Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 olm ben barzoyum o başka da, sen de duygu volkanısın yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 @laraken: bir miktar daha beklemek taraftarıyım aslında (: Şuanda çevresinde tehlike arz edicek kimse yok. herkezden uzak duruyor zaten. Tek muhtemel insan ben varım. Herşey aleyhimde. Sabır lazım sanırım. @xan: Yavaş ve dipten aynen devam =) O sarılma kısmı olduğu gün sallicam topiği eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Laraken said: olm ben barzoyum o başka da, sen de duygu volkanısın yahu. yanlız barzo lafına koptum o ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Xan said: Rica ederim. bazen sıcak bir sarılış bin sevişmeye bedel bir aşk başlatır.duygu akar ya hani içinizden böyle aşşağı doğru.yukarı doğruda bir aşk yükselir boğazınızda düğümlenir.işte o vakit geldiğinde.gözlerinin içine bakıp seni seviyorum de ve sarıl.başka hiç bir şey yapma. trt de sabahın köründe konuşan amcalar gibi olmuş. : ) ayrıca: Xan said: Rica ederim. Larak bu ne olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hahahahaha.larak hmaehau.laraken.peki.neyse.abi devam.burda aşk konuşuyoruz barzoluk yapcak değilim ya.duygu seliyim tabikide. ben aşık adamım.aşk denilen şeye aşığım ben...herkez aşık olsa dünyada kötü niyet diye birşey kalmaz.neyse ya işallah bir aşık çift daha kazanır dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 neyse baltalamayım ben topic i : ). duygu seli yaşanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 LARAK MI SĞDFPSĞDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Gece gelicem dedi. gelmedi. Mesajıda görmedi sanrım az önce attığım. yarın ki davet patlyıor gibi. Abartıyorum olayları vs sanırım. Neyse. Yarın görüşürüz baklaım nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 mühim olan niyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ameller niyetlere göre hocam . insanları tanıman ve seçmen gerekiyor .o . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ben karşı cinsten olan arkadaşlıklara inanmıyorum.belki bende bir sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ahah evet mantıklı, temeline bakarsan mutlak mutluluğa ulaşmak için her yolu deniceklerdir her iki cinste, yarın bigün çat diye göt ayana gelebilirsin, bi bakarsın o gözünden esirgediğin arkadaşın da gitmiş. onun için lets make love together sdfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 ya hayır yani. beklemek dediğimiz nedir abi? Bekle bekle bekle nereye kadar? niye? niçin? hangi amaçla? Bekliyorum. Bişiler istiyorum. hemen istemiyorum ama bşilerde istiyorum. sonuçta 0 oluyor herzaman. umdum. ettim vs. Haftasonu hiç bir plan yerine gelmedi. Ulaşım koptu bağlantım yok kızla. O ulaşmıyor bir şekilde. msn yok. iletişim yok. Zor geliyor böyle hoşlanırken uzak durmak. uzak durmaya kasmak. Nekadar da gidicğeini kestiremiyor insan. Kimbilir kaç hafta daha gider bıraksak. Abi hoşlanıyorum işte. Söylemek istiyorum. tutmaya çlaışmak çok zor birşey. iletişim kopuyor kopartılıyor yada onun tarafından belkide istemediğinin mesajını veriyor bana. neden yaratıyorum bunları diyorum kafamda. cevapsız bir milyon soru var. burda sadece 3-5tanesi yazıyor. Dayanmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 abi söle geç bence, bu kadar hayatına ızdıraba gerek yok, arkadaşlımız bozulur mu falan diye düşünme, zaten bozulmuş, sen böle hissediyosan bundan sonrada hep böle hissediceksin, onun için karşındakine dürüst ol, şuanda hiç dürüst değilsin, olmadığın gibisin, git söle böle böle de, olursa ne güzel, olmassa da şuandan daha farklı olmıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 panik atak var bende. ayrıca sinir kontrol sorunalrım var. cidden bi ilişkiy ehaızrmıyım ona bile emin deilim. 1 günde gerildim. öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 kesinlikle bu psikolojiyle iyiye gitmessin, hayatında durur muhtemelen, bence açık olmalısın, yani bence değil genel olarak bu duruma girmişsin bi kere, yapıcak çok birşeyin yok, hayata ne kadar erken dönersen o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 hoşlandığımı söyledim. ve bitti. uzun bir yazı yazıcam arkadaşlar birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Hmm. En merak ettiğim şey bu şu anda. Yarın vizem var. Ama sorulardan çok bunu merak ediyom lan. Amma magazin severmişim bende beh. Neyse umarım iyidir. Bakamıcam galiba. Abi kötüyse söyleme. Söylemezsende söylemediğinden anlarız ya neyse. Cidden bak :). Üzme bizi. Ben üzülürüm şahsen. Hmpf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Takip ediyorum topiği patide genelde sonuçlanmıyor bu topicler(bkz.: civciv(böyle miydi?)) ama bakalım bu sefer noldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 zydar said: panik atak var bende. ayrıca sinir kontrol sorunalrım var. cidden bi ilişkiy ehaızrmıyım ona bile emin deilim. 1 günde gerildim. öf sen bir şeye hazır değilsen zaten tek tabanca modnda ol.yıllarını da alacaksa bu öyle ol yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Öncelikle arkadaş gibi yaklaş..Hoş tavırlarına kendisi de hoş tavırlarıyla karşılık verecektir,sonrası malum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 @venom: topiği okumadan yazmışsın olaylar gelişmiş çok, yani adam taktik istemiyor ki. Konuyu ayrıntılı bir şekilde dile getirmiş ve ayrıntılarla ilgilniyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Bence karşılıklı hoşlantı varsa geçicidr bir önemi yoktur onunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Evet arkadaşlar. bir kaç gün sonra ancak patiye girme fırsatı buldum. İşim epey yoğundu hqaftasonu dahil çalıştım. Bu haftada çok yoğunum ama sabahın bu vaktinde söylediğim ton balıklı sandiviçi beklerken yazıyı yazıcak zamanı ayırabildim. Öncelliklle beklettiğim için özür dilerim sizden. Cuma günü kıskançlık üzerine başlayan bir muhabbet sonrasında aynı fikirlere sahip olduğumuzu biraz şaşkınlık birazda tebessümle karşıladık. Tabi ki bu konuda da hem fikirdik garip bi şekilde. Üzerine epey bi muhabbet ediltikten sonra işi olduğu için msn den çıktı. Bende işlerime döndüm akşam vakti saat 5 gibi iken. Bir arkadaşına geçiceğini akşam bi ihtaimalle gelmeciiğini ama glemeye çalışıcağını söyledi, bende tamam ozaman akşam konuşalım dedim. Bir şey var hatta onuda konuşuruz dedim. gülümseyerek tamam dedi. Akşam oldu gelmedi. Tabi benim önceki yazılarımdan bildiğiniz üzere, haftasonu bir akşam yemeği veya pazar sabah kahvaltısı davetim vardı geçen hafta. Bu haftaya ertelenmişti. Tabiki teklifide tekrar yapmam gerekiyordu. Akşam konuşucağım konuda bununla ilgiliydi. Fakat gelmeyince. Saat 1 gibi gelicekmisin diye mesaj attım. Msn e kast olarak. Cevap gelmedi. Ertesi gün oldu ve ben öğlen civarı uyandım. Baktığımda henüz bir hareketlilik yoktu. Neyse dedim bekliyim. Akşama doğru dışarı çıktım arkadaşlar ve kardeşimle birlikte. Biraz dolaştım bu arada bir tane daha mesaj attım. "Aklına gelirse, yada uyanırsan mesaj at dua bari bea yoğun insan =) bye" şeklinde. Mesajdan ortalama 2 saat sonra 18:00 sularında aradı. Akşam kadıköyde arkadaşında kaldığını sonra askere giden bir arkadaşını ve okumaya giden bir başka arkadşını uğurladığını dönerkende gemiyle giden bir başka arkaaşını uğurladığını kötü bir haftasonu geçirdiğini söyledi. bir müddet muhabbet ettik. Mesajlarına bakmadığını hiç o yüzden görmediğini söyledi. Özür diledi. Nerdesin şimdi dedim. Deniz otobüsüyle bakırköye geçip ordan eve gidicem dedi. Ben burda bilmeyenler için söyliyim, bakırköyde oturuyorum meydana 10dk mesafede. O sıradada meydandaydım eve dönüyodum. İŞin yoksa biraz bişiler yapalım dedim. Yorgun olduğunu söyledi. Bende hiç üstelemedim zaten akşam kahvaltı teklifini yapıcaktım gerek yoktu. Sonra kapattık telefonu. Akşam oldu yine ve gelmedi nete. Pazar günü öğlen civarıydı sanırım nete girdi. DÜn akşam bir başka dostunun morali çok bozukmuş o aramış vapura binerken ona gitmiş orda kalmış. Sabah geçmiş eve. Biraz konuştuk muhabbet ettik. Bundan sonra olaylar kopma evreleri geçirdi. Cuma gününden beri onu yemeğe davet etmenin anını kovaladığımı fakat bir türlü gerçekleşemediğini belirttim. Bunun üzerine bir müddet konuştuktan sonra Yemeğe çıkmak ve bizim tavuk yememiz gibi yemeğe çıkmak olduğunu. Hangisini kast ettiğimi sordu. Bende "seni kendimden uzaklaştırmak istemediğim için sadece bir yemek teklifiydi. arkadaşça" dedim. Çünkü hatırlarsanız Kız uzun bir ilişkiden çıktı ve henüz birisini istemiyordu direk bu duruma geçmesin diye böyle söyledim. O da bunun üzerine konuşunca normalliğini kaybediyor dedi. Kabul etti ama tamam yeriz yemek dedi. Bende tamam dedim. Gün vs konuşmadık. KOnuşamadık çünkü güzel bir bok yedim. Kendimi kontrol edemeidğimi söylemiştim sizlere. Sana bikaç bişi söylemem lazım özür dilemem lazım dedim. Neden dedi. Aramam lazım müsaitmisin dedim. Peki dedi. aradım. Son 3-4 gündür onu daha fazla görmek istediğimi fark ettiğimi söyledim. Evlerinin önündeki kokareççi de yemek yemenin sadece onunla birlikte olduğu için bukadar önemli olduğunu söyledim. Bildiğini söyledi. Birlikteyken geçirdiğimiz zamanlarda kısa dönemde bu kadar fazla ve güzel şekilde anlaşabildiğimiz ve neredeyse daha yakın olma adına sürekli görünmez adımlar attığımızı anlattım. İstem dışı belkide. Fark ettiğini onunda bunu tahmin ettiğini söyledi. Ve oraya doğru gittiğini fark ettiğini bildiğini söyledi. zaten şimdi sen bunları söylemessen bile söylenicekti mutlaka çünkü ikimizde biliyoruz ki gün geçtikçe daha çok ykaınlaşıyoruz dedi. Bende bunları normalde söylemiceğimi, ondan hoşlandığımı belirtmiceğimi fakat bunu söylemessem düşünce yoluyla onu aldatıcağımı yüzüne karşı yalan söyliceğimi düşündüğümü anlattım. Bu yüzden bunları söylüyorum herhangi birşey sormuyor yada istemiyorum. Sadece şuanda ki düşüncelerimi bilmeni istedim, dedim. O da Bunun olamicağını kimseyi istemeidğini, yeni bir ilişkiden çok korktuğunu ve zarar görüceğini düşündüğünü söyledi. Bende ona zarar vermiceğimi asla kötü hissetmesini sağlamicağımı söyledim elbette. Bilemediğini, ilişkilerden uzak durmak isteidğini söyledi. Birisini düşünmek istemeidğini onun için birşey yapmak istemediğini sadece boş olmak ve rahat olmak isteidğini dile getirdi. Bende üstlemekten vaz geçtim sadece: "bize bir şans verseydin güzel olabilirdik. Belkide bu kadar süre tanışamyıp üstümüzden senelerce ilişki ve ilişkiler geçtikten sonra bu şekilde tanışıp bukadar kısa sürede yakınlaşmamız bize bu şansı doğurdu. Keşke çekinmeyip, korkmayıp bize bir şans verseydin" dedim. Bağlarımızı koparalım dedi. Çünkü olmicağını çok fazla kötü hissetmekten ve üzülmekten korktuğunu söyledi. Bende elbette buna izin vermedim ve Arkadaş kalmamız gerektiğini birbirimizin yaşamlarımızdan kopmamamız gerektiğini dile getirdim. Çünkü gerçekten birbirimiz için özel insanlar olduk minicik bir zaman diliminde. (2hafta) Neredeyse çok iyi arkadaş ve olsaydı eğer mükemmel sevgli olabilrdik. BUnların çok özel ve büyülü olduğunu söyledim. Oda bundan sonra konuşurken benden hoşlanmaya devam edersen nasıl konuşabiliriz ki dedi. Rahatsız olucağımızı tahmin ettiğini söyledi. Bende hoşlanmayı bırakıp tamamen arkadaş olucağımı anlattım. Onu kaybetmek istemeidğimi ve gerekirse duygularımdan vazgeçip sadece arkadaş olabilceğimi anlattım. Yeterki birbirmizin hayatından kopmayalım duacım, sevginin boyutu hiç bir zaman farklı olmicak belki ama bizim en azından arkadaş olarak kalmamız gerekiyor. En azından bunu vermelisin bize. dedim. Benim tekrar hoşlanma yaşamamı istemediğini böyle olursa gidiceğini söyledi. Bende ben hissedersem belirtir giderim zaten dedim. Kabul ettik. anlaştık. Bi kaç gün sonra görüşücez. Gün konuşmadık ama film alışverişimiz var bikaçtane. Ayrıca eve yeni eşyalar alıyorum. ikea kataloğu var onda çok güzel birtane onu falan alıcam. ayrıca hala kokareç yeme planı gündemde. Yemeğede davet edebilirim halen. Durum böyle arkadaşlar. Evet. ne bok yediğimin farkındayım. söylemem gerekirdi belki. bu kadar erken değil. tam bir moronum. Tam bir salağım ama napiyim. dayanamadım. en azından ona yalan söylemek istemedim. Neler yapmam, nasıl bir politika izlemem gerekir yardımlarınıza ihtiyacım var yine. En azından fikirlerinizi dinlemeye kendiminkilere yön vermeye ihtiyacım var. Okuyan ve yazan arkadaşlara tekrar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ben de yaklaştım acaip biçimde bu çizgiye, neredeyse senle aynı şekilde abi ühüh. ama kızı 1 yıldır tanıyorum o ayrı, sorunu da yok. bakıcaz artık. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar