Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.3 den sonra hunterlar.

Buyse

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:

Ortada hakaret olsa, cirkinlesen olsa mudahale ederiz merak etme.

Adamin dedikleri dogru, BW diyene "herkes BM degil", silence diyene "herkes MM degil" diyosun, bunun uzerinden de senaryolar uretiyosun, sonra da kendini hakli goruyorsun. Kimse sana "once BW basarsin sonra silencing atarsin 41/41/41 gitsene" demiyor zaten, biri yoksa digeri var. Ikisi de olmayan hickimse yok.

Bunlar soylenip her iki turlu senaryolar aciklaninca da "yeter artik hakaret ediyosun cirkinlesiyosun, umrumda degilsin" seklinde hem kucumseme hem itham iceren bisey atiyosun ortaya, nasil is bu? Kim cirkinlesiyor, kim kimi adam yerine koymuyor burda, kafam karisti benim.

Igneyi kendine, cuvaldizi baskasina.

Adamın dediklerinin neresi doğru ? Bi kere en başta BM hunter vs Frost mage karşılaşmasını tartışmıyoruz ki, elbette BM hunter avantajlı buna hiçbir zaman itiraz etmedim ki ben. Benim tek savunduğum deadzone meselesi. Hunterın en azından melee de olsa karşılık verebilmesi gerektiği.

Yok kaçacak yerin kalmadı, yok klasik taktikler, yok bilmemne ayakları bunlar ne peki ? Çok güzel mesajlarmı bunlar ? Neymiş talentlerimi harcamayı unutmuşum ben ondan kesiyormuş mageler beni, bu mudur ? Ben uzamasın konu rayından çıkmasın kilitlenmesin diye alttan alıp ortamı yumuşatmaya çalışayım üzerine birde suçlu duruma düşeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

-Wissy said:
Deadzone duzenlemesi dogru bir buff .
Freemoon ve Xhun hunterlar hareket etsin, skill istesin vb. diyor lakin kendileri hareket edelim, oyunculuk konusturalim demiyorlar.

Yoook artık, mage'in skill kullanmadan kesme gibi bir durumu yok, mage'den daha mobile oynamak zorunda olan bir class yok.

deadzone gayet gereksizdi bence. Sadece mage'ler için demiyorum, her sınıf için.
Sosyal ağlarda paylaş

@-Wissy

Nasıl dalga geçer gibi anlamadım? Bir healerın hunter karşısında heal atabileceği tek yer o hunterın dibiydi. İyi o zaman roguenunda 40 yard uzağındaki healer rogue ile dalga geçer gibi heal atıyor, rogunun kick yardınıda 41 yapalım, böylece healerlar rogue ile dalga geçmesin. hatta magein CS'si, warriorun pummeli de 41 olsun.

yok canım ben neler diyorum, niye uğraştırıyoruz blizzardı, en temizi tüm healer sınıflarını kaldırsınlar oyundan sorunda kalmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

benim derdim arenaya buff verecez diye diğer tüm PvP alanlarını katletmeleri arena dışında hiçbiyerde LOs olayı yok, ağaçlar bile kurtarmıyor bizi.

ya dostum yapma etme
arena dışında pvpyi takan kim?
arena dışında pvp nerde?
bende isterdim world pvp olsun,eskisi gibi efsane AVler olsun.ama yok.
ödülleriyle,eğlencesiyle,katılımcı sayısı ile belli bir şekilde arena wowun pvp sistemidir.

deadzone'a gelince..deadzone'un healerla ne alakası var anlamadım.deadzone pillar abuse ve magein frost nova blink olayına karşı gelmiş gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

@DoGMeaT

Olaya ödül diye bakarsan haklısın, ancak olaya zevk olarak bakarsan özellikle bu yeni sistemi ile AV bana arenadan çok daha zevkli geliyor. Dahası arena o kadar kapalı bir kutu ki, insanlar yeni sezon gelince o kadar kısa sürede seti tamamlayacakki (herkezde 75k honer ve 5k puan var) bir süre sonra hedefsiz olucaz arenada. Zaten aslında başka bir tartışma konusu olmasına rağmen bilinsin diye fikrimi söyliyeyim. Bence hem honerlar hem puanlar her sezon başında sıfırlanmalı. Bu haliyele 2600 ratingli takımda 1900 ratingli takımda 1500 ratingli takımda aynı silahları kullanıp, aynı itemleri giyiyorki yüksek level olmak ne işe yarıyor anlamamaya başladım. Yani şu %310 bineği alsam dönüp bakmıyacam bile arenaya. Sıfır kazanç bir yer haline gelicek.

Dahası 2.3 ile karşıda hunter olan karşılaşmalar şöyle geçiyor, ben piların arkasına saklanıyorum oda karşı pilara geçiyor. Öyle bekliyoruz. Arada atacaklar yapılıyor ama genelde olay uzuuuuun bekleme ile geçiyor. Çünkü o piların arkasından çıktığım anda "finish him" oluyorum. Yani 2.3 den beri arena karşılaşmaları böyle saçma sapan bir şekilde kazanıyoruz çünkü deadzone kalktı ve ben hunterın 0 yardından bile heala başlıyamıyorum, onu bile kesiyor arkadaş.

Healerın deadzone olayınıda daha önce açıklamıştım. Bu oyunda bana 41 yard içindeki her noktadan, her saniye healımı interrupt etme tehlikesi yaşatan başka sınıf yok. Hele MM hunterlar tam allaha havale edilecek cinsten zaten 20 saniyede bir silence yiyoruz, 30 saniyede bir scater yiyoruz. ikiside CD ise şansını consusive ile deniyor o da insaf denicek bir düzeyde %20 gibi hayvani bir şansla stun ediyor. Yani ben her dakika hunter yüzünden 3x silance 9 saniye + 2x scater 8 saniye en az 1 consusive prok 3 saniye 20 saniye heal atamıyorum. Varmı böyle başka bir class allağını seversen ya. Ve ben bu adama sadece 5 dakikada 1 tane shild açabiliyorum başkada korunmam yok.

FreEmoon said:
Ben hunterın 1-2 yardından kendime veya takım arkadışıma holy light atmaya başladığımında o hunter deadzone kalktığından beri o cast bitmeden 2.5 saniyede 5+ yarda çıkıp artık talenti neyse ona uygun skille castimi interrupt ediyor. Bu o kadar sık olmaya başladıki 41 yard içindeki her yer benim için castimin interrupt edilme tehlikesi ile heal atmama yol açıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Nasıl dalga geçer gibi anlamadım? Bir healerın hunter karşısında heal atabileceği tek yer o hunterın dibiydi.

Adamakilli pillar kullanip fake heal atamiyosan sucu baska seylerde degil kendinde ara once. Sen zaten bunlari yapamiyosan deadzone olsa da olmasada bisey farketmez.
Ayrica ikide bir arenadan degil bglerden, world pvpden bahsediyorum diyip duruyosun. Artik kimse takmiyo bg yada world pvp'yi. TBC geldiginden beri arenalar asil pvp mekani. Ha vardir belirli bi azinlik hala bg/world pvp den zevk alan ama bu demek deildir ki hunter rezil olsun arenalarda.

FreEmoon said:

Healerın deadzone olayınıda daha önce açıklamıştım. Bu oyunda bana 41 yard içindeki her noktadan, her saniye healımı interrupt etme tehlikesi yaşatan başka sınıf yok.

Hic adamakilli felhunter kullanan bi warlock ile karsilasmamissin heralde. Ayrica kusura bakmada saglam bi mage, s.pri de her zaman icin seni silencelayabilecek bi mesafede durur yada durmaya calisir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne magelerin ne de felhunterın interruptı 41 yard değil. Olsa bile süresi 1 dakikada 20 saniyemi blocklayacak durumda değil. Ve en çokta feka heal olayına güldüm. Sen daha neden bahsettiğimi bile anlamıyorsun galiba, fake heal CS ye yarar felhuntera yarar. Hunterla feka healın ne alakası var adam sana heal atarken cs sokup okulunu kitlemeye çalışmıyorki, o direk healı cast ettirmiyor, Fake heal atınca takım arkadaşım kurtuluyormu. Diyelim ben fake heala başladım hunter çıktı 5+ yarda ben kestim healı atmadım ama adam bana silanceı koydu. Ben nasıl bir kazanç sağladım bu olaydam söylermisin?

Daha 5 dakika önce yazdığım ve cevap verdiğim bir konuda hala kalkıp
BloodBane said:
Ayrica ikide bir arenadan degil bglerden, world pvpden bahsediyorum diyip duruyosun. Artik kimse takmiyo bg yada world pvp'yi. TBC geldiginden beri arenalar asil pvp mekani.

diye yazıyorsan, harbiden bazı kişiler için boşa yazıyoruz biz bu forumda, nasılsa okumuyorki gereksiz emek veriyorum. Arena dediğin ordan ödülleri alana kadardır, sonrası fos direk. Burda yazı yazan kaç kişi %310 binek alıp tüm seti tamamlayıp 5k puan biriktirdikten sonra hala gidip büyük sevkle arena yapar bilmiyorum ama ben yapamam heralde o kadar zevkle, bu oyun amaç oyunu hedef yoksa zevkte yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Magelerin interrupti 41yrd diye olmadi bi kere sadece interrupt yapabilcek mesafede durur dedim. Ikincisi basbaya bi lock felhunter ile cok uzak mesafelerden spell lock yapabilir, 41 yardtan fazla bi mesafeden hatta.
Ha arena rewardlari alinca fos bi daha kimse arena yapmaz diyosunda bg de durum cokmu farkli? hatta gear olsun olmasin, skill olsun olmasin bisey farketmiyo aliyosun her halukarda ordaki itemlari, biraz zaman ayirma meselesi sadece. Ayricada git bi armory e bak gecen sezon gladiator olmus adamlarin durumlarina, nerdeyse hemen hepsi su an tekrar gladiator olmak icin kasiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenhunter'ın spelllock range'i CS'yle aynı. 41 yard falan değil. Ayrıca lock hunter'ın verdigi gibi instant damage vermiyor. Sen instant damage verirken bir yandan heal interrupt ediyorsun. Skill nerede? Senin en çok dps'in autoshot'tan geliyor, o da zaten adı üstünde auto. Senin dps'ini kesmenin tek yolu dibine girmek, o da gitti kaç oldu. Hunterların ihtiyacı yoktu ki. Ben gormedim deadzone'dan şikayet eden hunter bu güne kadar. Blizz verdi ya, hakları oldu birden ahah.

Auto-shot interrup ediliyor mu arkadaşım onu söyle bi sen. Edilmiyor. Tek iptal yolu olan deadzone'u da kaldırdılar, /afk yapıp BG kas işte.
Sosyal ağlarda paylaş

@BloodBane

Elbette AV için çok farklı durum, AV için istersen hiç reward olmasın, insanlara savaşta olma hissi bile yeter .World PvP ye çok daha yakın ve büyük bir zevk tam ortada 30 vs 30 savaşlar yapmak. Arena ise adı üstünde arena işte ordan çıkart rewardları kimse uğramaz bir daha.

Geçen sezon gladyatör olan adam elbette kasabilir, sonuçta adam bu oyunu PvP için oynuyorsa bişeyler yapmalı. Bu BT farmlıyan adamın "hadi zul amanıda temizleyelim" diyene peki demesi gibi bişey. Adam zevk alıyor arenadan kasar. Ama ben hem BG den hem arenadan alıcak itemim yoksa BG yapmayı tercih ederimki, yeni sezonla bu duruma gelmem 2 ay ancak.Sonrası gg arena.

Dahası dediğim gibi mage falan hikaye. Genelde magelerde warlocklarda okul kitliyecem diye kasmıyor. 24 saniyede 4 saniye silanceda bana koymuyor. Ama tüm cd leri açık mm hunter arka arkaya silance bitince scater bitince constutive falan derken shield CD ise hp falan kalmıyor, ordan kendimi kurtarmayı bırak zaman bile kazanamıyorum. Diyorum üstümde rogue varken bu kadar seri hp kaybetmiyorum, yanımdaki adamı bu kadar bir başına bırakmıyorum. Yani yardım etsin diyecem oda yalan, o mm hunter uzaktaysa benim kurtulma şansım 0, direk yazıyla "sıfır". Kaçmak zaten yalan hunterdan kaçılmaz, yanına gitsek oda yalan. Yani ne yapıcam hunter görünce klavyemimi bırakayım. Diyorum ya üstümde rogue varken bile ben 45-50 saniye dayanıyorum en kötü, üstelik yanımdaki adamıda heallıyorum. Ama hunter varsa ortamda ne yanımdakini heallıyabiliyorum ne kendim dayanabiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rogue'a hammer of justice çakıp kendine heal atabilirsin, hunter'a varana kadar ya sen ölürsün ya partnerin.

@alu: Tek skill kullanacagınız nokta deadzone kullanımı, o da kalktı, nerede skill kullanıyorsunuz merak ediyorum. Hızlı mı arcane shot'a basıyorsunuz ne yapıyorsunuz? Anlatın ya ben gerçekten bir hunter'ın pvp'de skill namına ne yaptıgını merak ediyorum. Dalga geçiyor gibi görünüyorum ama merak ediyorum gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi hangi class ile oynadigimi nerden biliyosun? Ikincisi o pet zaten healerin ustunde olcak cogunlukla heal interrupt icin. Basbaya iyi bi lockta dogru zamanda targetini degistirebilir petin. Her classin herseyini biliyomus gibi kosuyosun ama ne hunterdan nede warlockun yapabildiklerinden haberin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yavaş al Wissy sdf.

Senin dedigin yanlış okumuşum, bu hırslı cevaplar niye?
Interrupt edilemeyen bir dps ver ortada. Sadece dibine gidilerek kurtulabiliyordun, o da kalktı. Bundaki saçmalıgı görmek için 5 sene hunter oynamaya gerek yok. Artık MM madem hunterlar, silence'ı var, aimedshot'ı var. Şu an pillar dışında nerede heal atıyor healerlar? Pillar dışına geçerse, partnerine ne oluyor? Auto shot'a alıp cast'ını beklemekten başka ne yapıyorsun bunu soruyorum ben. eğer daha önce sorunduysa yakına gelip heal atması, cons. shot çakıp geri koşamıyor muydu hunter? Tek yaptıgın kite, onun da ne kadar skill istedigi tartışılır, o da gitti, bam güm vurun.

Ayrıca ben neden bahsettigimin gayet farkındayım, zerre alınmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yani simdi hunterdaki deadzone kalkmasi sacmada senin hunteri novaya alip dmg verirken hunterin bon bon bakmasi mi normaldi? Kusura bakma asil sacmalik burdaydi. Frost mageler disinda da pek yakinan yok bu olaya cunku sizin ekmeginize yag suruldu.
Heal olayina gelince de, ben yakinmadim o konuda farkindaysan. Zaten gidipte bi hunterin dibine girip heal atmasi oyle kolay degil. Onu yapabilmek icin hunterin CC'de olmasi lazim. Ha zaten deadzone un kalkmis olmasi yada olmamasi pek bisey farkettirmiyo o konudada. CC bozuldugu gibi hunter en kotu scatter shot ile interruptlar heali. Yok iste onceden dibine girip healliyodum simdi heallayamiyorum mantigi sacma.
Tek yaptigin kite, onunda ne kadar skill istedigi tartisilir lafina da gulup geciyorum sadece. Senin frost nova atip deadzone dan dmg vermenden cok daha fazla skill istedigi ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

BloodBane said:
Ne yani simdi hunterdaki deadzone kalkmasi sacmada senin hunteri novaya alip dmg verirken hunterin bon bon bakmasi mi normaldi? Kusura bakma asil sacmalik burdaydi. Frost mageler disinda da pek yakinan yok bu olaya cunku sizin ekmeginize yag suruldu.
Heal olayina gelince de, ben yakinmadim o konuda farkindaysan. Zaten gidipte bi hunterin dibine girip heal atmasi oyle kolay degil. Onu yapabilmek icin hunterin CC'de olmasi lazim. Ha zaten deadzone un kalkmis olmasi yada olmamasi pek bisey farkettirmiyo o konudada. CC bozuldugu gibi hunter en kotu scatter shot ile interruptlar heali. Yok iste onceden dibine girip healliyodum simdi heallayamiyorum mantigi sacma.
Tek yaptigin kite, onunda ne kadar skill istedigi tartisilir lafina da gulup geciyorum sadece. Senin frost nova atip deadzone dan dmg vermenden cok daha fazla skill istedigi ortada.

arkadasım mage onu yapmasın da ne yapsın akıl var mantık var nerenle düşünüyosun pvp olayını.
sen çatır çatır ok atıp admaın kafasına 1.5 2 3 k gibi dmları geçirirken o da sana frostbolt mu atmaya calıssın da 2.5 sn lik frostbolt 10 saniyeye cıksın onu mu istiyosun ne yapsın?
mantıklı bi acıklama yap ama beni inandır ben 2 sene mage oynamadım sayıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse beklesin hunterin karsisinda frostbolt cast etsin demiyo. Sadece hunterin novadayken en azindan melee de olsa karsilik vermesi normal diorum. Cok oyle bi abarti dmg ta vermiyo hunter meleede. Ha MM hunter su an eskisi kadar caresiz deil mage'e karsi, hatta ustun bile diyebiliriz. Kimsede tersini soylemedi zaten. Ama wow un pvpsi tas-kagit-makas gibidir. Elini kolunu sallayarak kestigin classlar vardir, asiri derecede zorlandigin classlarda. Bundan normal bisey olamaz. Her classa karsi ustun olmayi beklemeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...