Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.3 Live Yorumları Buraya

Gangren

Öne çıkan mesajlar

warriordaki talent değşikleri hoşuma gitti genelde sadece pvp yapan bi warrior olarak. özellikle sweeping artık berserker stanceda kullanılacağıdan rage kaybından kurtuluruz.

weapon mastery değişikliğiyle disarm immune kalktı o büyük bi dezavantaj özellikle combat roglar ripsote ile weapon chainsiz ağlatabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Innuendo said:
herkes skill & class olarak goruyor da ben 20-60 arasini merak ediyorum. ptr de bakmadim hic.

Über oldu 20-60 gerçekten çok dengesiz oldu, itemler çok güçlendi, exp ihtiyacı ciddi düştü ve instance görevleri efsanevi exp veriyor. Tüm görevleri almış random level 35 5 kişi, SM yi baştan sona 2-3 saate temizliyor ve direk 2 level gibi bişey geliyor görevler dahil.

Casterların dpsinde bile önemli bir artış oluyor, çünkü daha level 30 civarı 50 +damage, level 40 civarı 150 +damage toplıyabiliyorsun. Melee classlar açayip dengesiz agility değerlerine ve doğal olarak crit yüzdelerine çıkabiliyor. Ama twink olayı çok abarmasın diye süper itemler hep 21-22/31-32/41-42 level itemleri :D
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:
Innuendo said:
herkes skill & class olarak goruyor da ben 20-60 arasini merak ediyorum. ptr de bakmadim hic.

Über oldu 20-60 gerçekten çok dengesiz oldu, itemler çok güçlendi, exp ihtiyacı ciddi düştü ve instance görevleri efsanevi exp veriyor. Tüm görevleri almış random level 35 5 kişi, SM yi baştan sona 2-3 saate temizliyor ve direk 2 level gibi bişey geliyor görevler dahil.

Casterların dpsinde bile önemli bir artış oluyor, çünkü daha level 30 civarı 50 +damage, level 40 civarı 150 +damage toplıyabiliyorsun. Melee classlar açayip dengesiz agility değerlerine ve doğal olarak crit yüzdelerine çıkabiliyor. Ama twink olayı çok abarmasın diye süper itemler hep 21-22/31-32/41-42 level itemleri :D

ahahhaa lock umu lvl 30 da tutuodum o zaman gogo alt char :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...