Holy Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Allen ligin şutu en düzgün şutörlerinden biri. Stili çok iyi ve blok yeme riski çok az. Perde arkasından çıkıp çok rahat şut sokabiliyor. Biraz inceliym dedim de Boston'a rakip olabilecek muhtemel takımları şöyle bir sonuç çıktı : SA : Şimdi savunma-hücum olarak kıyaslıyorum bazı takımlarla. Duncan-Garnett eşleşmesinde çok bariz bir fark yok açıkçası. Bu eşleşmeden çok çok büyük fark gözükmez gibi geliyor. Şimdi Bowen'in kimi tutacağı çok önemli bu maçlarda ve genelde Allen'i tutuyor + çok çirkefleşiyor Allen'e karşı. Geçen sene Ray Allen isyan etmişti ve hakarete varan sözler sarfetmişti Bowen için. Gerçekten çok çirkin bir savunma anlayışı var ve bunu devam ettirecek gibi. Şimdi Rondo - Parker eşleşmesinde Parker'in bariz üstünlüğü var. Burdan çok rahat sayı çıkartabilir SA. C oynayan Horry'nin dış şut tehtidi olduğu için Perkins dışarılara kadar çıkmak zorunda kalıcak onu savunurken ve orta alanda Duncan'ın Garnett'i biraz uzak tutabilmesi halinde Parker çok rahat yaptığı içeri girip turnike atma işine devam eder. Aynı koridoru kullanabilecek diğer isim ise Ginobili. Savunmada Ginobili veya Finley, Pierce'ı tutmaya çalışacak. Çalışacak diyorum çünkü Ginobili iyi bir savunmacı olmasına rağmen hayvani bir fizik üstünlüğü var Pierce'in. Finley'nin savunması ise rahatsız bile etmez Pierce'i. Sonuç olarak SA maçlarında Pierce'ın çok ön planda olmasını bekliyorum ben. Detroit : Billups - Rondo ikilisi gerçekten komik oluyo. Rondo top çalma uzmanı olmasına rağmen Billups'da ligin en az top kaybı yapan guardlarından biri. Fizik üstünlüğünü de işin içine katınca patır patır sokar şutlarını. Garnett-Wallace eşleşmesinde Garnett hırçın oyunuyla üstünlüğünü sağlayacak diye düşünüyorum. Şayet Perkins - Wallace ve Garnett - Mcdyess eşleşmeleri olursa, ki hiç zannetmiyorum, Garnett ve Wallace duman ederler eşleştikleri adamları. Prince - Pierce önemli bir eşleşme olucak gibi. Prince hücumda önceki sezonlara göre çok etkisiz ama savunmada devasa kolları ile hala önemli bir savunmacı ve Pierce'ı zorlayacak gibi duruyor. Bu maçlarda Allen'a büyük iş düşüyor. Hamilton perde arkasından yine şutlarını bulacaktır ama savunması zayıf. Bu zayıf savunmaya karşı Allen, Boston'ın 1. skoreri olabilir. Cleveland : Eh ben Cleveland'ın çok zorlayabileceğini düşünmüyorum. King James üzerine kurulu oyunları ile James oynamadıkça hiç birşey yapamadıklarını gördük 5 maç içinde. Gooden - Garnett ikilisinde Gooden'in sayı atma ihtimali bile zor. Garnett ise Gooden'in savunmasına rağmen kısıtlı da olsa bir üretim yapacaktır. Kendini fazla zorlayacağını sanmıyorum. Pierce - James ikilisinde James insanüstü fiziğiyle üstünlüğünü koyacaktır ne olursa olsun. James'in sayı üretememe gibi bir sorunu olacağını sanmıyorum. Ancak diğer taraftan Pierce da kendi oyununu oynayarak sayı üretimini yapar diye düşünüyorum. Rondo - Pavlovic/Gibson eşleşmesinde Rondo iyi savunma yaparak top çalmaları ile rahat bırakmayacaktır ikisini de. Hücumda ise ekstra sayılar bulmasını bekliyorum. Allen - Pavlovic/Gibson eşleşmesi yine Allen'in bariz üstünlüğü ile sonuçlanır ve takımın sayı yükünü Allen çeker. Playoff'un üst sıralarında eşleşmeleri beklenen takımlar bunlar. Bu eşleşmelerde en zorlanacağı eşleşme tabiki SA olacaktır onunla da ancak finalde eşleşebiliyorlar. Zor da olsa 4-3 4-2 gibi bir skorla şampiyon olurlar gibi =)
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Lol Bobcats yenmiş Celtics'i deplasmanda, 12 sayı farkla. Richardson 35 sayı atmış.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gerçekten çok üzüldüm ya
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Holy said: Bence de playofflarda Garnett ve Allen gerekirse daha çok sahada kalabilecek çünkü çok rahat dinleniyorlar sezon içinde. Allen kaç maç 48 dk sahada kaldı,geçen boxscoredan 46'yı gördüm,Garnett faul problemine girmedikçe o da hep sahada.Pierce yaşı biraz genç ve daha savaşçı olduğu için play-off'larda performansını arttırır ama Allen ve Garnett play-off tecrübesi olan oyuncular olsada birer play-off uzmanı değiller.Ben Detroit'in doğuyu şampiyon bitireceğine inanıyorum.İki pozisyondan ezici üstünlüğü var çünkü Detroit'in (C ve Pg),diğer eşleşmelerde ise ne Allen,Rip'den bariz üstün ne de Pierce'ın Tavşan'ın savunmasını geçeceğinin garantisi var.Ayrıca Sheed dirty play bir adam Garnett'i çok hırpalar.Tony Allen,Posey,Glen Davis benchten istikrarsız ama bazen patlayıcı destek versede Maxiell,Hayes,Stuckey (ben Amir Johnson ve Herman'ında belkide Brezec'in de yakın vakitte iyi katkı vereceğini ve Detroit skorunda 3-4 ortalama arttıracaklarını düşünüyorum) benchi gerçekten daha güven veriyor ve takıma tam uyuyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bu arada Charlotte maçında Ray Allen oynamamış ve dış şutlar çok istikrarsız kullanılmış,kısacası dış şut tehdidi yaratamamış Boston ve Charlotte'da içeriye ağırlık vermiş...Zaten Gerald Wallce ve J-Rich çok patlayıcı oyuncular alışığız onların böyle dengesiz performanslarına,Big Three normalde fark atacağı takımdan bir BİG olmayınca fark yiebiliyor.Bu takım için çok önemli devamlılık.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 aman bu mağlubiyetler sıradanlaşmasında
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 BulletRide said: Holy said: Bence de playofflarda Garnett ve Allen gerekirse daha çok sahada kalabilecek çünkü çok rahat dinleniyorlar sezon içinde. Allen kaç maç 48 dk sahada kaldı,geçen boxscoredan 46'yı gördüm,Garnett faul problemine girmedikçe o da hep sahada.Pierce yaşı biraz genç ve daha savaşçı olduğu için play-off'larda performansını arttırır ama Allen ve Garnett play-off tecrübesi olan oyuncular olsada birer play-off uzmanı değiller.Ben Detroit'in doğuyu şampiyon bitireceğine inanıyorum.İki pozisyondan ezici üstünlüğü var çünkü Detroit'in (C ve Pg),diğer eşleşmelerde ise ne Allen,Rip'den bariz üstün ne de Pierce'ın Tavşan'ın savunmasını geçeceğinin garantisi var.Ayrıca Sheed dirty play bir adam Garnett'i çok hırpalar.Tony Allen,Posey,Glen Davis benchten istikrarsız ama bazen patlayıcı destek versede Maxiell,Hayes,Stuckey (ben Amir Johnson ve Herman'ında belkide Brezec'in de yakın vakitte iyi katkı vereceğini ve Detroit skorunda 3-4 ortalama arttıracaklarını düşünüyorum) benchi gerçekten daha güven veriyor ve takıma tam uyuyor.agali olay çirkefleşirse garnett herkesten daha çirkef olur bunu da unutmamak lazım =) Ki Sheed'in hakemler açısından sicili kaparık olduğu için ceza/teknikfaul/atılma gibi konularda önceliği olacağı kesin. Guard eşleşmesi zaten kilit eşleşme Detroit için ama Pierce konusunda katılmıyorum çünkü Pierce da pozisyonuna göre güçlü fizği olan bir adam. Rahat rahat üstüne gidecektir Prince'in.
Xo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gogo charlotte ^^ renk gelsin biraz abicim ohşş
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ya babsi tutmiicak o iş ,bana güven vermiyor Celtics ,Big Three harbi bir Big Three ama ne bliim,bşi eksik ..Doc Rivers'ı sevmediğimden de olabilir belki..
rLx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sixers 8ıncı sıradan play-off a gireblirse, celtics gg olur. andre my maaan yeah. teh unstoppable. aytimania Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sevin kardeşim şu celtic'i yaw k.g. gibi bi adamın olduğu takım sevilmezmi? Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 takımdaki tek antipatik adam KG zaten ama ona rağmen bir sempati duyuyorum Pierce sağolsun. Finalde Nuggets'ın karşısına gelirse affetmem ama. (arada hayal kurmak güzel şey :)) LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Yiğit K.G ye uyuz oluyorum mu dedin yoksa ben mi yanlış okudum? Eğer öle ise enterasan adamsın abi ne diyim sana :D Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ha bak uyuz olmak ayrı kötü oyuncu demek ayrı =) Oyunculuğu tamamen süper ona lafım yok ama yamulmuyorsam 2003 yada 2004 yılı all-star maçında mvp olmak için hırs yapması, takımdaki hiç bir arkadaşına en uygun pozisyonda çok güzel smaçlar yapabilecekleri halde pas vermeyerek kendi kullanması beni kendinden soğuttu bi daha da sevemedim. "Ulan oraya şov yapmak için çıkmışsın hıyar, bırak da adam gibi şov izleyelim senin ego tatmininden banane" diye bir cümle hazırladım kendisine, uygun zamanda söyliycem yüzüne karşı :) aytimania Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 k.g. biçok uzundan daha sempatik ve başarılı bence.keza bugüne kdr daha ii bi takımda olsaydı kazandığı başarılarla tim duncan'ı çoktan sollardı.ama inşallah bundan sonra kariyerinde yüzükleride olucak Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 baps bu adamın neresi sempatik ya bana bir bakış atsa arkamı tutarak kaçarım gelip bişi yapıcak diye. aytimania Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bilmem belkide bana öyle geliyodur ama ona bakınca rockın siyahiler tarafından bulunduğunu hissedebiliyorum.belki saçma gelcek ama bana çok hitap ediyo onun duruşu. BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 LeBron da sevimsiz,ama jenerasyonumuzun en büyük yıldızı kesinlikle...Antoine Walker'ın yıldız olup o aptal omuz dansını yapmasından iyidir yinede bunlar hehe. supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 an itibariyle washingtona da kaybetti çeltics. supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tekrar kaybetmiş wizards a çeltiks. aytimania Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 fcuk you m.jordan :p BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Caron Butler bu sene Arenas'da olmayınca çok canlı oynuyor,her takıma lazım valla açık ara en formda sf bu sezon şu ana kadar.21 sayı 6-7 rebo 4-5 asist 2 steal falan çok aman aman olmasada,kritik topları kullanıp kısa oyuncular arasında %500 civarı fg ile oynayan nadir bir eleman,savunması da çok canavar.Burdan Caron Butler'a sevgilerimi yolluyorum. 2 hafta sonra ... tellos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dün gece toronto üçlük kombosu yaptı biraz:D son basketi atamadı allen 7.yenilgisinimi ne aldı. calderon o oyunuyla boston kazansa yazık olurdu zaten:D Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 toronto 18/18 serbest atış, 15/21 üçlük atıp 114-112 kazandı Önceki 1 2 3 4 5 6 7 Sonraki 5.sayfa (Toplam 7 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/2942210-boston-celtics/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sevin kardeşim şu celtic'i yaw k.g. gibi bi adamın olduğu takım sevilmezmi?
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 takımdaki tek antipatik adam KG zaten ama ona rağmen bir sempati duyuyorum Pierce sağolsun. Finalde Nuggets'ın karşısına gelirse affetmem ama. (arada hayal kurmak güzel şey :))
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Yiğit K.G ye uyuz oluyorum mu dedin yoksa ben mi yanlış okudum? Eğer öle ise enterasan adamsın abi ne diyim sana :D
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ha bak uyuz olmak ayrı kötü oyuncu demek ayrı =) Oyunculuğu tamamen süper ona lafım yok ama yamulmuyorsam 2003 yada 2004 yılı all-star maçında mvp olmak için hırs yapması, takımdaki hiç bir arkadaşına en uygun pozisyonda çok güzel smaçlar yapabilecekleri halde pas vermeyerek kendi kullanması beni kendinden soğuttu bi daha da sevemedim. "Ulan oraya şov yapmak için çıkmışsın hıyar, bırak da adam gibi şov izleyelim senin ego tatmininden banane" diye bir cümle hazırladım kendisine, uygun zamanda söyliycem yüzüne karşı :)
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 k.g. biçok uzundan daha sempatik ve başarılı bence.keza bugüne kdr daha ii bi takımda olsaydı kazandığı başarılarla tim duncan'ı çoktan sollardı.ama inşallah bundan sonra kariyerinde yüzükleride olucak
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 baps bu adamın neresi sempatik ya bana bir bakış atsa arkamı tutarak kaçarım gelip bişi yapıcak diye.
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 bilmem belkide bana öyle geliyodur ama ona bakınca rockın siyahiler tarafından bulunduğunu hissedebiliyorum.belki saçma gelcek ama bana çok hitap ediyo onun duruşu.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 LeBron da sevimsiz,ama jenerasyonumuzun en büyük yıldızı kesinlikle...Antoine Walker'ın yıldız olup o aptal omuz dansını yapmasından iyidir yinede bunlar hehe.
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 an itibariyle washingtona da kaybetti çeltics.
supremeallah Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tekrar kaybetmiş wizards a çeltiks.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Caron Butler bu sene Arenas'da olmayınca çok canlı oynuyor,her takıma lazım valla açık ara en formda sf bu sezon şu ana kadar.21 sayı 6-7 rebo 4-5 asist 2 steal falan çok aman aman olmasada,kritik topları kullanıp kısa oyuncular arasında %500 civarı fg ile oynayan nadir bir eleman,savunması da çok canavar.Burdan Caron Butler'a sevgilerimi yolluyorum.
tellos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 dün gece toronto üçlük kombosu yaptı biraz:D son basketi atamadı allen 7.yenilgisinimi ne aldı. calderon o oyunuyla boston kazansa yazık olurdu zaten:D
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 toronto 18/18 serbest atış, 15/21 üçlük atıp 114-112 kazandı
Öne çıkan mesajlar