Dev Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Ekmeğin ayarını hiçe sayar ve konuya dönersek şu beni hayattan soğuttu; said: "I think Jimi Hendrix had just made some noise, but Fall out boy guitarist play cooler riffs, and he is uber sexy"... ... bu lafın üstüne hızımızı almak için zaugnakhaldun'un lafını hatırlıyoruz; said: jimi hendrix was a cock-sucker man! evet hala nefes alıyoruz
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 hayır muzik kısmını gectim hendrix abı ezer seksilikte o cocuğu, duruşa bak yarappim mal gibi
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 seksilik nedir kime göre neye göre vs vs denirde şu gitara geldimi olay orda nesnel gerçeklerden sözedebiliriz. jimi>fall out boy. kıyas yapmak bile saçma. kimki onlar jimiye kıyas olsunlar.
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben jimi ye benziyorum lan bi rengim açık
sickream Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 emo rock nedir ya saçmalık hayat kötü herşey kötü hadi ağlayalim hah!
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Donita said: kötü bi yanı yok emo şarkılarının sen emo olmadıktan sonra. bullet for my valentine dinle. baya değişik bi grup. metale kaydığı da çok oluyo şarkılarında. kullandıkları riffler filan çok sağlam. Bullet sağlam metal core a kaçmışlar ama. Ehi konserde tears don't fall çaldıydık bullettan. http://alexalovebill4ever.3xforum.ro/poze.php emo modası için biraz bu siteyi gezerseniz ^^ hehe gerçi başta bou var, An cafenin gitaristi. Erkektir :D kız gibi göründüğüne bakma.Girlish :P
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bu ne ya. ahahahahahah. of bırak abi. emo kids sux.
proggorp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ahuhahaha komikler harbiden ya! kafama sıkar giderim.kalbimi kırdınız olum...
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 abi takılsınlar yaw.. ne olacak. ortama farklılık lazım
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 bu tipler akşam yemeğini nasıl yiyolar anlamıyom baba var bitane anne var anneanne var bu tip var kardeş var yemek tuzsuz olmuş diye rosto bıçağıyla bileğini keser
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 zaten kızlar bu sıralar u e ayrıldı giyim kusam olarak... 1)turbanlılar 2)tikkyler...(hep sacın ust tarafını kaldırırlar ya gıcık olurum..) 3)rockertikkyler...(bunlar bence emolar oluyooo)
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Zheld said: odiyum veya zunun gavur versyonu ama güzel çocukmuş =(D* *=bıyıkla kopan amca Ya zheld, abi sakal çıkmıyor bizde, yapacak birşey yok. Biz odium'la metalci, gökkuşagı gençleriyiz ama sakalımız yok diye emo denmez ki, allahın da mı yok? Ayrıca: Atoyo said: Beğenmeyenlerin aslında, içlerinde oha süper lan diyip, kendisinin bu şekil bi tarz'ı taşıyamayacağını düşünüp kötülemeye çalışan insanlar bence. AHAHAHAHAHA
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Odium'da krallar gibi goovtiiğ var valla, son halini görüverin hocam. O değil de, taşımama meselesi değil. Zaten ciddi ciddi birisi ortam yapma, karı kız tavlama, emo stili yapıp ortalıkta gezinme olayına takmışsa yapar istediği an. Zamanında benim saçım da emo şeklinde uzuyordu, zayıf olsam tam emo olurdum. Hatta alın size delioğlan exposed halinde bir denemem: Alın lan 2 sene önce.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 sakalı çıkmayan bi sen varsın zun evet. ayrıca saçın da kısa. sucks'sın ya öyle böyle değil.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 AntinKuntin said: Emo punk'ın alt kütlürü degil. Gothic kültüründen türemistir. Hatta "Emo: just like Goth; but for pussies.", kibar türkce mealiyle "emolar korkak götiklerdir", diye bi slogan vardi. Gothic olayıyla pek alakası yok emo olayının. Gotiğiz diye atlayan poser lar oluyo arada(hatta baya bi var aslında), onlara da gotik denmiyo zaten götik,götük,gudik filan deniyo.
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Zheld said: bu tipler akşam yemeğini nasıl yiyolar anlamıyom baba var bitane anne var anneanne var bu tip var kardeş var yemek tuzsuz olmuş diye rosto bıçağıyla bileğini keser Uyuşturucu,Ot,sigara,Alkol gibi illetleri kullananlar oturuyorda bunlarmı oturamayacak haha.
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 DİMİ (PATİCİK YEŞİL SIRITAN SMİLEY'I) (evt smiley göster'e tıklamaya üşenip bunu yazdım.)
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 ikiniz de yanlışsını aslında. goth aslında pek metal tadında bi tarz değil aksine punk'ın alt türüdür. emo da goth'un alt türüdür.
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 emo, black alaturka popun alt türü deilmiydi
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 KingOfLoss said: sakalı çıkmayan bi sen varsın zun evet. ayrıca saçın da kısa. sucks'sın ya öyle böyle değil. Yok lan LANParty'de gördüm, uzamış bayağı, çok da şükela olmuş bence. Emo saçı yapsa daha yakışır ama şekline şemaline adamın sdfs.
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Lise varya, nasıl zor bitti, sosyal bilimler lisesiymiş, kafama sokayım, 5 sene lise mi olur? Son sene zor kaçtım. Odium'un benden bir sene bonusu olmasına ragmen ondan uzun olur saçlar benim. Tek sorun sakal hacılar. Yani ha gayret geliyorum falan yok, umut bile vermiyor yani o derece çaresiz durumlar. Saçlar uzun, sakal yok, böyle goth/emo arası oluyorsun. Bir de minyonsan benim yada odium gibi, yedin yani. Bkz: Bak burada ben kopmamaya kasıyorum, ama boynu bükük ve BF2'de eline almış gibi duruyorum ki gerçek bu değil sevgili patiler. Cüce gerçekten taktik zekasını konusturup axedice gibi bir kazmayı bizim takıma verdi, bir zaten oradan kaybettik bir kere.
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 paltonu yerim. yakışmış bence. sakal olmasın lan iyi yani. bi de sanki şey havası var. 1800lerde avrupada yaşayan bi üniversite profesörü havası aldım nedense. evet biraz senaryo kuruyorum. ayrıca black metal triphop'un alt türüdür.
Öne çıkan mesajlar