ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ama sanırım LO buglı çünkü standart LB dmgi vuruyor %50 olacak die biliyordum :b
Fly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sahiden ne olmuş öyle ya 10 dk kesintisiz grind yaptım , normalde 2 mob indir mana bekle idi. (itemlarım rezalet), ayrıca questlerde bir dengesizlik var evet , az önce desolace'da 34 level questi yaptım 4500 xp verdi. vay be. edit : lb'nin yarısı olayı lightning overload için olması lazım. ama yanılmıyorsam mana costlarla birlikte damage da hafifçene aşağı çekilmiş. ama yata cartographer falan bozulmuş :
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Tamam abi lb atıyorum lo procluyor lb 460 vuruyor lo 452 falan?! Hatta bazen lb den çok vuruyor dmg aralığına göre işte eheh.
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Artık playerların talentları inspect ten görülebiliyo. Çok iyi olmuş.
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 obaa tam benim gibi bilgi manyağı adamlar için 2-3 küçük değişilik gelmiş. Örnek artık gelen maillerı gösteren haritadaki butonun üstüne gelince kimden geldiği görünüyor.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bi kerede buglamayın , bozmayın şu classı ya ruh hastası ettiler insanları :( wow-eu forum * Multi-Trapping nerfed. 2nd trap, breaks first. (4x BL, Resourcefullness and Readiness further reduced in viability due change) * Trap Activation range now 1y. (direct contact, down from 2yards, unconfrmed) * FD+Drink = no go @ raid bosses * FD+Feed Pet = no go @ raid bosses * FD+GearSwap = no go @ raid bosses (trinket switching gone, according to GM reason for all other FD problems) * FD doesn't work in PVP, enemy doesn't lose target * FD doesn't reset boss aggro * Pet dps scaling nerfed (~15% pet dps loss) * Ranks 1-5 arcane, no rap scaling. * Pet's can't attack targets with back to the wall. * Pet pathing FUBAR. * Pet's aggro half an instance when trying to get to target that has back to the wall. * Pet's can't hit players in arena if they have their back to the pillar. * Castsequence macros broken. * Stings 10% scaling, missing... * MS Aimed debuff on diminishing returns (unconfirmed, players report early drops of debuff) * Expose Weaknes, missing target (still missing... bug from BWL times..) * Pets randomly despawning on random events (all classes) hey allahım..
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 en güzel özellik geldiğinden beri istancelerde rahat ettim bir mage olarak arttık bizde yemek sofrası koyuyoruz. 50 tıklamak ve 2 dk soframız havada duruyorlar tıklayan arkadaşlar 1'er stack ( yani 20 tane ) Conjured Manna Biscuit = Restores 7500 helth and 7200 mana over 30 sec. must remain seated while eating. kazanıyorlar ve magelere trade aç su yemek dağıt derdi bitti!!
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ee bu feign death ne ise yaricak simdi ahah :D buradan bakarak fd`nin combattan cikarmadigi sonucuna vardim ben. o zaman hunterlarda repair ve extra pot vericek gibi artik bunlar bug deilde `fix` se o ayri tabi
Satanael Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Droodlara ne gelmis bukadarda olay yaratmıs? Ap falan diyorlar.Üşendim patch notlarınıda okumaya.Birisi hayrına yazarmı plx :D Benim bildigim bi cat formumuzu daha karizmatik yapmıslardı o :D ayrıca bu engineer kopterleri cok gürültülü :D aradabide stop ediyor asdşnasşfnal :D
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 fd combattan cikariyosa su icememe gibi bir olay olamaz ama. neyle engellicekler onu ? orda yazanlar noncombat action sonucta yapabilmesi lazim cikiyorsa. daha girip bakamadim cildiricam 4. defa indiriyorum patchi 91% su an
scorch Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ya özetle suan forumlarda yazanlara göre konusuyorum olay şu warlock , pvp yapıyorsunuz *fear* *dot dot dot more dots!* *life drain başlar* -feign death- *life drain interrubt olmadan dewam eder* -uzağa koşarsınız- *life drain xx yarddan halen ümüğünüzü emmeye dewam etmektedir* LOL diorum ben buna :p
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 channeling spellerin interrupt olmamasi sacma olmus tabi fd`de. sanki adam olunce devam ediyo cast`e bu anam icin buda babam icin diye
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Nası yani hiçbi channeling spell mi interrupt olmuyo :S Yoksa sadece Drain life fln mı?
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Feign Death combattan da cıkarıyor targetı da kaybettiriyor. life drain i napıyor bilemiyorum şu an.
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 arcane missile fd li targeta saydırmaya devam ediyor.
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 işte yeni yamanın en güzel olayı: uçak
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Uçan aleti aldım demein başka bi yolu olsa gerek buda. :) Tebrik edelim bare bizde
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 cenarion expedition ile exalted olanlar için quartermaster'da yeni binek satışa çıkmış. 300 riding skill gerekli ve 1700g. degmez bence, hele netherdrake'iniz varsa :P
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Hunter ve priest patch'i oldu bu. Bizim frostbolt'lar da yalan çıktı, yok öyle bir base damage artışı falan. Maalesef.
Baalzebub Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 drain büyülerini interrupt ediyor fd.
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 @Xhun base dmg artisi falan yok zaten kim solediyse sıkmış sadece imp.frostbolt ve imp.fireball a verdiğinde %2/4/6/8/10 dmg reduction vardi. yani 0.1 sn dusurursen %2 dmg i dusuodu.yanlis hatirlio olabilirim ama tbc ile 2.1 patch i arasinda bi yerlerde getirmislerdi bunu. simdi onu kaldirdilar geri.sadece talent cast time i dusuruo.
Öne çıkan mesajlar