Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.3 Live Yorumları Buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
improve edince spell damage dan aldığı bonus da azalıyordu diğer sınıflardaki talentlardan farklı olarak, onu kaldırdılar diye biliyorum.

Satanael said:
Droodlara ne gelmis bukadarda olay yaratmıs? Ap falan diyorlar.Üşendim patch notlarınıda okumaya.Birisi hayrına yazarmı plx :D

evet ap olacak str olmayacak falan bir şeyler deniyordu da notlarda bulamadım ne oldu ?

(druid kasasım var haftalardır, bahanem olur :P)
Mesaj tarihi:
aynı şeyden bahsediyoruz zaten.

yani o talente 5 verirsen eğer frostbolt dmg in % 2 dusuo 1 pointte.

spell dmg dan aldıgın + falan onemli diil ne vuruosan o dusuo.base dmg ın falan dusmuo yani.frostboltun ustunde yazan rakam neyse gene o .senin vurdugun dusuo sadece.
artik ole bi dusme yok
Mesaj tarihi:
Gangren anlamadım duzgun turkce kullan abi :) virgül neyim falan :P

empowered la alakası yk olayin ama onu biliorm.ampowered la improved u karıstırıodu o ara herkes zaten.millet % 3 6 9 12 15 veren empowered 2 4 6 8 10 a cekildi falan die nerf falan diodu.

ama IMPROVED frostbolta talentine verdiginde 2 4 6 8 10 dusuodu dmg in

usenmeyip patch notelarına bakicam ama useniorm hangisiydi :P yiginla patch geldi ustune :P
Mesaj tarihi:
Feral talent treede heart of the wild değiştirildi. Eskiden str %20 artardı, artık ap direk %10 artıyor. Genel olarak bi ap artışı sağlıyor ama zaten kitty damage rogue warrior falan gibi ap artışıyla imba scalelanan bi damagea sahip değil, biraz dps artıcak sadece.
Mesaj tarihi:
Custodem
birlesti suanda

3parca ondan 2 parca ondan devri bitti :)
sahsen ben oyleydim gladiler bankaya merciler ustume geldi 5x merci suan:)

35 resi bonusunu 1 kez alabiliosn yani
Mesaj tarihi:
* FD doesn't work in PVP, enemy doesn't lose target

bu olay geldiyse bug fix olmuştur, adam yere atıyo kendini ben tab'ı spamlıyom el alışkanlığı, mouse kullanıyoz illa bunlar yüzünden :)
Mesaj tarihi:
inspectden talentlara baktığımızda buglı gösteriyor, vermemiş gibi bazı talentlara ayrıca cesetlerin üstüne mouse u getirdiğimizde loot kimde ise ismini gösteriyor güzel olmuş bunlar...
  • Yeni Oluştur...