fede Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 işletme 1. sınıf 1. dönem ortalamam 2.70 geldi. finaller bitti yani bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 su operating system kadar kolay bir ders yoktur aslinda ama nedense essek gibi korkuturlar bilgisayarcilari bu ders hakkinda. Halbuki agir kek derstir kendileri :) bulmaca oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 valla bütün derslerin içinde bence en zorlarından biri. aslında iyi bir bilgisayarcı çok rahat geçebiliyor ama, genel olarak öğrenciler için kolay bir ders diil bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 ne öğrettiler size OSte? yani çok zor bi ders değil ama kek denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 kingpin said: ginaly accounting e nasıl A getiriyorsun lan ? hangi accounting bu introduction to financial accounting değil heralde ? lan A- gelcek galba. final patlamazsa tabi. principles of financial accounting. man213 işte. lan 1. lineer sınavında yüzümü elimden almıştı hoca. kopya çekmişindir lan sen diyip 83 vermişti. ikinci sınavda tam istediği gibi ayrı ayrı belirttim neyi nası yaptığımı. essay yazdım lineerde. yüzümü aldım. aferin bana. finalden de yüz alıyorum. o derece atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Çan sisteminin hala tam ne boka yaradığını kavrayamamakla beraber 1. fizik vizesinde 67 çakmışım, çan 48. Sanırım iyi baya =) gerçi dün 2. fizik vizesini olduk, ya herkes 100 alacak ya da 0, herkesin cevapları aynı haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 hep öle oluo bi bakıosun sen 0 almışın millet 100, kafayı yiyorum sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 2.70 hesapladım 2.50 geldi. allah bereket versin diyoruz önümüzdeki maçlara bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Doğuş üni bilg müh ilk senem vizelere gelelim. Calculus-> Vize 1. 90 , Vize 2. 80 Engineering Drawings ( autocad hede höde) -> 55 Ingilizce-> 1. vize 96 2.vize 92 Fizik->1.Vize 45 2.Vize 75 Programming and Algorithms-> 1. Vize 70 2.Vize 70 Kimya -> kaldım bundan kafadan hocamızda çok iyi sağolsun. 1.vize 26 2. de 10-15 bişe olcak heralde finalide söylim şimdiden bi 20 de ondan alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2007 yöneylemden 98 almışım ya, 100 olmamış :((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 ben 80 almışım :/ o değilde finaller başlayacak 7 sinde. Daha notları bile toparlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 herkes inek bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bitti vizeler,3 ocakta final haftası başlıo 4 ocakta ilk finalim .final topiği isteriz. bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Matematik I 48 Fizik I 60 Teknik Resim I 95 Makine Mühendisliğine Giriş 40 Diferansiyel Denklemler 1 Malzeme I 2 Mukavemet I 5 Dinamik 1 Sayısal Çözümleme ? Elektrik Makinaları 40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mühendisliğe giriş'ten sonrası 3.dönem dersi o ve yukarısı 1.dönem dersi..kısacası bir sınıf arkadan takipteyim gibi bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 diferansiyel dışındaki hepsini toparladım. diferansiyel finale kaldı. proje hocam diferansiyel çok basit bi ders ne yaptın yahu ayıp değil mi dedi -_-; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 CthuLhu said: Mühendisliğe giriş'ten sonrası 3.dönem dersi o ve yukarısı 1.dönem dersi..kısacası bir sınıf arkadan takipteyim gibi bişey Ben de tam ee bunların çoğu 1. sınıfta diyecektim eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 @ Ardeth proje hocana sevgiler kime sorduysam diff kadar gıcık ders yok dedi gerçi bizim okulda hocalar çok kastırıyormuş ama yine de gıcık ders yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Dün bir matematik vizesi olmuşuz, son vizeydi zaten. Harbi bomba bitirdi vize. Sınav 120 puan ama 25 puan üstünde bekleyen yok 80 kişide, sadece 1-2 kişi var. Zaten hoca sınavdan sonra 30 puanlık bir soru için yapan çıkamaz demiş ki harbi çok garip bir soruydu. Detaylı bilgi için; tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 oha türkçe 82 gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 vizeler gitti . taaaa bugün gitti. pazartesi de finalim var. öpücük . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 pazartesi finaller başlıyor daha çalışmaya yeni başlayacam 2. hafta fizik var onu kurtarırsam gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Burax said: @ Ardeth proje hocana sevgiler kime sorduysam diff kadar gıcık ders yok dedi gerçi bizim okulda hocalar çok kastırıyormuş ama yine de gıcık ders yav ya benim sorunum konuları okuyorum okuyorum, okurken de anlıyorum (derslere girmediğim için okuma faslı biraz uzun sürüyor). Ama soru çözmeye gelince bir üşengeçlik basıyor ki, sonra soru çözmeyince yalan oluyorum pek tabi, sadece okuyup da iyi not alabilecek kadar zeki değilim malesef d: ama genelde ortalamanın üstüne alıyorum yine de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 calculus 101 2. vizem 14/120. Başta ilk söylediklerinde direk şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik diye tepki vermiştim. Gerçi 3 tane 40 var diğerler 15 ve altı. BBG ye döndü sınıf resmen 07 fuat, 05 gökhan fln ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 ne calculusu be..calculus mu veriyorlar size..yazık lan =/s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar