kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 büyük şehir değildir ben geçen sene van'a gitmiştim çay 10 yeni kuruş falandı simit 25 ykr öyle bir şeydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 nasil razi oluyorsunuz o kadar kotu hizmete? aynen sikayet edin ordaki yuksek rutbeli calisana, almayin baska kasaya gecin ordan siparis verin bi sefer de. yine yanlis siparis alirsa da birakin baska yer mi yok yemek yemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 en son eve burgerdan siparis verdigimde (haftada enaz 3 kere eve fastfood girer, yemekspepeti) hamburgerin icinde sadece hamburger koftesi koymuslardi kuru kuru, buz gibi gelmisti birde.telefondada yavsak yavsak "siz boyle siparis etmissiniz" dediler.ulan bilgisayardan siparis ediyoruz, ole bir tercih yapmak icin belirtmen lazim "sadece kofte olsun" gibilerinden..kimi yiyosun sen? .ondan sonraki 1 sene falan hic ugramadim.sonra cok actim gidelim yiyelim dedik triple whoopermidir nedir ondan aldim.aman tanrim boyle rezalet birsey olamaz butun aksamim rezil oldu.bembeyaz oldu suratim falan..kendimi cok kotu hissettim.nedir o oyle allah askina..nefret ettim burgerdan ve bir daha ugramak istemiyorum.. long live mc! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 istanbul'da benim gittiğim MC'ler daha standart burger king'lerin tadı sanki dükkandan dükkana değişiyor... mesela akmerkez burger king 2 rezaletken / tarabya sahildeki burger king'i tek geçerim... etiler MC zaten 2. MC taksimden sonra efsane... MC'lerde tek kötülük biraz hijyen sorunları var, yerler genelde çok pis, çalışanlar özensiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bana da bir keresinde burger king'den gelip 40 ytl yerine 400 ytl çektiler. sonra iptal etmesini bilmiyorum aramak zorunda kaldı merkezi merkez bunun suratına kapatıyo adam karşımda merkeze küfür edio falan. Sonra sorunu halletti ama ben gayet soğukanlı bi şekilde karşıladım çünkü nasılsa itiraz edersin hallolur ama işte o an biraz sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 fast food mekanlarında benim öğrendiğim birşey olabildiğince standardlara bağlı tercih yapacaksın. şu olsun, bu olmasın diyordum ben de eskiden ama çoğu zaman yanlış birşey geliyor. hele kalabalık bir şubeyse hiç uğraşılmaz yani kuyrukta filan. çiiz vopır menü + 7up diyorum geçiyorum. onda bile büyük seçim bilmemne karıştığı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 biz izmittekine gitmiştik şu karfurun içinde olan valla hizmet güzeldi yav 2 hamburger çıktı 3. nün 1dk sı var siz gidin biz masanıza getiririz fln dediler :Ç sonra arkadaşın kolasında sorun oldu onu da verdik yenisini müdürleri getirdi özür diledi fln:Ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 abi 8 kisi alınca o siparisi cok insani seyler cıkıyo kisi basına 1 cola 1 pattes 5 tavuk burger dusuyo bi menu parasına geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Counterspell Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mcdonalds rulaz her gün 2. menü beleş olayı,2 menüyle anca doyarım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 evlere serviste de var mı 2.menü olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 yaw bunlar bu patatesi nası yapıyolar yaw bilen varmı yani evde yaptıgımız hiç bi patates bole olmuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 menü al kafan rahat olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Ayrıca evlere paket servisleri çok kötü Internet üzerinden sipariş veriyorum, mesafe arabayla max 6-7 dk. Adamlar tam 1 saatte getiriyorlar, 90% ihtimalle de eksik birşey oluyor mutlaka ya mayonezdir ya kola yerine ayran koyar ya eksik getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 sipariş verirken kibar davranma o zaman .miyim mıyım dan ziyade olacak dikkat edin falan. gerekirse insanlar kıro falan sansın seni ,çözüm kesin de sen tercih et tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Bırakın fast food u 4 çeşit 3,5 YTL mis gibi valla Mercimek çorba Bulgur Pilavı Arnavut Ciğeri (Favorim :)) Cacık Ne öle triple whooper menuler filam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 phyx+whpopper triple jumbo menü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Luriel said: 2 tane 1.5 pide 4.25 ediosa fare eti felandır o. valla ama fare ama at ama koyun adam ii iş yapıyor yedikce yiyesin geliyor yani fare ise bile kaliteli anlican :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 şirketler nedense eleman eğitimlerine önem vermiyor. burger king bu konuda türkiyede en kötü şirketlerden biri. ayrıca eve servisleride çok kötü. mcdonalds bu konuya daha çok dikkat ediyor. ama tat konusunda burger king ownz, mcdonalds sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 burger king daha guzel ama bi de köri sos olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 diyorumya ben bu kadar seyi tenha saatlerde yasadim siz dusunun ezberden "cok kalabalik ora adamcagizin akfa karismistir" la olmuyor ne yazikki kimi harbiden okuz simdi bi salata aldim sosu annem karar veremedi omu bumu sumu bilmemnemi cok cesit var diye o bu su diye secicez derken su olsun dedik sectigimiz haricindekileri pakete sectigimizi ise soslara atmis 3 tane fazla sos cikti posetten ki simdi o elemandan kesicekelr parasini yarin is cikti simdi gidip geri goturucez pofffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Valal Konyadakilerde sipariş olarak hiç sorun yaşamadım. Gayet taze, leziz ve istediğiniz şeyi yapıyorlar. Fakat geçen bir olay oldu, direk soğudum. Aldık iki menü, alışveriş merkezinin içindeyiz. Aldık gittik yerimize çöktük. Ulan tepside bi hareketlilik var, allahalla diyorum, dikkatli bir baktım, neymiş kıpırdanıp duran dersiniz. Bi tane örümcek. Ulan örümcek fobisi olan bir insanım ben. Direk şok vaziyette attım tepsiyi önlerine. "Ne lan bu" diye bağırmışım. sfsdfsdf Arkadaş sakin ol filan dio da benm sigortalar atmış vaziyette. Herif ne cevap verdi beğenirsiniz. "Oturduğunuz yerdeki süs ağacından düşmüştür" Dalgamı geçiyorsunuz birader dedim. Ne ağacı lan modda ben yardırıyorum. Adam diyor yok efendim biz burayı her gün ilaçlıyoruz. Bizden olması imkansız. Ulan dedim benmi summonladım bu örümceği dedim, o sırada örümcek pateteslerin arasında slalom yapıyor. Adam bir örümceğe bakıyor bi müdürüne bakıyor. Şok vaziyette ben şok vaziyette. sdfsdfdsfds Sonra müdür özür filan diledi, menüyü yeniledi filan. Ekstradan büyük boy yolladı. Öyle kapattık da hala oranın önünden geçerken gözümün önüne patatesler arasındaki örümcek gelir. Böğğğkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 çok youn yerlerde adamların kafa karışıo tabi. bide asgari ücretle çalışıolar falan. motivaasyon yok pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Biz direk türk zihniyetinde "Abi içine buz koymayınca o bardak daha çok kola alıyor!!! , hem ne gerek var buza kola zaten soğuk" şeklinde düşünüyoruz galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 idealtepe burger da sipariş vermiştim bikere aynen şunu demiştim "bi whooper menu bi tavuk burger menu yanında ekstra olarak bi hamburger menulerin içeceklerinden biri fanta biri kola yani whooper olan kola ve buzsuz olcak ayriyeten 2 çay ve 2 tane sufle ve mumkunse karamel sosu koyulsun" adam tepki bile vermeden döndü bizde arkadaşlarla gülüyoduk adam sonrasında 24 milyon 400 bin efendim dedi hönk diye kalmıştık tamamiyle eksiksiz bi sipariş getirmişti hiç bi yanlış yoktu adamla dalga geçerken dalgalandık valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar