Arma Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 İdare eder sınav. Vizeler bitti. Finallere bakacaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Derslere daha yeni başladık biz, vize bitti diyorsunuz. Maşallah. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Nisan da okul bitiyor bizim. Tezsiz yüksek lisans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 buralarda sevincimi paylasacak cok insanim yok, bari forumumla paylasayim :) You have been selected as a Potential Campus Directors Award nominee for the upcoming graduation Ceremony in May 2009 based on your overall GPA. We require you to send us a copy of your Curriculum Vitae (CV) and answers to the following information . Students will be chosen for an interview based on the information that you submit: ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 İstemez diye cevap yollasana nedanko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 dedim zaten kim kimi seciyo dedim. siz kimsiniz birikiminiz gecmisiniz ne ki boyle bir seyi dusunebiliyosunuz. kapasiteniz yetiyor mu dedim boyle biseye.. siz gidin pikacuyu secin zevzekler dedim, ciktim kapidan zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 tavuk mu seciyosun lan sen deseydin bide. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bahar vizeleri basladi bakalim. Bu sabah Envanter Bilanco ve Stok Yonetimi vardi. Fena degildi, final icin rahatlatici not gelirse super olur.. Next: Calc. II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 bu hafta salı kuantum kimyası perşembe analizII ve bioelementler gelecek hafta ptesi organik kimya salı analitik kimya perş AİİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 yarın mesleki ing.le yapı malzemesi var.daha soora analiz var ölçme var akıskanlar var muk2 var.varoglu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 ay lav metalssss.ortalamama sıctıktan sonra ders calısmaya basladım geç de olsa.faz diyagramı calısıyorum hatta bu gece ve keyif alıyorum garip şekilde hadi bakalım yarın sınav sonrası da boyle olsun amen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 1. Hafta Zaman Serileri Analizi 2 Uygulamalı Ekonometri C+ Deney Programlaması Türkiye Ekonomisi vs.si 2. Hafta Uygulamalı İstatistik Karar Teorisi 2 Proje Analizi Yöneylem 2 Şeklindeki nadide sınav takvimim dün açıklandı, herhangi birisinden kalırsam okul uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 2 vizem açıklandı international law ve law of international organizations ikisinde de CB almışım, çok keyfim kaçtı hocaya mail atıp paper yazmak istediimi sölicem o kadar da çalışmıştım. :/ BB nin altında almamam lazım o 2 dersten onun dışında Urban sociologye girdim, pek parlak geçmedi o çarşamba japonca haftaya da antrpoloji sınavlarım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 BBden şaşma BAyı aşma demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 calissana evladim. bakin yasitlariniz mezun oldu, bazilari ise girdi =(, siz hala vize mize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 hepsinden ilk 3 bu dönem bitirme motivasyonu mudur nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Okul kapaniyor 8 Nisan'da. Yaz tatiline giriyoruz. Siz hala vizelere mi giriyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sly-One said: hepsinden ilk 3 bu dönem bitirme motivasyonu mudur nedir gogogogogogogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 13nisanda başlıyo bizimki, alttan üstten 22 sınava giricem asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 muhasebe denetimine gidiyorum şimdi gl hf gg ml of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 şemsiye göt ve yaşlı gözler üçgeninde bir sınav oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bugün 2 sınavım vardı analiz ve seçmeli bioelementler analizden yine kalabilirim 20 soru testti 7-8 tanesini içimdeki sese güvenerek salladım. bioelementte adam kimya gibi değilde biyoloji gibi sormuş onada uyuz oldum AA getirilcek dersti oda yalan oldu. haftaya pazatesi Organik Kimya salı Analitik Kimya var. organiğe çalışmak lazım bakalım ne halt yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bu hafta baslıyor vizeler alttan da 3 tane var sanırım gg olcam :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Okul kapandi. Donem bitti. Oh be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bugün bitti vizeler 50nin altında notum olmayacak galiba. açıklananlar kuantum kimyası 50 analitik kimya 65 bioelementler 55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar