Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birkaç soru [ deny, orb v.s ]

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Ya bayadır oynuyorum DOTA'yı hoş güzel zevkli oyunda nalamadığım birkaç nokta var.

Creplere deny nasıl yapıyoruz? ( crebin üstüne attack yaparak değil yannız bazı herifler deny yapıyo üstünde ünlem çıkıyo o cinsden )

Bide bu orb effect denilen olay nedir ne değildir anlamadığım bokta bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

A tuşuyla atak alıp kendi krepine vurursan denylar . Orb efek de işte 2 tane orb effect item alırsan etkileri kapanıyor , çalışmıyor .

Şimdi bak , şöyle . bLaQ 'la konuştuk anlatıyorum . Eğer orb effect olan 2 itemdan 1 tanesinin özelliği permaysa (desolator mesela) diğeri de procluyorsa (sy mesela , maim) biri proclamadığı sürece diğeri perma vuruyor . Evet . Oldu mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
A tuşuyla atak alıp kendi krepine vurursan denylar . Orb efek de işte 2 tane orb effect item alırsan etkileri kapanıyor , çalışmıyor .

edit : bLaQ ağladı genel genel anlatmışın diye . GEL ANLAT ARKADAŞIM MADEM.

Yetememişim güncellemek yerine alıntılamışım prd .
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Şimdi bak , şöyle . bLaQ 'la konuştuk anlatıyorum . Eğer orb effect olan 2 itemdan 1 tanesinin özelliği permaysa (desolator mesela) diğeri de procluyorsa (sy mesela , maim) biri proclamadığı sürece diğeri perma vuruyor . Evet . Oldu mu ?

Anladım tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Pluton said:
Creplere deny nasıl yapıyoruz? ( crebin üstüne attack yaparak değil yannız bazı herifler deny yapıyo üstünde ünlem çıkıyo o cinsden )

aciklik kazansin diye daha net yazayim ben. kendi unitelerinden herhangi birine saldirip son vurusu yaparsan 'deny'lamis olursun. unite turune gore de ne zaman saldirabilecegin degisir. kulelere %10'dan azken, creepler %50den azken ve takim arkadaslarin da negatif bir buyunun etkisindeyken (bkz. doom) denylanabiliyorlar diye biliyorum, rakamlardan emin degilim..
Sosyal ağlarda paylaş

ama mesela lunaya life leech yapiliyo
ve bildigim kadariyla atagi bozmuyo
sole bi durum war kabaca
her orbun bi dieriyle stackleme edurumu bi tabloyla gosterilmis
wc3 motoru dotain tam olarak istedigi gibgi stack buyu sistemine uygun olmadigi icin bazi seler bole ortada kaliyo
orb olayida bunnardan biri
bazi orblar calisiyo berbaer bazilari calismiyo felan
Sosyal ağlarda paylaş

DeBuffAndHeal said:
Mum_Chamber said:
http://www.dotaportal.com/forums/index.php?showtopic=10955 adresinde tablolar var
Legendları bi zahmet çevirseniz.hepsini anlayamıyorum :/

1*: Büyü tetiklenirse, çalışır. Tetiklenmediği sürece diğer büyü çalışır.
2*: Hedefin manası varsa, feedback çalışır. Yoksa diğer efekt çalışır.
Place: Öncelikli slotta bulunan item çalışır. Birincil öncelik üst sıradadır. Aynı sıradaki slotlar arasında da sol taraf, sağ tarafa göre önceliklidir.
Both: Her bir efekti de alırsın.
Latest: Aldığın son orb effect item çalışır.
Sosyal ağlarda paylaş

Latest orb effect üstüne hoş bir taktik görmüştüm, maginaya eğer becerebilirseniz mana break hiç vermeden manta tamamlayıp ondan sonra o skille verirseniz kopyalarınızında 64 mana burn yapmasını sağlıyabiliyorsunuz. Gerçi şimdiye kadar hiç teorikten ileriye gitmedi yapan görmedim hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

bide şöle bişi var

said:
Both critical strikes and bashes stack with diminishing returns, as according to the formula:

1 - ( 1 - A ) * ( 1 - B ) * ( 1 - C ) .... ( 1 - X ) = Chance to
bash / critical strike

where A, B, C and so forth are the seperate chances for each item or
skill that can bash / critical strike.

So if you have 3 Burizas, the chances to deal critical damage will be 1 - (1-0.2)^3 = 48.8%

If you have 4 Bashers, the chance to bash an enemy will be 1 - (1 - 0.15)^4 = 47.8%
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...