RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Wildpervert senin bölüm neresi?Nerede okuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 çankaya üni, bilgisayar müh. 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bittiler. ama bende bittim. midtermler biter %10 luk essayler başlar. midtermden iyidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 geçen sene kaldığım fizik I'den 60 almışım..bu biir =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 bitti sonundaaaa bittiiiii...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ulan ne güzel bizimde bitmiş olması gerekirdi, sınav haftalarını komple 1 hafta ertelediler bütün mühendisliklerin, şimdi yeni giriyoz of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 bitti ulan. Kısmi dif hariç iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 iyi geçti valla. çok şükür. oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ulan 38 almışım türkçeden ulan ben napıyım bu adamı ulan ben fakülteden atılırsam seni naparım hiçmi düşünmüyosun grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 haftaya başlıo augmented matrix ne lan normalini hatırlıom ama bu ne ya dandik denklemi nie uzata uzata çözddürüolar anlamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Koskoca kitabı okudum. Birşey anladım. Sabaha kadar bir daha okuyacağım. Umarım anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2007 Pyro Sınıf Öğretmenliği herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 sınıf öğretmenliği? dokuz eylül üniversitesi-makina mühendisliğindeyim ben. hatta 12 saat sonra matematik vizem var hala elimi sürmedim bile eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 E Beden Egitimi ne alaka abey? Eheh/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 çanakkale'de müzik varmış..ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 AthleT said: E Beden Egitimi ne alaka abey? Eheh/ seçmeli ders? daha doğrusu bizdeki adıyla zorunlu seçmeli ders eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Zevklidir yahu =) Aralık 3'te bizim II. vizeler başlıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2007 dönemin ilk vizesine girdim 3 senedir olduğu 4. sene de ilk vize içimde patladı hehe=) önümüzdeki vizelere bakıcaz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 advanceden 32 aldim diger 2 vizem de bu olursa kaliyorum LAAAN!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 benim 2.vizeler de 29 kasım itibariyle başlıyor. 29'u sosyoloji ile başlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Ulan bizde tek vize tek final var günahımız ne bizim ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 keşke bizdede 1 olsa abi bi başlıo final sonuna kadar sınav oluosun hayattan beziyosun bence iyi degil. mat 3 ten 10 almışım bu arada çok başarılıyım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 16.5 saat sonra mat vizem var ve çalışmak istemiyorum.uyumayı düşünmüyorum açıkçası illaki çalışcam,inş. geçer not alırım.size de kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 makroekonomi 2 vizem var yarın daha çalışmadım hiç derse girmedim valla neye güveniyorum bilemiyorum sınava da giricem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2007 ahahah 06 aldım bi dersten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar