Donita Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 limewire'yi güncellemesem ağdan geri kalır mıyım? bikaç gündür hiçbi şarkı bulamıyorum da doğru düzgün. güncellemmeek bunun sebebi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bende her seferinde güncelleyip böyle bi sorunla karşılaşmıştım.. hiç bi arama sonuç vermiyodu küfür edip sildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Hiç güncelleme falan yapmadım çatır çatır buluyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Anladığım kadarıyla limewire bazen sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 eski versiyonlar herzaman daha iyi, yenisi geldikçe program ağırlaşıyor ve reklam zart zurt çıkarmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Güncelleme yaparak ağda daha cok acık bırakıp trojen yeme riskin artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 aslında sevmem böyle bir programla ilgili konularda, "rakibi programları kullan" gibisinden konuşmayı ama... limewire yanında ares gerçekten çok iyi. o yüzden şiddetle tavsiye ederim. kendisi açık kaynak kodlu, reklamsız bir yazılım. limewire'dan daha hızlı ve eski bir limewire kullanıcısı olarak, limewire'dan daha fazla dosyaya erişebildiğimi de söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ares iyi ama cok geç bağlanıyor sunucuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben her güncellemesini yapıyorum... daha hiç bağlantı veya arama sonucunda eksik gibi birr sorunla karışlaşmadım. Program nedense kasılıyo ilerde ama aradabir gelen güncellemelerdn oldunu sanmyom, versiyon deişiklklerinde etkilyo, ayrıca limewire'a reklamı var demek biraz ayıp olur en aşşada kısa bi text var get limewire pro diyo. reklam bile deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 limewire her zaman kastırır çünkü program java tabanlı. gerçi java tabanlı olması mı kastırmasına neden oluyo tam bilmiyorum ama önemli başka bi iş yaparsanız alet direk kasılıyor. çok gerekmedikçe kullanmıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben kullanıyorum ve hiçte kasmıyo kasıyosa pc niz normal bi sistemdir eskiden bnmde kasıyodu lime i sil başka bi yerden bi daha yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beleglor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 limewire ile MSN aynı anda açık olduğu zaman PC cinnete geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
genial Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sen at o pc yi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sanırım pro kullanmıyosun bak bu linkten indirebilirsin pro'yu.. Gayet sorunsuz mis gibi :P http://rapidshare.com/files/68741199/LimeWirePRO4.14.10_.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Onun yerine Frostwire kullanın . Aynı altyapıyı kullanıyor ve Limewire pro özellikleri taşıyor , aynı limewire gibi open source ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Donita Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 sağolun denicem dediklerinizi. ares eskiden kullanırdım ama dosyaları sadece bulmakla kalıyodu. bana indiren program lazım. yenisini denemedim gerçi bi bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar