ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ama sanırım LO buglı çünkü standart LB dmgi vuruyor %50 olacak die biliyordum :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sahiden ne olmuş öyle ya 10 dk kesintisiz grind yaptım , normalde 2 mob indir mana bekle idi. (itemlarım rezalet), ayrıca questlerde bir dengesizlik var evet , az önce desolace'da 34 level questi yaptım 4500 xp verdi. vay be. edit : lb'nin yarısı olayı lightning overload için olması lazım. ama yanılmıyorsam mana costlarla birlikte damage da hafifçene aşağı çekilmiş. ama yata cartographer falan bozulmuş : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Tamam abi lb atıyorum lo procluyor lb 460 vuruyor lo 452 falan?! Hatta bazen lb den çok vuruyor dmg aralığına göre işte eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ohh 24 slot quiver süper :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hot fix gelir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Artık playerların talentları inspect ten görülebiliyo. Çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 obaa tam benim gibi bilgi manyağı adamlar için 2-3 küçük değişilik gelmiş. Örnek artık gelen maillerı gösteren haritadaki butonun üstüne gelince kimden geldiği görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bi kerede buglamayın , bozmayın şu classı ya ruh hastası ettiler insanları :( wow-eu forum * Multi-Trapping nerfed. 2nd trap, breaks first. (4x BL, Resourcefullness and Readiness further reduced in viability due change) * Trap Activation range now 1y. (direct contact, down from 2yards, unconfrmed) * FD+Drink = no go @ raid bosses * FD+Feed Pet = no go @ raid bosses * FD+GearSwap = no go @ raid bosses (trinket switching gone, according to GM reason for all other FD problems) * FD doesn't work in PVP, enemy doesn't lose target * FD doesn't reset boss aggro * Pet dps scaling nerfed (~15% pet dps loss) * Ranks 1-5 arcane, no rap scaling. * Pet's can't attack targets with back to the wall. * Pet pathing FUBAR. * Pet's aggro half an instance when trying to get to target that has back to the wall. * Pet's can't hit players in arena if they have their back to the pillar. * Castsequence macros broken. * Stings 10% scaling, missing... * MS Aimed debuff on diminishing returns (unconfirmed, players report early drops of debuff) * Expose Weaknes, missing target (still missing... bug from BWL times..) * Pets randomly despawning on random events (all classes) hey allahım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 en güzel özellik geldiğinden beri istancelerde rahat ettim bir mage olarak arttık bizde yemek sofrası koyuyoruz. 50 tıklamak ve 2 dk soframız havada duruyorlar tıklayan arkadaşlar 1'er stack ( yani 20 tane ) Conjured Manna Biscuit = Restores 7500 helth and 7200 mana over 30 sec. must remain seated while eating. kazanıyorlar ve magelere trade aç su yemek dağıt derdi bitti!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ee bu feign death ne ise yaricak simdi ahah :D buradan bakarak fd`nin combattan cikarmadigi sonucuna vardim ben. o zaman hunterlarda repair ve extra pot vericek gibi artik bunlar bug deilde `fix` se o ayri tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 fd combattan cıkarıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Droodlara ne gelmis bukadarda olay yaratmıs? Ap falan diyorlar.Üşendim patch notlarınıda okumaya.Birisi hayrına yazarmı plx :D Benim bildigim bi cat formumuzu daha karizmatik yapmıslardı o :D ayrıca bu engineer kopterleri cok gürültülü :D aradabide stop ediyor asdşnasşfnal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 fd combattan cikariyosa su icememe gibi bir olay olamaz ama. neyle engellicekler onu ? orda yazanlar noncombat action sonucta yapabilmesi lazim cikiyorsa. daha girip bakamadim cildiricam 4. defa indiriyorum patchi 91% su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya özetle suan forumlarda yazanlara göre konusuyorum olay şu warlock , pvp yapıyorsunuz *fear* *dot dot dot more dots!* *life drain başlar* -feign death- *life drain interrubt olmadan dewam eder* -uzağa koşarsınız- *life drain xx yarddan halen ümüğünüzü emmeye dewam etmektedir* LOL diorum ben buna :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 channeling spellerin interrupt olmamasi sacma olmus tabi fd`de. sanki adam olunce devam ediyo cast`e bu anam icin buda babam icin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Nası yani hiçbi channeling spell mi interrupt olmuyo :S Yoksa sadece Drain life fln mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Feign Death combattan da cıkarıyor targetı da kaybettiriyor. life drain i napıyor bilemiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 arcane missile fd li targeta saydırmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 işte yeni yamanın en güzel olayı: uçak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Uçan aleti aldım demein başka bi yolu olsa gerek buda. :) Tebrik edelim bare bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 cenarion expedition ile exalted olanlar için quartermaster'da yeni binek satışa çıkmış. 300 riding skill gerekli ve 1700g. degmez bence, hele netherdrake'iniz varsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çok çirkin ya bu yeni mount. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Hunter ve priest patch'i oldu bu. Bizim frostbolt'lar da yalan çıktı, yok öyle bir base damage artışı falan. Maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 drain büyülerini interrupt ediyor fd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 @Xhun base dmg artisi falan yok zaten kim solediyse sıkmış sadece imp.frostbolt ve imp.fireball a verdiğinde %2/4/6/8/10 dmg reduction vardi. yani 0.1 sn dusurursen %2 dmg i dusuodu.yanlis hatirlio olabilirim ama tbc ile 2.1 patch i arasinda bi yerlerde getirmislerdi bunu. simdi onu kaldirdilar geri.sadece talent cast time i dusuruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar