Zheld Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 lan resmi buraya atmışım okadar rep kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icelicious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Llama said: AFI, Alexisonfire, Brand New, Bright Eyes, Panic! at the Disco.... Coheed and Cambria, Death Cab for Cutie, Fall Out Boy, From First to Last, Funeral for a Friend, Hawthorne Heights, My Chemical Romance, , Senses Fail, Something Corporate, The Starting Line, Takio Hotel, Story of the Year, Thursday, The Used ve Underoath evet bu listeden üç grubu dinliyorum.. Panic!At the disco My Chemical Romance Bright Eyes hatta bu listeye "30 Seconds to mars"'ı da ekleyebilirim sanırım..Onlar da güncel emolar.. ama sadece müzikleri ve bazı sözleri hoşuma gidiyor..Onlar da mod olduğum zamanlarda..Emoluğun canını çıkaranlardan ise nefret ediyorum..Hayatı kara bir delik olarak gören gözlerine abartı makyaj yapan ve giyim tarzları ile çığır açmaya çalışan insanlar..Kendilerini burada saygı ile kınıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 "EMO" yazmanın keyfini bize çok gördünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 son derece dandık bir muzik türü, punklar 30 -hatta 40 oldu- yıldır sebek gibi dolanıyo etrafta, nedne onlara laf edilmiyoda emolara ediliyo? demekki olay makyajda ojede sacda falan değilmiş dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ÖEAH LLAMA ÖEAAAH! incubus emo değil lan çüş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 30 Seconds to mars indie dir esasında tam olarak bu adamlar ama bir iki parçaları var emoya kaçan.. gerçi çok yakın ya indie ile emo birbirlirine çok garip benzerlikleri var ama nası ayrılıyorlar tam bilmiyorum bende indie fanıyımdır... neyse ben incabus emo demedim ki öyle böğrünmüşün arkidiş, hem ona bakarsan the editors denen grup indie değildir ama bir çok parçlarını indie tarz yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 emo rock ne ya ÜHGÜÜHÜH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ya yine başlayacak bu tartışma diye korkuyorum ama, şu "metalci" ya da "metalhead" kavramı 90'ların ortasına doğru bitti, zamanında bayağı leşleri vardı evet, hala da var sayılır, ama her heavy metal müziği seven insan rexx önünde bira içip para dilenmiyor, paticikte de bayağı örneği var metal dinleyip de adam gibi insan olan, hem de çok. Kişiye göre değişir, Türkiye'de genelleme yapabilirsiniz evet, çoğunluk arkadaşından 2 parça duyup o grubun tişörtünü alıp akıyor rexx önüne, ağzında sigara elinde bira milleti kesiyor "ben burdayım beni mikleyin!" diye atenşın hooğr'luk yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Aslında emo Giyinim,saç tarzı olarakta aşırı süper.Nası hevi metalci uzun saç sakal falan bi tarz yakıştırması varsa bundada var ve gayet güzel.Beğenmeyenlerin aslında, içlerinde oha süper lan diyip, kendisinin bu şekil bi tarz'ı taşıyamayacağını düşünüp kötülemeye çalışan insanlar bence.Şu ana kadar müzik tarzı ile birleşebilen en güzel giyim kuşam tarzı emo.Ötesi yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 lanet olsun! saçlarımı yüzüme yapıştırmak bana hiç yakışmaz, hemen kötülemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Madboy iyi demişte. Çevresinde 1-2 tane yandan yemiş metalci görüp bütün metalciler pistir demek nasıl bir mentalitedir. Irkçılık gibi bişey bu. Bi tane koyu tenlinin tipini beğenmeyip siyahlar pistir kakadır demekle aynı şey. Ya da bugün onu diyen yarın bunu der yani neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sakallı emo olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Afrodan da adam olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 underoath dınleyebılırsın. emocore la 2si apayri screamonun. the bled underoath from first to last drop dead, gorgeous iyidir. yakışanı var yakışmayanı var. isteyen istediğini giyer, pembede giyer. sacınıda istediği gibi yapar. Nasıl senın kilona ve uzun sakalına sacına laf etmiyosa kimse edene barzo diyebiliyorsan, kimsede laf edemez. Kendi ufacık dünyanda dalga geçilebilcek şey arıyorsan aynada geç. AFI punk grubudur, emocore deil. 1-2 sarkısı var diye emocore demek yanlış olur. 30 seconds da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Atoyo said: Beğenmeyenlerin aslında, içlerinde oha süper lan diyip, kendisinin bu şekil bi tarz'ı taşıyamayacağını düşünüp kötülemeye çalışan insanlar bence. AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Dev said: Afrodan da adam olmaz.döverim seni cücük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercan123123 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hepimiz emoyuz. asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercan123123 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ''Aslında emo Giyinim,saç tarzı olarakta aşırı süper'' ahahah =)))) geçen gün otobüste bi eleman gördüm. genç siyahlarını giymiş,dat pantolon vs,üstüne siyah kolsuz ceket arkada kapişon, içinde bi kısa kollu tişört, pantolonun üstüne monte edilmiş bi zincir, siyah makyaj yapılmış gözler.. sizce yukarıdaki tip çok mu kuul?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 uzun uzun yazicaktim da neyse. turkiyedekiler emo degil diyeyim ve konuyu kapatayim. ayrica metalciler pis degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 budur. http://www.geocities.com/dranya/emokid.bmp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 o kedi çok tatlı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bring me the horizon var mesela Cannibal Corpse t-shirtlü emo saçlı bişeyler. Çözemedim naptıklarını, screamo falan heralde. Ayrıca saçımız uzun öyleyse neden 2 haftada bir yıkanmayalım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yazılanları okudum merak ettim araştırdım harbiden bu erkekmi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bu erkek ve buna aşık olan zavallı kızlar var ben ondan daha yakışıklıyım o benden daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 valla tipini falanını bilmem (ki bilsem de sonuna kadar desteklerim her türlü akımı, harajuku istiyorum etrafta! farklı yüzler, tipler geçsin istiyorum. emo dan mı rahatsız olucam ^_^ ) müzikleri dinleniyor hacı.. hoş şeyler yapıyorlar gerisini yemişim ben, kız tipli vokaliste bişi olmasın (ama kendisine bi mesajımız var kıraathane ahalisi olarak: olm! tr'de konser verirsen konserden sonra tek başına taksimde gezme.. arka sokaklarda çizerler seni. abula olursun sonra.. heee) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar