Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 18 yaş sınırı var. bira 2.500.000 ya da 3.000.000'du hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Tamam durumu tam olarak çözdüm, içersi tekin ama bulunduğu yer nedeni ile geç saatlerde kız arkadaşımla gitmek istemeyeceğim bir yer...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Yok o sokakta tinerci olmuyor (genelde kapı önleri bodyguard dolu oluyor ve barlar taşıyor) asla ancak; 1 veya 2 sokak aşağı inerseniz bıçaklanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Hmm kız varken bıçak yersem sonra ona naparlar tahmin bile etmek istemiyorum... En iyisi kalabalıkken yada erken saatlerde takılmak :) Not: bi msj daha attım goering yanıtlarsan sevinirim[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 virtual'dan çıkıp sağa doğru ilerlemediğiniz sürece sorun yok. sinemaların girişlerine yaklaştıkça saldırıya uğrama tehlikesi azalıyo. yeşilçam sokağı sola doğru olan uzantısı dışında tekin bi yer genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 neresi oluyo bu virtual tam olarak?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 taksimde Haymatlos diye biyer vardı.. ne zaman gitsek arkadaşlarla bomboş oluyodu. bira da ucuzdu yerini tam hatırlamıyorum ama... Bi de joker vardır gider tabu oynarız :) orası bayaa kalabalık olur... mcdonalds a en yakın ara sokağa girdikten sonra 2. veya 3. solda joker...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 saklıkente girince mutlaka tanıdığım biriyle karşılaşırım (tadilattan öncede takılıodum)... O kesimlerde cafe sormuorum ben, kuytularda kalmış kaliteli yerleri soruorum...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 said: fizban, 14 January 2004 23:31 tarihinde demiş ki: evet melun doğru diyo. ama eminönüne yürümek durumunda kalmayın sakın. ya da eminönüne taksisiz gece bana rahat gitmenin formülünü bilen varsa söylesin. popomu kaybediyordum 2 sene önce orda zor kaçmıştım. Avusturya lisesi'nin ordan inen uzun merdivenlerde, deli gibi de sarhoştuk 2 kişiydik zar zor taban yaptık valla... O günden beri gündüz bile geçmiyorum oralardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 kadıköyde karga, trip .v2 çok güzeldir... canlı müzik varken özellikle... tripv2'nin işletmecisi kaybedenler klübü'ndki (çok çok ünlü eski bir radyo programıdır) elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 ulan kim kimdik yaa... jankis de vardı sanki... (yok o yol kapatmaca oynadığımız gece değil) hah tamam chivaz_ding ve tyler_gs eminönündeydik gecenin bilmem kaçı yoksa karaköymüydü? ya belkide eminönünde tinercilerden kaçacaz diye karaköye kadar koşmuşuzdurç... alkollü bünye hatırlayamıyorum... mekan olarak taksimde karınca yeni keşfettim süper mekan ama biraz tırmanmak gerekiyor :) kadıköyde sığnak cafe... ahh ne hatıralarım vardı orada... yok ben kız arkadaşımla ormantik dakikalar geçirecem diyorsanız buyrun sizi kirencenin tavan arasına alalım gayet hoş ve loş bir ortamdır[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 aa vesaire cafeyi unutmam feci kötüolmuş şayet kendisi çok güzel bir entel dantel cafedir hele en ğst katta kiralanan bir oda var dvd ve büyük ekran tv li kiralıyorsun odayı kapıyorsun kapını artık orası senin ne yaparsan yap[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§ Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ikiyol Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 evet evet kadikoyde siginak kafe kadar gizli bi yer yok heralde cidden baya iyi bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 beyler adres verin lütfen (babacum özellikle senden adres bekliorum)...[signature][hline]*!barnak basar* Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hacılar taksimde haymatlos nerde tam olarak bi tarif edin bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 haymatlos taksim diye aratınca çıkan tek başlığa girdim ama ne abaza mekan arayışıymış la bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 haymatlos diye bi kafe var onun yanindaki yerin hemen yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 hangi pasajdı ya unuttum onun arka tarafındakı merdıvenlerden cıkıyorsunda 1 sn bı arastırıyım hangı pasajdı =) edit : rumeli han , mango nun karsısı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 kadıköy karga (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 jacabo said: hangi pasajdı ya unuttum onun arka tarafındakı merdıvenlerden cıkıyorsunda 1 sn bı arastırıyım hangı pasajdı =) edit : rumeli han , mango nun karsısı olması lazım sağol canım (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 ıstıklal caddesı tarafından gırersen sonuna kadar gıt hanın , arka tarafta kalıyor merdıvenler , bide arka kapısı var ordan gırersen onunde kalıyor , bir nevi giderken sol gelirken sag ıste =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 2004yılında yiyişme mekanı sorduğunu algılayamamış kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 ahahahah ben de onu anlamadım. konunun tamamını okudum, herkes kuytudaki cafe, hani çocuk diğerlerinden sıkılmış da yeni yerler arıyor sanmış. ben direkt başlığa baktım, tamam hacı bu adam yiyişicek, evi yok dedim asdlkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sene 2004'te yiyişme mi vardı adamlar napsın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 lan bundan 6 sene öncesi 17 yaşında ne evi, normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar