Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emo Rock ?

Atoyo

Öne çıkan mesajlar

Llama said:
AFI,
Alexisonfire,
Brand New,
Bright Eyes,
Panic! at the Disco....
Coheed and Cambria,
Death Cab for Cutie,
Fall Out Boy,
From First to Last,
Funeral for a Friend,
Hawthorne Heights,
My Chemical Romance, ,
Senses Fail,
Something Corporate,
The Starting Line,
Takio Hotel,
Story of the Year,
Thursday,
The Used ve Underoath

evet bu listeden üç grubu dinliyorum..

Panic!At the disco
My Chemical Romance
Bright Eyes

hatta bu listeye "30 Seconds to mars"'ı da ekleyebilirim sanırım..Onlar da güncel emolar..

ama sadece müzikleri ve bazı sözleri hoşuma gidiyor..Onlar da mod olduğum zamanlarda..Emoluğun canını çıkaranlardan ise nefret ediyorum..Hayatı kara bir delik olarak gören gözlerine abartı makyaj yapan ve giyim tarzları ile çığır açmaya çalışan insanlar..Kendilerini burada saygı ile kınıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

30 Seconds to mars indie dir esasında tam olarak bu adamlar ama bir iki parçaları var emoya kaçan..
gerçi çok yakın ya indie ile emo birbirlirine çok garip benzerlikleri var ama nası ayrılıyorlar tam bilmiyorum bende indie fanıyımdır...

neyse ben incabus emo demedim ki öyle böğrünmüşün arkidiş, hem ona bakarsan the editors denen grup indie değildir ama bir çok parçlarını indie tarz yaparlar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya yine başlayacak bu tartışma diye korkuyorum ama, şu "metalci" ya da "metalhead" kavramı 90'ların ortasına doğru bitti, zamanında bayağı leşleri vardı evet, hala da var sayılır, ama her heavy metal müziği seven insan rexx önünde bira içip para dilenmiyor, paticikte de bayağı örneği var metal dinleyip de adam gibi insan olan, hem de çok. Kişiye göre değişir, Türkiye'de genelleme yapabilirsiniz evet, çoğunluk arkadaşından 2 parça duyup o grubun tişörtünü alıp akıyor rexx önüne, ağzında sigara elinde bira milleti kesiyor "ben burdayım beni mikleyin!" diye atenşın hooğr'luk yapıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında emo Giyinim,saç tarzı olarakta aşırı süper.Nası hevi metalci uzun saç sakal falan bi tarz yakıştırması varsa bundada var ve gayet güzel.Beğenmeyenlerin aslında, içlerinde oha süper lan diyip, kendisinin bu şekil bi tarz'ı taşıyamayacağını düşünüp kötülemeye çalışan insanlar bence.Şu ana kadar müzik tarzı ile birleşebilen en güzel giyim kuşam tarzı emo.Ötesi yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Madboy iyi demişte. Çevresinde 1-2 tane yandan yemiş metalci görüp bütün metalciler pistir demek nasıl bir mentalitedir. Irkçılık gibi bişey bu. Bi tane koyu tenlinin tipini beğenmeyip siyahlar pistir kakadır demekle aynı şey. Ya da bugün onu diyen yarın bunu der yani neyse..
Sosyal ağlarda paylaş

underoath dınleyebılırsın.
emocore la 2si apayri screamonun.

the bled
underoath
from first to last
drop dead, gorgeous

iyidir.

yakışanı var yakışmayanı var. isteyen istediğini giyer, pembede giyer. sacınıda istediği gibi yapar. Nasıl senın kilona ve uzun sakalına sacına laf etmiyosa kimse edene barzo diyebiliyorsan, kimsede laf edemez. Kendi ufacık dünyanda dalga geçilebilcek şey arıyorsan aynada geç. AFI punk grubudur, emocore deil. 1-2 sarkısı var diye emocore demek yanlış olur. 30 seconds da öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

''Aslında emo Giyinim,saç tarzı olarakta aşırı süper''

ahahah =))))

geçen gün otobüste bi eleman gördüm. genç siyahlarını giymiş,dat pantolon vs,üstüne siyah kolsuz ceket arkada kapişon, içinde bi kısa kollu tişört, pantolonun üstüne monte edilmiş bi zincir, siyah makyaj yapılmış gözler..

sizce yukarıdaki tip çok mu kuul??
Sosyal ağlarda paylaş

valla tipini falanını bilmem (ki bilsem de sonuna kadar desteklerim her türlü akımı, harajuku istiyorum etrafta! farklı yüzler, tipler geçsin istiyorum. emo dan mı rahatsız olucam ^_^ ) müzikleri dinleniyor hacı.. hoş şeyler yapıyorlar gerisini yemişim ben, kız tipli vokaliste bişi olmasın (ama kendisine bi mesajımız var kıraathane ahalisi olarak: olm! tr'de konser verirsen konserden sonra tek başına taksimde gezme.. arka sokaklarda çizerler seni. abula olursun sonra.. heee)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...