Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Evet yeni izledim. Bence muhteşem düşünülmüş ve çok kalitelice yazılmış bir film. Science-fiction fantasy AMA herkes sever. Çünkü hakkaten ÇOK ilginç. Yeni izledim ve bayıldım diyebilirim. Bazılarınız bilirsiniz, İngilizce'de "Open your mind" derler ya, şu anda tamamen o konseptin içine dalmış durumdayım filmin sonunda. Kesinlikle izlenmeli. "An impromptu goodbye party for Professor John Oldman becomes a mysterious interrogation after the retiring scholar reveals to his colleagues he is an immortal who has walked the earth for 14,000 years. Acclaimed Sci-Fi writer Jerome Bixby conceived this story back in the early 1960's. It would come to be his last great work, finally completing it on his deathbed in April of 1998. " The Man from Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 oo tam benlik filme benziyor. mutlaka izlerim. saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Biraz önce izledim. Tek kelimeyle mükemmel. Mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 çok yakında birkaç kişiyi bir araya getirebilirsem KESİNLİKLE tekrar izlicem.. süper bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 altyazısı yk diye izleyemiyordum şimdi görünce topici tekrar baktım altyazisida cikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 sadece diyaloglardan oluşan , efektsiz bir "sci-fi" filmi.. ilk bakışta kulağa garip geliyor ama bilim kurguda (sci-fi)efektlerden, teknolojiden, bilimsellikten çok kurgu arayanlardansanız çok hoşunuza gidecektir.. gerçekten de mükemmel bir film olmuş.. kitabını bulup okumak lazım aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 adam din konusuna girince yüzümde tebessüm vardı çok ilginç geldi konu bana orda ama 5 dakika sonra söyleyecekleri aklımın ucundan bile geçmezdi.. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Bu filmin Türkiye'de gösterime girme ihtimali yok anladığım kadarıyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Malesef yok,Türk sinema sitelerinde tek bir haber bile yapılmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Amerika'da da gösterime girmedi ki zaten. Direct to DVD galiba film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Evet film DVD filmi hatta imdb'de yönetmeni "iyi ki torrentten dağıtmışsınız" diye teşekkür etmiş lol. User Rating: 8.5/10 (4,051 votes) IMDB tavsiye kısmına yazmamış ama ben baya bir K-PAX'e benzettim. Film düşük bütçeli ama oyuncular ismen olmasa da sima olarak tanıdık. İlk 10-15 dakika ısınma süreci diyebiliriz, herhalde hop diye 5-6 tane karakter karşımıza çıktığındandır. Muhabbet koyulaşıp karakterlere ısındığımızda diyalog ağırlıklı bu film şiir gibi akıp gidiyor. Sinemanın azizliğine uğramış, haliyle kitap kadar derin değil ama yüzeysel olsa da özetleyici ve yerinde kullanılmış diyaloglar var. İşin en güzel kısmı bütün karakterler akademisyen olmalarına rağmen diyaloglar gayet anlaşılır. Film düşündürüyor ama bunu yaparken yormuyor zaten kesinlikle ağır bir film değil, sentezcibaşı olmanız da gerekmiyor. Zira sorular basit ama manalı. Tür olarak bilimkurgu diyemiyorum ama bilimkurgu konsepti sayılabilecek bir konsept üzerinde düşündürüyor. Bende daha çok sosyal bilimler üzerine çağrışımlar yaptı. Ben çok beğendim. Festival değil de salon filmi olsaymış başarısı çok daha büyük olurmuş. Sade ama güzel, anlamlı ve düşündüren bir film, ilginç bir konu arıyorsanız tavsiye ederim. K-pax'i sevdiyseniz x2 tavsiye ederim. Sovereign bu filmi farketmemi sağladığın için teşekkür ederim, forum olmasa neleri kaçıracağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 topik buraya ilk açıldığında filmi bulup izledim, direk top 5 listeme girdi. sonra bişi yazmak için bekledim, "lan çok gaza gelip yorum yapmıyım, bekle hele" dedim. aradan 1-2 hafta geçti, hala fikrim değişmedi. film çok çok güzel. bilimkurgu filmi olmadığını katılmıyorum. taş gibi bilimkurgu filmi bence. the spoiler from earth bence "tamam lan şaka yaptım tabi, kusura bakmayın hocam" muhabbetinden sonra "ne şakası ya, hepsi taş gibi gerçek" mesajı verilmemeliydi. seyirci kaşıntı içinde bırakılıp arada bırakılmalıydı ki farklı yorumlar olsun. belki bi iki ipucu ile söylenebilirdi ama bu haliyle biraz kör gözüne kolum girsin olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Bence o sahne filmin en iyi sahnesiydi. Başından beri doğru söylediğini bildiğimiz için söylediklerine kafa yorduk. İnanmayan da sonunda inanıp düşünmeye başladı. Etkisini buna borçlu diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 arcane said: Sovereign bu filmi farketmemi sağladığın için teşekkür ederim, forum olmasa neleri kaçıracağız... Rica ederim. Dünya'daki güzel şeyleri paylaşamıyorsak ne anlamı kalıyor ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 İzledim ve kendimden geçtim...REsmen çakıldım.Acayip bi film.Arkadaşlar bunun gibi kıyıda köşede kalmış fakat bomba olan filmleri bizimle paylaşın,tavsiye edin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2007 simdi izledim bende...nefis filmmis cidden. hele sohbetin profesorlerle dolu bir odada geciyor olmasi iyice çakıyor izleyeni...kahretsin tadi damagimda kaldi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Yaaaaaaaa en yakın zamanda tekrar izlemek istiyorum filmi ama birileri ile paylaşmak istiyorum.. izleyecek biri bulmak istiyorum ama bizimkiler de hiç film izlemezki ya of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 2. kez izledim. tek kelimeyle harika bir film. tanıdığım herkese de baskı yapıyorum izlettirmek için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Torrentla 3 gündür indirmeye çalışıyorum daha %55 te çok merak ediyorum abi sizin yüzünüzden :S Geçen uyumadan önce düşündüm 14.000 yıldır yaşıyor olsam akıl sağlığımı nasıl korurdum diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Sovereign konuyu açtığında indirmiştim filmi ama üşengeçlikten anca izleme fırsatım oldu. kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır sanırım.:) muhteşem bir film, sırf diyaloglarla, tıpkı bir kitap okur gibi inanılmaz bir sürükleyicikle ilerliyor. görsel efektsiz bir bilim kurgu filmi, son zamanlarda gördüğüm en yaratıcı fikirlerden biri. bu tip başka filmler de varsa tavsiyelere açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 oradaki insanlar gibi yerinizde çakılı adamı dinliyorsunuz.John anlat bakalım diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 baya basarili ama takildigim yerler var ciddi bi kac kisiyle izlemek lazim tartismak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Aha yarin izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 abi az önce 3. defa izledim filmi.. filmi yakın tanıdığım insanlarla izleyip üstüne böyle sıcak bir yaz akşamı yıldızların altında uzuuuun uzun tartışmak için neler vermezdim.. düşünsenize o kadar güzel olasılıklar var ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Filmi izlemeyenler sakın ha okumasın lütfen. bu arada psychologist filmin sonunda kalp krizinden gidiyo ya.. ilk filmde ben John'un adamın öğretmeni olduğunu sanmıştım.. 2. izlediğimde anladım ki adamın BABASIYMIŞ. Kiminiz benimle aynı çelişkiye düşmüş olabilirsiniz, paylaşayim de yanlış bilmeyin diye yazıyorum. Orda bizi niye birden bıraktın gittin diyo, annesinin ismini ve hatta adam doğmadan önceki köpeklerinin ismini söylüyo.. Sonra Will'in cesedini kaldırırlarken Sandy "hiç oğlunun ölümünü görmedin mi daha önce?" diye soruyor.. Bazılarınız farketmiş olabilir, bazılarınız farketmemiş olabilir. Annem farketmedi ben açıkladım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar