Zegna Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Radyoda caldim filan bi kac kisi sormus :) alman bir dj balkan ve dogu bloku melodilerini remixliyor ve cok guzel seyler cikariyor ortaya. turkiyeden melodiler gormek mumkun. 3 albumu var galba tam emin deilim. - Bucovina Club - Bucabina Club vol2 - disco partizani ozellikle son album cok iyi tavsiye ederim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 disco partizanin klibi istanbulda çekildi güsel bi şarkıda insanı kımıl kımıl ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 orti bu adam istanbula gelicek, smirnoff experience partisi. russian disco konseptli, gel sen de biz gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ciddi beendim.klas bir abimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 canli performansida super amcamin, acaip eglendiriyor.babylon un kadrolu elemani gibiydi bu seneye kadar ama daha goremedim babylonda etkinliklerde. olursa kacirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Hırvat asıllı Alman DJ Shantel: efsane bi adammış bu yaa. bir balkan göçmeni olarak uzun zamandır bu kadar başarılı bir sentez görmemiştim. disco partizani albümünü çektim, aylardır dinliyorum. can sıkıntısına birebir :) disco boy, disco partizani, manolis, susuleker, koupes, immigrant child. neredeyse albümün tamamını saydım :) eğer balkan müziklerinden hoşlanıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 disko partizani direk türk melodilerinden olusuyor zaten, sonlara dogru klarnet vs. benzeri calgılar falan bildigin yerli sarkı :) ama hakkaten super yani, insanın oynayası geliyor dinleyince ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 bu djleri sevmiorum çünkü her tarafta çalınmaya başlıyor birşey yapınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Efes Pilsen One Love Festival'e geliyor kendisi, gidilmeli, dinlenmeli, sarhoş olunmalı. Hop hop hoppaaacııkk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Disco Partizani'yi sevmesemde Disco Boy sarkısına bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 shantel babylon'da baya baya kötüydü... berlin'de izledim, efsaneydi.. sanırım seyirciye göre çalıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 dostum acilmisti. http://forum.paticik.com/read.php?12,2180441,2180441#msg-2180441 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar