Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy ve Taksim'de kuytu cafeler + özel yerler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tamam durumu tam olarak çözdüm, içersi tekin ama bulunduğu yer nedeni ile geç saatlerde kız arkadaşımla gitmek istemeyeceğim bir yer...[signature][hline]*!barnak basar*
Siz sormadan ben söliim evet çok düşündüm bu imzayı :D
Mesaj tarihi:
Hmm kız varken bıçak yersem sonra ona naparlar tahmin bile etmek istemiyorum... En iyisi kalabalıkken yada erken saatlerde takılmak :)

Not: bi msj daha attım goering yanıtlarsan sevinirim[signature][hline]*!barnak basar*
Mesaj tarihi:
virtual'dan çıkıp sağa doğru ilerlemediğiniz sürece sorun yok. sinemaların girişlerine yaklaştıkça saldırıya uğrama tehlikesi azalıyo. yeşilçam sokağı sola doğru olan uzantısı dışında tekin bi yer genel olarak.
Mesaj tarihi:
taksimde Haymatlos diye biyer vardı.. ne zaman gitsek arkadaşlarla bomboş oluyodu. bira da ucuzdu yerini tam hatırlamıyorum ama... Bi de joker vardır gider tabu oynarız :) orası bayaa kalabalık olur... mcdonalds a en yakın ara sokağa girdikten sonra 2. veya 3. solda joker...[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau
Mesaj tarihi:
saklıkente girince mutlaka tanıdığım biriyle karşılaşırım (tadilattan öncede takılıodum)... O kesimlerde cafe sormuorum ben, kuytularda kalmış kaliteli yerleri soruorum...[signature][hline]*!barnak basar*
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 14 January 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
evet melun doğru diyo. ama eminönüne yürümek durumunda kalmayın sakın. ya da eminönüne taksisiz gece bana rahat gitmenin formülünü bilen varsa söylesin.

popomu kaybediyordum 2 sene önce orda zor kaçmıştım. Avusturya lisesi'nin ordan inen uzun merdivenlerde, deli gibi de sarhoştuk 2 kişiydik zar zor taban yaptık valla...

O günden beri gündüz bile geçmiyorum oralardan...
Mesaj tarihi:
kadıköyde
karga, trip .v2 çok güzeldir...
canlı müzik varken özellikle...

tripv2'nin işletmecisi kaybedenler klübü'ndki (çok çok ünlü eski bir radyo programıdır) elemanlar
Mesaj tarihi:
ulan kim kimdik yaa... jankis de vardı sanki... (yok o yol kapatmaca oynadığımız gece değil) hah tamam chivaz_ding ve tyler_gs eminönündeydik gecenin bilmem kaçı yoksa karaköymüydü? ya belkide eminönünde tinercilerden kaçacaz diye karaköye kadar koşmuşuzdurç... alkollü bünye hatırlayamıyorum...

mekan olarak taksimde karınca yeni keşfettim süper mekan ama biraz tırmanmak gerekiyor :)

kadıköyde sığnak cafe... ahh ne hatıralarım vardı orada...

yok ben kız arkadaşımla ormantik dakikalar geçirecem diyorsanız buyrun sizi kirencenin tavan arasına alalım gayet hoş ve loş bir ortamdır[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
aa vesaire cafeyi unutmam feci kötüolmuş şayet kendisi çok güzel bir entel dantel cafedir hele en ğst katta kiralanan bir oda var dvd ve büyük ekran tv li kiralıyorsun odayı kapıyorsun kapını artık orası senin ne yaparsan yap[signature][hline]wnJ0h!^3§ !u3§

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Mesaj tarihi:
beyler adres verin lütfen (babacum özellikle senden adres bekliorum)...[signature][hline]*!barnak basar*
  • 6 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
hangi pasajdı ya unuttum onun arka tarafındakı merdıvenlerden cıkıyorsunda 1 sn bı arastırıyım hangı pasajdı =)

edit : rumeli han , mango nun karsısı olması lazım
Mesaj tarihi:
jacabo said:

hangi pasajdı ya unuttum onun arka tarafındakı merdıvenlerden cıkıyorsunda 1 sn bı arastırıyım hangı pasajdı =)

edit : rumeli han , mango nun karsısı olması lazım

sağol canım (tu)
Mesaj tarihi:
ıstıklal caddesı tarafından gırersen sonuna kadar gıt hanın , arka tarafta kalıyor merdıvenler , bide arka kapısı var ordan gırersen onunde kalıyor , bir nevi giderken sol gelirken sag ıste =)
Mesaj tarihi:
ahahahah ben de onu anlamadım. konunun tamamını okudum, herkes kuytudaki cafe, hani çocuk diğerlerinden sıkılmış da yeni yerler arıyor sanmış. ben direkt başlığa baktım, tamam hacı bu adam yiyişicek, evi yok dedim asdlkjas
  • Yeni Oluştur...