Gangren Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Evet beyler, düzenli olması amacı ile, eğer 2.3 değişiklikleri hakkında yorumlarınız varsa bu başlık altında toplayalım. Değişiklikleri buradan görebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 burada yapıyoduk zaten gayet güzel, karışıklık yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 bölüm yetkilisine ayar. 3 yıl ağır hapis :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 counter serverlarındaki gibi adminle tartışmak ban sebebidir.çok feci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oom diyen shamanı dövüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 warriordaki talent değşikleri hoşuma gitti genelde sadece pvp yapan bi warrior olarak. özellikle sweeping artık berserker stanceda kullanılacağıdan rage kaybından kurtuluruz. weapon mastery değişikliğiyle disarm immune kalktı o büyük bi dezavantaj özellikle combat roglar ripsote ile weapon chainsiz ağlatabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 lord_gorthaur said: oom diyen shamanı dövüyoruz offff, 2.3'ü 4 kelime ile anlat deseler daha güzel bir açıklama gelemezdi heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 blizzard said: Whirlwind: This ability now strikes with both weapons when a Warrior is dual-wielding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 * Soul Siphon (Affliction) now increases damage by 2/4% and no longer affects Drain Mana. ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ohooo ben o şekilde çok güzel mana çekiyodum. Nolucak şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Marv küfür gelio ama :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Gundan sonrada artık warlocka laf ederlerse yazık o kişilere. resmen kediye döndük. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yokyok ben mage'im.. Alt'ıma ego tatmini olsun diye bi lock açtım da. İmba olamayacaksam neden kasayım B)Nerf gelmesin daha ben ezmedim kimseyii. Ego kasıcaktık daha B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 birde berserker stance tanking'gi özlücez, bazı arkadaşlar vardı hiç unutmam adamlara agronun hasarada bağlı olmadığını öğretmeye çalışıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 herkes skill & class olarak goruyor da ben 20-60 arasini merak ediyorum. ptr de bakmadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 "Badge kasmadım üşengeçlikten" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 iyiki bi warrior açtık. Rogueler in maskarası olcaz. Şimdi Disarm pvp target a 10sn miydi? ve 3 den sonrasına immune diyormuydu. Overpower vuramadan disarmmı yiyecem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 akşam olsun evime gidim druid ap buff larımın etkisiyle 3k ya çıkan ap gücümü görim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Innuendo said: herkes skill & class olarak goruyor da ben 20-60 arasini merak ediyorum. ptr de bakmadim hic. Über oldu 20-60 gerçekten çok dengesiz oldu, itemler çok güçlendi, exp ihtiyacı ciddi düştü ve instance görevleri efsanevi exp veriyor. Tüm görevleri almış random level 35 5 kişi, SM yi baştan sona 2-3 saate temizliyor ve direk 2 level gibi bişey geliyor görevler dahil. Casterların dpsinde bile önemli bir artış oluyor, çünkü daha level 30 civarı 50 +damage, level 40 civarı 150 +damage toplıyabiliyorsun. Melee classlar açayip dengesiz agility değerlerine ve doğal olarak crit yüzdelerine çıkabiliyor. Ama twink olayı çok abarmasın diye süper itemler hep 21-22/31-32/41-42 level itemleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 FreEmoon said: Innuendo said: herkes skill & class olarak goruyor da ben 20-60 arasini merak ediyorum. ptr de bakmadim hic. Über oldu 20-60 gerçekten çok dengesiz oldu, itemler çok güçlendi, exp ihtiyacı ciddi düştü ve instance görevleri efsanevi exp veriyor. Tüm görevleri almış random level 35 5 kişi, SM yi baştan sona 2-3 saate temizliyor ve direk 2 level gibi bişey geliyor görevler dahil. Casterların dpsinde bile önemli bir artış oluyor, çünkü daha level 30 civarı 50 +damage, level 40 civarı 150 +damage toplıyabiliyorsun. Melee classlar açayip dengesiz agility değerlerine ve doğal olarak crit yüzdelerine çıkabiliyor. Ama twink olayı çok abarmasın diye süper itemler hep 21-22/31-32/41-42 level itemleri :D ahahhaa lock umu lvl 30 da tutuodum o zaman gogo alt char :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bende salaklık ettim sanırım. Warrior gibi zor kasılan bir sınıfı açtım. 9 gün played time ve lvl 65 %75 2 hafta sonra açsam karakteri bu kadar yormayacakmışım kendimi :( kapatın şu 20-60 mevzusunu :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 druid, hunter şaka gibi. bırakmışım ii ki. yeni moda ms hunter, dispeller hunter tey tey mal bliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 dr00d ftw :D 3k ap 34 crit 180 hit /rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hehe ben de warrior'ı kasmak için patchi bekledim. 33'ten devam edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 serverlar acılmaya basladı yavastan. hadi bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar