aytimania Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 1956-86 yılları arasında 16 şampiyonluğu bulunan,emekliye ayırdığı formalarla(1,2,3,6,10,14,15,16,17,18,19,21,22,23,24,25,31,32,33,35,00) aldıkları oyunculara giyecek forma bırakmayan,eski jenerasyonda en çok taraftarı bulunan Boston Celtics 21 yıl aradan sonra 'efsane geri döndü' dedirtti. özellikle k.garnett ve ray allen'ın takıma katılmasıyla istikrar düğmesinede basıp makineyi çalıştırmaya başladılar. paul pierce'in de katkılarıyla süper bi hücum performansı sergileyen takım,eddie house,rajon rondo ve kendrick perkins'in de gittikçe artan formlarıyla çok ii bi basketbol izlettiriolar.hatta inanıormki ileride j.posey ve t.allen'ın takıma monte edilmesinin ardından çok ii bi rotasyona sahip olacaklar.5 de 5 çeken celtics inanıormki bu sene atlantik grubunda 1. olup doğuda final oynayacaktır. sadece skorlara bakıp bu konuyu açmadım,yazdan beri takip ettiğim celtics umarım beni utandırmayacak.sizce nba'de bu sezon celtic'in yeri neresi?
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Yahu Red Sox varken gerek yok bunlara : P
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Doğu yakası çok canlı bu sene,Boston iyi başladı büyük ihtimal yüksek bir yerden play-off yapacak,Chicago diyordum bu sene için doğuda,fakat gördüm ki yazı uyuyarak geçirmiş bizim sığırlar..Detroit-Miami(evet Miami)-Boston-Cleveland değişik kombinasyonlardan ilk 4 yapar.Nets ve Bulls hemen ardlarından gelir son iki slot Toronto ve Washington'a gider..Üç aşağı beş yukarı tablo bu gibi..
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 evet boston büyük bir yükseliş içinde fakat daha önlerinde uzun bi zaman var nba finaline çıksalar bile kadrosu oturmus s.a veya suns ya da pistons la karsılasacaklardır buda onların için çok zor eşleşmeler olacak yani kısaca daha önlerinde kadroyu oturtup sağlıklı bi rotasyona sahip olmaları için 1 sene falan var.ama en az konsferans finali oynayacak kadar güçlüler orası ayrı i gerçek.
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 toronto iyi bu senede netsten ne köy olur ne kasaba deli ediyolar bütün kuponlarımı yatırıyolar :X hehe celticts'tede pierce allen garnet'ten birisi sakatlanıcak all star'a doğru öyle bi his doğdu içime
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ulen ağzını hayrı aç şom ağızlı seni :D:D
tellos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 O efsane Larry Bird'lü dönem bi daha asla gelmez o netde. Bu sene de max. konferans yarı finali falan anca oynar bence. Oturması lazım garnett in kaprisleri falan filan son top kullancak adam bollugu bence sevimsiz bi takım hala:)
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Garnett kaprislerini Minnesota'da bıraktı ve buraya takımın adamı olmak için geldi, kariyeri boyunca tek başınaydı (sprewell ve casell'i 1-2 sezon hariç) ve şu an başarılı olmak istiyor,en azından kısa vadede bir yüzük hedefliyorsa,bu takımın bir numaralı skor opsiyonu olmadığını bilecek ve rebound canavarı olarak devam edecek,mümkün olduğunca yüzdeli atarsa-ki atacağından eminim- yine NBA'in maksimum verimliliğe sahip oyuncusu olacak ki ,bence bu adamın benim gözümde NBA'in "en iyi"si olmasının kaynağıdır bu özellikleri
fmea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 oyun kurucu olarak birini aldilar mi? benchi gucsuz kaldi gibime geliyor..paul piercei seviyorum cok kendi halinde ve takim oyuncusu sampiyon gormek isterim
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 1 superstar,2 all-star'a sahipse bir takım rotasyon konusunda güçlük çeker,fakat Rondo hiç fena oynamıyor,yedeği House'da güzel işler yapıyor.Zaten bu takımda topun hücuma taşınmasına bir sorun pek çıkmaz,savunma direnci açısından sorun çekecek bence Boston..
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ya abi ne sakatlığı ya allah korusun bütün umutlarım yıkılır valla.bu arada finalde phx suns'la karşılaşırsa süper olur. amare'yi k.g. dağıtır valla
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Takımın güzelliğinden, mevkii elemanının bolluğundan çok rotasyon önemli. Henüz erken birşeyler söylemek için. Tellos'un dediği gibi takım hala sevimsiz =)
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Penthesilea said: Yahu Red Sox varken gerek yok bunlara : P yankiler yargilar redsoxu
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 yine çakmış beee koçlarım benim,rotasyon için posey gelio işte yavaş yavaş daha ii olucek t.allen da bnm bu konuda favorilerimden biri ii olucak o da.perkins'e yazık ya adam 5 numara oynuo ama takım ona ribaunt vermio 2-3 ribauntla maç bitirio herif :D
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Bu takımın liderinin Pierce olduğunu kabul ederse diğer iki yıldız,çok güzel günler bekliyor Boston'ı..Rondo,House,Posey,Tony Allen boş oyuncular değil,savunmaya biraz takılırsa bunlar,tam anlamıyla konferansın zirve adayı olacaklar.Ray Allen biraz dengesiz oynuyor,sayı dışında rebo ve asist katkısı pek yok,bunları da yapması lazım,bu da bir gözlemim..
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bu gece hedoyla maçları var bakalım kaç sayı fark atıcaklar
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Maç nispeten daha erken. Saat 1 de nba tv'de. Kaçırmayın. Bi dota atıp maç izliycem bende
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Kiran kirana bir mac oluyor.Magic 10 sayi onde ilk yarida son 5 dakika
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Boston 41 - Orlando 58 ilk yarı. Aman tanrım, neler oluyor =)
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 veee boston un namagluplugu gideeer...
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 iğrenç bir hindi esprisiyle bitirdiler yalnız; izlemeyenler için thanks givin hindimizi bizde bir turk e kestiriyoruz basitliğinde bir espriyle, hido ile röportaj sonrasında.
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 gereksizlik disinda ayip bi de yahu
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Boston iyi geri döndü de yetmedi,iki takımda da rebo canavarları varken,garnett 11,howard ise net hatırlamıyorum ama 5-6 rebo çekti.İlginç
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ya yıkıldım resmen perkins'i alın tbl'ye bu nsl bi center oyuncusu bütün birebirlerde başarısız oldu ya
Öne çıkan mesajlar