Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vizeler Nasıl Gidiyor?

AthleT

Öne çıkan mesajlar

kingpin said:
ginaly accounting e nasıl A getiriyorsun lan ? hangi accounting bu introduction to financial accounting değil heralde ?

lan A- gelcek galba. final patlamazsa tabi. principles of financial accounting. man213 işte.

lan 1. lineer sınavında yüzümü elimden almıştı hoca. kopya çekmişindir lan sen diyip 83 vermişti. ikinci sınavda tam istediği gibi ayrı ayrı belirttim neyi nası yaptığımı. essay yazdım lineerde. yüzümü aldım. aferin bana. finalden de yüz alıyorum. o derece atarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Doğuş üni bilg müh ilk senem vizelere gelelim.
Calculus-> Vize 1. 90 , Vize 2. 80
Engineering Drawings ( autocad hede höde) -> 55
Ingilizce-> 1. vize 96 2.vize 92
Fizik->1.Vize 45 2.Vize 75
Programming and Algorithms-> 1. Vize 70 2.Vize 70
Kimya -> kaldım bundan kafadan hocamızda çok iyi sağolsun. 1.vize 26 2. de 10-15 bişe olcak heralde finalide söylim şimdiden bi 20 de ondan alırım
Sosyal ağlarda paylaş

Dün bir matematik vizesi olmuşuz, son vizeydi zaten. Harbi bomba bitirdi vize. Sınav 120 puan ama 25 puan üstünde bekleyen yok 80 kişide, sadece 1-2 kişi var. Zaten hoca sınavdan sonra 30 puanlık bir soru için yapan çıkamaz demiş ki harbi çok garip bir soruydu. Detaylı bilgi için; tık.
Sosyal ağlarda paylaş

Burax said:
@ Ardeth
proje hocana sevgiler kime sorduysam diff kadar gıcık ders yok dedi gerçi bizim okulda hocalar çok kastırıyormuş ama yine de gıcık ders yav

ya benim sorunum konuları okuyorum okuyorum, okurken de anlıyorum (derslere girmediğim için okuma faslı biraz uzun sürüyor). Ama soru çözmeye gelince bir üşengeçlik basıyor ki, sonra soru çözmeyince yalan oluyorum pek tabi, sadece okuyup da iyi not alabilecek kadar zeki değilim malesef d: ama genelde ortalamanın üstüne alıyorum yine de hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...