SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 1 gitti kaldı 7 2 tanesi sallantıda bakalım ne yapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 a=x(1+i)^n de gibi çok kolay bir soruda x i bulamadım kendimden utanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Toledor said: Obarey finalleri bitirdik, tam bursu kaptık tebriks:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 2 tane kaldı. Perşembe akşamı bitiyor. Misler gibi NBA finalleri başlıyor o gece. Ohhş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 mezunum ehhehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 diplomanı aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 finallerin hiçbirine girmeden bütün derslerimi geçtim ayıptır sölemesi:P ben de mezunum lan:) şimdi tek amacım masterı sabancıda yapıp gel saba(n)cı başlığına yazı yazmak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vizesini şubatta olduğumuz dersin finaline de girdim, vizeden ses soluk yok. ne biçim bir okuldayım ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bir mat2 finali olmuşuz bugün, oyş soğudum resmen okuldan falan, 1 soruyu bari çözülebilcek seviyede yapsaydınız lan. o kadar küfür yediniz yüzlerce öğrenciden, buna değer miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yarın ki girecek mesela.. 2gündür uygun uzunlukta deprem kaydı bulamıyorum.. yok böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ulan 2 dene finalim var uyku yok, hayırlısıyla atlatsam şu finalleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bitse de gitsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 i <3 akışkanlar mekaniği 3. sene içimde patladı ne kadar yeto bi salagım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ve bitti sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 muhasebe denetimi menkul kıymet ve portföy yönetimi bu iki dersten kalıcam sanırım, şerefsiz kurul bu derslerden diğer okullara denklik vermicez diye karar çıkarmış. geçen sene zilyon tane adam gidip çorumdan alıp mezun oldular. bize gelicen ....k veririz denklik diyorlar. Çıldırtacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yarın seçmeli sınavıyla dönemi bitiriyorum. 1 dersten kalma ihtimalim var diğeri gayet iyiydi. açıklananlar organik lab BA analitik kimya BB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ilkinden kaldık, 5 saat sonra diğerini denicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 bok gibi Allah'a şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Akışla birlikte ortalama denecek bir açılış yaptık darısı sabah statiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 3 sene sonra otoket'le statiği verdim be fiyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 sevgili muhasebe denetimi hocam bol bol not vererek dc ye razı olduğum dersten cb almamı sağladı allah bin türlü faydada bulunsun cnmsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 çarşamba açılışı yaptım fena değil. yrn,iktisadi düşünce tarihi ve sosyal bilimlerde araştırma yöntemleri var.yöntemden de kitap okumam lazım,başlamadım.muhtemelen kötü geçer herhalde.of hem de vizem 95di. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 CthuLhu said: 3 sene sonra otoket'le statiği verdim be fiyu. Statik? Autocad? Nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ne nasıl? 1. sınıf'tan 4 dersim vardı verdim işte 2sini.matematik2'den gene ucuucuna kaldım fizik sınava girdiğim halde girmedi diye açıklanmış itiraza gitcem yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar