Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 arkadaşlar şimdi ben ekran kartı almayı planlıyorum da boardıma uygun ekran kartı ne almalıyım onu sorucam. Gigabyte markası boardın da özellikleri veya hede hödösü hakkında bilgim yok. ben nası bilgi edinicem + ona göre uyumlumu değilmi anlayabilirim. bi yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Edik: Boardımın türünü buldum Gigabyte 8S661FXMP-RZ Boardın sitesi Şu anda Ati Radeon 9250 Kullanıyorum. 128 MB çoğu şeyi desteklemiyor. bunun gibi fakat daha sağlam olan bir ekran kartıda önerebilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 kasani acip icine bakabilir ya da bir yazilim araciligiyla ogrenebilirsin http://www.hardwaresecrets.com/article/236/1 http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20071106122822AAI7lmE adreslerinde ingilizce birseyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Sapphire x1300pro 256Mb alabilirsin bende onu kullanıyodum 2 3 ay onceye kadar memnundum ama fiyat biras pahalı yada 512 Mb. 7300GT Palit AGP 70$+kdv yada ankarada isen sen elimde 2 gun once aldıgım faturası ve herseyi duran 0 bir adet palit 256mb agp fx5500 ekran kartı var bişiyler yaparıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ama king buda ddr2 benimkisi düz ddr board. uf deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 yazdıklarım agp ekran kartı zaten :D pciex degil! sen bana msn yaz ozelden en iyisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Fransuxa said: ama king buda ddr2 benimkisi düz ddr board. uf deliricem. O bahsettigin anakarttaki RAM slotlari, ekran kartinda DDR2 yazan sey ekran kartinin ustundeki ram'ler, onla alakasi yok. Tek bakman gereken sey alacagin ekran kartinin PCIExpress degil AGP olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ekran kartı almak için anakartının ne olduğuna bakmaya gerek yok. istersen ddr4 ramli ekran kartı da alabilirsin. o ddr2-3-4 olayı ekran kartıyla ilgili ankartla değil. onun dışında işlemcinin dar boğaza sokulmayacagı ve power supply ın da yetebileceği bi ekran kartı alman gerekiyor. mesela pentium 3 işlemciye gidip de 8800gtx alırsan boşa alırsın bişeye yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 agp ise x1950 al abi, 250ytl gibi bi şey ama oynamadığın oyun kalmaz crysis bile oynarsın yani güzelce :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 PrudenT ben de öyle düşünüyordum. Ama öyle değil malesef. İşlemci yeterli hızda değilse ekran kartı boşa harcanıyor. Bende tek çekirdekli 2Ghz bir Athlon 2800+ var. Yaklaşık 2 yıldır Geforce 6800 kullanıyorum. Anakartımda PCIe olmadığı için AGP kartlara baktım. AGP için alınabilecek en iyi kartlardan biri olan 512MB 1950Pro aldım. Noldu? 6800 ile arasında en ufak fark olmadı. Neyse ki geri iade edip paramı geri aldım. Ekran kartı incelemelerine bakarsanız, güncel pc'ler ile yapılan benchmark testlerinde 1950Pro ile 6800 arasında dağlar kadar fark görürsünüz. Ama 2Ghz civarı tek çekirdekli işlemciyle 6800 üstü bir kart çıkar sağlamıyor. Hatta 6800 ü bile çok düşük performansında çalıştırabiliyorum. İşlemcin nedir bilmiyorum ama benimkine benzer bir işlemcin varsa 6600 yada 6800 üstü kart alman işine yaramaz. Test edildi onaylandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar