BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Yazık sakatlandı...Bu arada stadda billboardlar Türk reklamı dolu,iyi para basmışız maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 yaw adamlar sanki tac antremanı yapıyo yaw hayret bişii haaa. sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 tam performansının üst seviyede oldugu zamanda sakatlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 3 taç 1 gol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 karı gibi top oynuyo bizimkiler deli oldum ne bi pres var ne bi faul yapma girişimi war. salak spastik top oynuyolar deli olmayıpta napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 kornerden gol yiyoduk az kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 bide ileri atılan topların hepsi eziliyo arda naapyo orda ben daha cozzemedim... hamit desen o da aynı kanatlar oynamıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Ya ben şu ülkeyi,bu yaz izlemek istiyorum,0 çeksede gitsinler euro 2008'e,ne ruhsuzluktur bu,ne diye bu heyecandan mahrum bırakıp beni,Çek Cumhuriyeti,Portekiz gibi takımları tutmaya zorluyorlar euro 2008'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 ailece geliyo bi 95likler ...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 koptum rıdvana =) ulan bi fatih terim bi yıldırım demirören futboldan soğuttular vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 "emreyle blackburn rovers dan takım arkadaşı" ilker yasin gene formunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Gol ya Gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 harika bir gol oldu harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 gooooooooooooooooooooooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 helallllllllll emreeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 aslanım emre canım emre ne yahu gay deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 OMG 1-1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 helal olsun ya cok iyi vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Burax said: Burax said: 2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F 25dk içinde gol bulursak alnımdan öpecem kendimin:F nihahah şimcik morallendik inş ilkyarı bitmeden bi gol daha buluruk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 aman allahım o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 hamit b.k mu var da topun dibine giriyosun abi yaaa. vur yerden gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 @ Burax dediğin gibi giderse ben de öpecem o alnı fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 -bir de sen vur oğlum!!! -birrr de sennnn!!! -vurduuu!!! -üstten dışarıya ... ya bu adamları dinlemek ayrı bir zevk cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Burax said: Burax said: Burax said: 2-1 alırık ilk 20dk da 1 gol yeriz sonra moralimiz bozulur biraz saçmalarız sonra ilk yarı bitmeden 1 gol buluruk moralimiz azar :F ikinci yarı da baskılı oynayıp 1gol daha buluruz gibime geliyor ama 2.golden emin değilim 40-45 arası da gelebilir :F 25dk içinde gol bulursak alnımdan öpecem kendimin:F nihahah şimcik morallendik inş ilkyarı bitmeden bi gol daha buluruk iddaa kupanu doldursana yarın için bana? :D emreeeee emreeee ohhhh myyyyy gotttingen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Burası Türkiye burdan çıkış yok die bağırıolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar