Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 improve edince spell damage dan aldığı bonus da azalıyordu diğer sınıflardaki talentlardan farklı olarak, onu kaldırdılar diye biliyorum. Satanael said: Droodlara ne gelmis bukadarda olay yaratmıs? Ap falan diyorlar.Üşendim patch notlarınıda okumaya.Birisi hayrına yazarmı plx :D evet ap olacak str olmayacak falan bir şeyler deniyordu da notlarda bulamadım ne oldu ? (druid kasasım var haftalardır, bahanem olur :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Coefficient kalktı, yani Empowered talenti aldığında katsayısını %10 spellpowerdan alınan bonusu nerflemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 aynı şeyden bahsediyoruz zaten. yani o talente 5 verirsen eğer frostbolt dmg in % 2 dusuo 1 pointte. spell dmg dan aldıgın + falan onemli diil ne vuruosan o dusuo.base dmg ın falan dusmuo yani.frostboltun ustunde yazan rakam neyse gene o .senin vurdugun dusuo sadece. artik ole bi dusme yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Gangren anlamadım duzgun turkce kullan abi :) virgül neyim falan :P empowered la alakası yk olayin ama onu biliorm.ampowered la improved u karıstırıodu o ara herkes zaten.millet % 3 6 9 12 15 veren empowered 2 4 6 8 10 a cekildi falan die nerf falan diodu. ama IMPROVED frostbolta talentine verdiginde 2 4 6 8 10 dusuodu dmg in usenmeyip patch notelarına bakicam ama useniorm hangisiydi :P yiginla patch geldi ustune :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 burning crusade geldikten 1 yada 2 patch sonra gelen patchti yanilmiyorsam improved frostbolt yada fireball icin verilen her talent 2% dmg`ini azaltiyordu. simdi kalkti o. empowered saglam duruyo yeridne hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Feral talent treede heart of the wild değiştirildi. Eskiden str %20 artardı, artık ap direk %10 artıyor. Genel olarak bi ap artışı sağlıyor ama zaten kitty damage rogue warrior falan gibi ap artışıyla imba scalelanan bi damagea sahip değil, biraz dps artıcak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hersey iyi gzel begendimde s3 itemlariyla s2 itemlari birlesecek mi onu biaciklayin bana bu 35 resi falan olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Season 3 delayed Blizzard decided to delay the Season 3 start date to November 27. Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 70 lvl elemental shamanı olan varmı forumlara bakıyorum millete düzgün çalışıyor LO aceba alt ranklarlamı alakalı bir mevzu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Custodem birlesti suanda 3parca ondan 2 parca ondan devri bitti :) sahsen ben oyleydim gladiler bankaya merciler ustume geldi 5x merci suan:) 35 resi bonusunu 1 kez alabiliosn yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Druidde yine kodohide dragonhide muhabbetine 2 bonus alabilirsin de Druid'in 4 parca bonusu super. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 o değilde mad alchemist's potion'u nereden öğrenebiliyoruz ya? yok hiçbir trainerda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 evet oda var dps ve healing setini falan alarak 2x bonus alaiblirsin farkli setler oldugu icin ama 2x gladi 3x merci alarak 2x bonus alamiosn malum mageiz... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 inspect yapıp talent görme olayı harikaymış :p http://img86.imageshack.us/img86/3584/roflolnv6.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Phlox said: inspect yapıp talent görme olayı harikaymış :p http://img86.imageshack.us/img86/3584/roflolnv6.png Evet retard diye tabir ettiğimiz insanları tescillemesi daha kolay olacak talent inspect edip. 58 puan arms tree ye harcayıp MS almayan zihniyetin ben aklını seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ya battleground'ta hunter'a geldigim anda buff muff kalmıyor çatışma sonrası. Kıllandım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Fear Ward tüm prilere geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Phlox said: inspect yapıp talent görme olayı harikaymış :p http://img86.imageshack.us/img86/3584/roflolnv6.png ebay alert zomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 * FD doesn't work in PVP, enemy doesn't lose target bu olay geldiyse bug fix olmuştur, adam yere atıyo kendini ben tab'ı spamlıyom el alışkanlığı, mouse kullanıyoz illa bunlar yüzünden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ben daha eve gitmedim pc açıktı gittiğimde inmiş olucak oyunu kontrol edebilecegim hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 inspectden talentlara baktığımızda buglı gösteriyor, vermemiş gibi bazı talentlara ayrıca cesetlerin üstüne mouse u getirdiğimizde loot kimde ise ismini gösteriyor güzel olmuş bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 battlegroundlar için quest açılmış sanırım günlük , experience da veriyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Honor veriyo 480 olması lazım unuttum. + 11 gold. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 shadow priestim. bglerde öldükten sonra dirildiğinde belli saniyede manasız attığın bufflar varya işte o buffların tamamını atmaya zaman yetmiyo fitil oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 39 level için 4150 xp , 100 küsür honor 45 silver verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar