-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 İnsanın kendine yakışanı giymesidir.Böyle baktımda sıradan takır takır kasıyoruz.Nefüsssssss.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bırak herkezi rahat dolansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Hayir anlamiyorum post neden kasilirki.Ne isine yaricak yani.Sayginlik kazancagini dusunuyosa post kasanlar,Zaten siteyi iyi takip edenler onlarin post kastigini bilicektir ve saygi duymucaktir yine.Nedir yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ph saati gelip çattığında kasılacak postlar, savrulacak kalkanlar ey patinin neruda'nın kalkanını taşıyan ölümsüz askerleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yvz5 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya merak ettimde bu kasmak kelimesini kim bulmuş abi her yerde bişiler kasılıo ko da uo da forumlarda rahat bırakın kasmayın kimseyi aaa asdjkakd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 neden yeni gelenlere hoş geldin demek post kasmak oluyor? o zaman o bölüm neden var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Amaç balondan kurtulmak benim için post kasmaya meraklı değilim(kendi adıma) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 valla acıkcası bnm postların 100 tanesi bjk liverpool maçından ztn sırf gollerden 8 tane var her gol başına bi tartışma 16 etti komik şeyler yazanları destekleme etti 32 öyleydi böyleydi derken ettimi sana 100 bana etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya banada öğret bende kasım post ya kaldık böle amele gibi bulursan öyle bi başlık cagır benide lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ben öle oturup post kasmıyorum ya:d hatta garbage da takılıyorum genelde ama bütün gün pc başındayım o yuzden böle oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 post kasmak nası bişey oluyo o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya buda hiçbişi bilmiyo ya :D tamam senide cağırcaz kasarken lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 peki abi ben hiç post kasmadım abi *emrah* -emrah koooş post kasıyoruzzzz !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 senin balondan kurtulmana 8 mesaj var benim daha cok ya sevmedim bu balonu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 biri beni mi çağırdı :D 5000 e az kaldı ha gayret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 zaten garbage de post kasma acık olsa mesaj katliamı olur herhalde ortaya cıkıcak mesaj sayılarını düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 adı boşuna mı garbage :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 baktım şimdi benim de 10k'ya az kalmış ya, çoğu gitti azı kaldı sdfkjh [spo=patilere] [spo=patilere] [spo=patilere] [spo=patilere] [spo=patilere] [spo=patilere] [spo=patilere] [spo=patilere] [spo=patilere] [spo=patilere] ciddiye almayın abi şakalaşıyoruz :P [/spo] [/spo] [/spo] [/spo] [/spo] [/spo] [/spo] [/spo] [/spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Forum kadar eski adetlerdendir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar