Luriel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 IMDAT bunu izlememeliydim hayatım asla eskisi gibi olmıyacak bütün yaşam enerjim çekildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hakkaten ömrümden ömür gitti içimdeki japon aşkına kıyıcaktım nerdeyse. bu ne saçma bi ingilizce öğrenme yöntemi lan. kadın o söylediklerini hareketleri yaparak söylese adamlar kaçar gider zaten direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hipnotik bşi olsa gerek.. hareketlerle desteklenmiş i was robbed by düğme çok güldüm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Gerçekten izlememeliydim. Japon hatunlardan soğur gibiyim. At kuyruklu olan fena değilmiş aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ehaha düüüğme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 harbiden soguttular yaw beynimdeki japon simgesi bi anda yok oldu valla manyak mı bunlar butun kalıpları boyle ogrenmeye kalksalar allah korusun yani amuda falan kalkarlar heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yok abi ben intihar ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 japonları seviyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abi kaç ya kaç bu nedir gıcık oldum öldüresim geldi hepsini teker teker.. aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yariya bile gelmeden durdurdum, ruyamda "take anything you want" gibi sesler duymak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 of düğme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 japon kadınları neden istediğini al,2 erkek tarafından soyuluyorum,hayatımı harcıyosun tarzında şeyler öğreniyoki nerde bunu what's your name i how are you'su falan bide niye zıplıyolar bide o soyguncular neden kafasına don takmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Counterspell said: Yok abi ben intihar ediyorum et tabi. lazım sana. dinime küfreden müslüman olsa hesabı biraz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abi süper.. harbi bu gerçekmiş yahu zuiikin english http://www.youtube.com/watch?v=BrjcMJdEZIQ sonu süper.. hasta la vista baby! ardı arkası kesilmez!! http://www.youtube.com/watch?v=jvljgbzLFdo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ahah ben bunları çok seviyorum :D engrish with me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abi allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sağlam bilek varmış yalnız hatunlarda, takdir ettim. benimkiler ağrıdı lan izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nedense cekik gözlülere karşı bi antipatim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 wiki linkini okudum da ne gerzek bi mantığı varmış bu olayın auhaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 off çok kötü ya :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 dasaaa said: abi süper.. harbi bu gerçekmiş yahu zuiikin english http://www.youtube.com/watch?v=BrjcMJdEZIQ sonu süper.. hasta la vista baby! ardı arkası kesilmez!! Okuyabiliyorum AHAHAH inanamıyorum ya.Japonca kursuna iyiki gitmişim. videodaki don't make fun of me, yi okuyabiliyorum.Diğerleri kanjili sakat yine okuyorumda kanjileri bilmiyorum. baka ni shinaideyo diyoorr : D it's your fault that this happened da : Kou natsuta no mo,anata no seida : P fln Leave me alone : Hattoitte! :P askere gitmeden önce japonca kursuna gettimde 6 aya yakın. Sertifikam bilem vaağr.Rezil yahu bunlar.Böyle ingilizce öğreniyorlarsa vallaha çin işgencesini geçer japon işkencesi. dip not: Müzik bomba yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Yaw adamlar samuray işte nabıcen direk soygun dövüş polisiye bi günaydın hoşgeldin öğreniyim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AntinKuntin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 hayir neden sürekli uç noktalardalar ki. ya kurbanin olayim bagisla ya beni cildirtiyosun. ingilizce bilen japon olmak=bipolarlik falan mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar