Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 2.3 Live Yorumları Buraya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
warriordaki talent değşikleri hoşuma gitti genelde sadece pvp yapan bi warrior olarak. özellikle sweeping artık berserker stanceda kullanılacağıdan rage kaybından kurtuluruz.

weapon mastery değişikliğiyle disarm immune kalktı o büyük bi dezavantaj özellikle combat roglar ripsote ile weapon chainsiz ağlatabilirler.
Mesaj tarihi:
iyiki bi warrior açtık. Rogueler in maskarası olcaz.

Şimdi Disarm pvp target a 10sn miydi? ve 3 den sonrasına immune diyormuydu.
Overpower vuramadan disarmmı yiyecem :P
Mesaj tarihi:
Innuendo said:
herkes skill & class olarak goruyor da ben 20-60 arasini merak ediyorum. ptr de bakmadim hic.

Über oldu 20-60 gerçekten çok dengesiz oldu, itemler çok güçlendi, exp ihtiyacı ciddi düştü ve instance görevleri efsanevi exp veriyor. Tüm görevleri almış random level 35 5 kişi, SM yi baştan sona 2-3 saate temizliyor ve direk 2 level gibi bişey geliyor görevler dahil.

Casterların dpsinde bile önemli bir artış oluyor, çünkü daha level 30 civarı 50 +damage, level 40 civarı 150 +damage toplıyabiliyorsun. Melee classlar açayip dengesiz agility değerlerine ve doğal olarak crit yüzdelerine çıkabiliyor. Ama twink olayı çok abarmasın diye süper itemler hep 21-22/31-32/41-42 level itemleri :D
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:
Innuendo said:
herkes skill & class olarak goruyor da ben 20-60 arasini merak ediyorum. ptr de bakmadim hic.

Über oldu 20-60 gerçekten çok dengesiz oldu, itemler çok güçlendi, exp ihtiyacı ciddi düştü ve instance görevleri efsanevi exp veriyor. Tüm görevleri almış random level 35 5 kişi, SM yi baştan sona 2-3 saate temizliyor ve direk 2 level gibi bişey geliyor görevler dahil.

Casterların dpsinde bile önemli bir artış oluyor, çünkü daha level 30 civarı 50 +damage, level 40 civarı 150 +damage toplıyabiliyorsun. Melee classlar açayip dengesiz agility değerlerine ve doğal olarak crit yüzdelerine çıkabiliyor. Ama twink olayı çok abarmasın diye süper itemler hep 21-22/31-32/41-42 level itemleri :D

ahahhaa lock umu lvl 30 da tutuodum o zaman gogo alt char :D
Mesaj tarihi:
Bende salaklık ettim sanırım. Warrior gibi zor kasılan bir sınıfı açtım. 9 gün played time ve lvl 65 %75
2 hafta sonra açsam karakteri bu kadar yormayacakmışım kendimi :(
kapatın şu 20-60 mevzusunu :b
  • Yeni Oluştur...