Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.3 Live Yorumları Buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sahiden ne olmuş öyle ya 10 dk kesintisiz grind yaptım , normalde 2 mob indir mana bekle idi. (itemlarım rezalet),

ayrıca questlerde bir dengesizlik var evet , az önce desolace'da 34 level questi yaptım 4500 xp verdi. vay be.

edit : lb'nin yarısı olayı lightning overload için olması lazım. ama yanılmıyorsam mana costlarla birlikte damage da hafifçene aşağı çekilmiş.

ama yata cartographer falan bozulmuş :
Mesaj tarihi:
obaa tam benim gibi bilgi manyağı adamlar için 2-3 küçük değişilik gelmiş. Örnek artık gelen maillerı gösteren haritadaki butonun üstüne gelince kimden geldiği görünüyor.
Mesaj tarihi:
bi kerede buglamayın , bozmayın şu classı ya ruh hastası ettiler insanları :(

wow-eu forum

* Multi-Trapping nerfed. 2nd trap, breaks first. (4x BL, Resourcefullness and Readiness further reduced in viability due change)
* Trap Activation range now 1y. (direct contact, down from 2yards, unconfrmed)
* FD+Drink = no go @ raid bosses
* FD+Feed Pet = no go @ raid bosses
* FD+GearSwap = no go @ raid bosses (trinket switching gone, according to GM reason for all other FD problems)
* FD doesn't work in PVP, enemy doesn't lose target
* FD doesn't reset boss aggro
* Pet dps scaling nerfed (~15% pet dps loss)
* Ranks 1-5 arcane, no rap scaling.
* Pet's can't attack targets with back to the wall.
* Pet pathing FUBAR.
* Pet's aggro half an instance when trying to get to target that has back to the wall.
* Pet's can't hit players in arena if they have their back to the pillar.
* Castsequence macros broken.
* Stings 10% scaling, missing...
* MS Aimed debuff on diminishing returns (unconfirmed, players report early drops of debuff)
* Expose Weaknes, missing target (still missing... bug from BWL times..)
* Pets randomly despawning on random events (all classes)

hey allahım..
Mesaj tarihi:
en güzel özellik geldiğinden beri istancelerde rahat ettim bir mage olarak arttık bizde yemek sofrası koyuyoruz.

50 tıklamak ve 2 dk soframız havada duruyorlar tıklayan arkadaşlar 1'er stack ( yani 20 tane )

Conjured Manna Biscuit = Restores 7500 helth and 7200 mana over 30 sec. must remain seated while eating.

kazanıyorlar ve magelere trade aç su yemek dağıt derdi bitti!!
Mesaj tarihi:
Droodlara ne gelmis bukadarda olay yaratmıs? Ap falan diyorlar.Üşendim patch notlarınıda okumaya.Birisi hayrına yazarmı plx :D
Benim bildigim bi cat formumuzu daha karizmatik yapmıslardı o :D

ayrıca bu engineer kopterleri cok gürültülü :D aradabide stop ediyor asdşnasşfnal :D
Mesaj tarihi:
fd combattan cikariyosa su icememe gibi bir olay olamaz ama. neyle engellicekler onu ? orda yazanlar noncombat action sonucta yapabilmesi lazim cikiyorsa. daha girip bakamadim cildiricam 4. defa indiriyorum patchi 91% su an
Mesaj tarihi:
ya özetle suan forumlarda yazanlara göre konusuyorum olay şu

warlock , pvp yapıyorsunuz

*fear*
*dot dot dot more dots!*
*life drain başlar*
-feign death-
*life drain interrubt olmadan dewam eder*
-uzağa koşarsınız-
*life drain xx yarddan halen ümüğünüzü emmeye dewam etmektedir*

LOL diorum ben buna :p
Mesaj tarihi:

cenarion expedition ile exalted olanlar için quartermaster'da yeni binek satışa çıkmış. 300 riding skill gerekli ve 1700g. degmez bence, hele netherdrake'iniz varsa :P

Mesaj tarihi:
@Xhun
base dmg artisi falan yok zaten kim solediyse sıkmış
sadece imp.frostbolt ve imp.fireball a verdiğinde %2/4/6/8/10 dmg reduction vardi.

yani 0.1 sn dusurursen %2 dmg i dusuodu.yanlis hatirlio olabilirim ama tbc ile 2.1 patch i arasinda bi yerlerde getirmislerdi bunu.

simdi onu kaldirdilar geri.sadece talent cast time i dusuruo.
  • Yeni Oluştur...