Nostredamus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Silgi,defter,eşofman gitsin alsınlar hepsini umrumda değil.Kopyalarımı çaldılar zamanında.Hemde son dakikada.Sınava kopyasız dımdızlak girdim:( vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 emo olmussun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 c_a_p_t_a_i_n said: Silgi,defter,eşofman gitsin alsınlar hepsini umrumda değil.Kopyalarımı çaldılar zamanında.Hemde son dakikada.Sınava kopyasız dımdızlak girdim:( vs... oh olmuş :D nasıl çaldırdın kopyaları ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 çıkarılacak ders "tanımadığın kişilere vermiceksin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 rambo bıcagı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Taktik: Silgi,kalem vb istediğinde veriyorsun kullandıktan sonra aa yanlış yazdım silecem, kalemi bir versene benimkinin ucu bitmiş, cetvelle bişi çizicem geri ver diyerek hemen geri alacaksın. Ayıp olmasın kendi versin diye beklersin daha çok rapido gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 rapidoları vermiyorum zaten o kesin. bi de boya kalemlerini vermiyorum, setleri dağıtmıyorum:b ama ne biliym silgi istiyo bak hipneye söyledim sende silgim var diye gene bi tarafına sallamadı dur o herif hakkında yorumlarım da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 sende milletinkine çök!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Öğrencilik hayatı başkasından beslenme üzerine kurulu şahıslara fazla kalemim olsa da vermemeyi prensip haline getirdim. Kahrolsun apaçiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Her dönem başında bi tane beyaz rotring alırım 0.7,beyaz ibanezimdir o benim...Mesela bazı derslerde en öne çömüyorum,prof imza kağıdını veriyor ilk bana,yanımdakine uzatıyorum imza attıktan sonra,kalem var mı diyor,var diyorum veriyorum..Sonra imza kağıdıyla birlikte kalemi arkaya uzatıyor,tüm sınıf benim kalemle imzalıyor,calculus vs gibi kalabalık bir sınıfsa da o kalem tarih oluyor..Ben de eli boş gittiğim çok oldu şu okula ama bi tane kaleminiz olsun,bi tane ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 chem geçmis olsun benimde gitti okulda 2-3 kalem 2 öss geçirmiş emektar faberim gitti ona üzüldüm hele o imza olayına kılım imza atıcagını biliosun 1 tükenmez tasımak zormu gelio anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icelicious Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bugun sınavda da arkamdaki hatun iki de bir dürtüp silgimi istedi..Aklıma direk sabah burada okuduğum bu başlık geldi..Cidden sinir bozucu bir durum insan kendini aptal gibi hissediyor..Hadi ders arasında istemeyi de geçtim sınavda bir de ne konsantre kaldı ne başka birşey.. İlkokulda benden kalem traş isterlerdi şimdi 0.5 uc istiyorlar..Sınavlarda da silgi.. hakkaten yeterin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 abi nedir bu takıntı ya? Sınav dediğinde hocaya tip tip bakıp kıllandırcaksın, silgi isticeksin, 2 sn de bir kaç dakka kaldı diye sorcaksın, geğirceksin vb... Öbür türlü zevki çıkmaz ki (lise için geçerli tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar