ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Revenant said: ascraeus said: Revenant said: ascreus adam gibi yorum yapicaksan yap yoksa yazma sen kimsin ya. battı galiba ucu. koca yobaz bir tabanın varken arabın ayağına gidersin ama yahudinin gidemezsin. yoksa yeni şafak, vakit köşe yazarları ağzına sakız yapar seni. korku bunun korkusu başka bişey değil işte. asil sen kimsinde yahudilere dusman diyebiliyosun neye guvenerek ne haddine bi din'e saygisizlikta bulunabiliyosun? küçük kafan anlamamış demek istediğmi. ben düşmanım mı dedim elin yahudisine. cumhurun başı ve onun aynı kafadaki tabanı yahudilerden nefret ediyor. şer'in kaynağı olarak görüyor. misal bak malik'e ne yazmış ben düşmanım demiş. o değilde yazdığım her 2 kelimeye her defasında sonra paragraf açıklama yazmak nası koyuyor bana bi bilseniz. ufak nukte, benzetme, gönderme, kinaye falan ne varsa bok oluyor sayenizde.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 insan öldürenin müslümanı yahudusi olmaz vol 2 ascearus neysen .bi daha bak yazıyorum =) düşmanlık olayına gelince insanlığa ve haklarına düşman herkese düşmanım. sevme olayına gelirse iş , yani illa bir genelleme yaptıracaksan bana, ilk etapta bir yahudiyi bir ateiste tercih ederim . yaşayışlarına göre insanlar uğurlanırlar ayrı tabi . bunları da sıkıldığımdan dolayı yazıyorum , öldürülecek bir zaman dilimim vardı bugün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 -Wissy said: Kivir... Adam tarihin en cok gezi yapmis 2. cumhurbaskani olmus. Hani bilmiyorsun bari sus di mi? kim kıvırıyor? diğer mesajlarımı okuma zahmetine katlanmamışsın belli ki. 'hani okumuyorsun bari sus di mi?' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Peres'in TÜrkiye'ye gelmesinin bizimle pek bir ilgisi yok zaten Filidtin Lideri Abbas ile Türkiye'de buluşacaklar. Seneye Filistin'in bağımsızlığının ilan edilmesi gündemde onu konuşacaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 peki malik'cim anladım seni ben :) şimdi facebook'ta grup açmaya gidiyorum. adı da "iddiaya girerim türkiye'de "arkamda yahudi var" diyen ağacın hikayesiyle büyümüş 5 milyon kişi bulabilirim" olucak. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 forgiver said: rakamları görünce bende şaşırdım ama sezer, siz de dış geziler açısından nasıl bir izlenim bıraktı ? tc tarihinin en çok gezen 2. cumhurbaşkanı olabilceği aklınıza hiç gelir miydi? bu en çok gezmek mevzuu da bayık zaten, önceki cumh. seyahat imkanı o zmanın koşullarından dolayı şimdiki kadar fazla deildir hem bu AKP nin başarısı hahah hükümet bağlantıları kurmasa nereye gidecek sezer ecevit döneminde gezdikleriyle, RTE yi kıyaslayın farkı görün ayrıca no siyaset plz ben şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 koş bakalım hadi. sanaldan her şeyi hallolur zihniyetine inanarak büyü , hatta facebook avatarlarına bayrak as , atatürk resmi as , protestonu böyle dene. şekil istersen şeklen çok güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 onurdolar said: Peres'in TÜrkiye'ye gelmesinin bizimle pek bir ilgisi yok zaten Filidtin Lideri Abbas ile Türkiye'de buluşacaklar. Seneye Filistin'in bağımsızlığının ilan edilmesi gündemde onu konuşacaklarmış. Pardon ama daha ne ilişki olacak ki? Yani Yıllardır savaşan 2 milletin başları geliyor yani TRyi öylede ilgilendiriyorki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Absolut kardeş tabii ilgilendiriyor. Bizi derken seni beni kast ettim ben devleti ilgilendirmese niye gelsin dimi? edit: ilgilendiriyormuş ya, Batı şeria'da Türkiye-İsrail-Filistin ortak bir organize sanayi bölgesi kuracakmış, kimimize ekmek çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Okudum digerlerini. Ondan `kivir` dedim. Yoksa direk `ahahaha` derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 burda haber değeri taşıyan veya eleştirilecek ne var bilemiyorum. abdullah gül bizzat çağırdı peres'i ve abbas'ı. üçü biraraya gelcekler. havaalanına gidip karşılasa nolur karşılamasa nolur hey gidi ya..gerçekten eleştirecek şey mi bulamıyosunuz nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 başka ne ki ? 4-5 senedir neyi eleştirebildiler , ne kadar samimi bulundular ? zaman öldürmek güzel oluyor yanıt vere vere , hormanal dengemiz ayarlanıyor falan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ben orda trafo fabrikası kurcam anlaşsınlar abilerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 -Wissy said: Okudum digerlerini. Ondan `kivir` dedim. Yoksa direk `ahahaha` derdim. "rakamlar öyleyse doğrudur" demişim, nerede kıvırma var? ha ayrıca sir'ün mesajından sonra kimler kapak oldu orası belirsiz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 gene basmamış yobaz kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 lol sam bu laf sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Seviyeyi düşürmeden lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 +ünlem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sam said: -Wissy said: Okudum digerlerini. Ondan `kivir` dedim. Yoksa direk `ahahaha` derdim. "rakamlar öyleyse doğrudur" demişim, nerede kıvırma var? ha ayrıca sir'ün mesajından sonra kimler kapak oldu orası belirsiz heh konu beni baglamaz ama bariz kıvırdın hocam.bir kerede çık de yani,desteksiz sallamısım de ,nolcak bişi kaybetmessin ekranın karsısından :) sayılar gorundukten sonra hele dicek hiç bişi yok. kıvırdın derken = oyle demedimde soyle dedim tarzi yazman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sam said: hayır, ben de israil'le ilişkilerin iyi tutulmasından yanayım ancak cumhurbaşkanı onu karşılamış bunu karşılamamış ile bozulmaz zaten bu ilişkiler. aksi yönde bir izlenim mi doğdu bilmiyorum ama israil'i suudlara tercih ederim haftanın hergünü şahsen. :p İsrail... Yüzyıllardır vaadedilmiş topraklara ulaşabilmek adına yaptıklarına bak. Amerika'nın kuruluşu bile yahudiler tarafından. Şu anda da yapmak ve ulaşmak istedikleri belli bir toplum. Suudlar ise Amerika'nın Orta Doğu'daki arka bahçesi. Hani dinler arası savaş derler ya inanmayın. Ortak nokta PARA olunca ne yahudisi ne hristiyanı ne müslümanı var. PARA'ya hükmeden ise İsrail, perde arkasını iyi görmek lazım. Başlıkla alakası olmadı pek ama Sam'in yorumuna bence bir cevap verdim. Dostla düşmanı iyi bilelim diye. Kimi kapıda karşılamamız, kimi sallamamamız gerektiğine dair... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Komplo teorilerine fazla takılıp kalmayın vaat edilmiş topraklar geyiği çoktan geçti adamlar Kudüs'ün yarısını Fİlistin'e bırakmaya hazırlanıyor. Zira yahudi göçü tersine döndü terör vs. yahudileri bıktırdı. Alsa bile yerleştiremez kimseyi. Zaten İsrail biraz daha genişlerse Araplar çoğunluk olacak içeride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Başbakanımda cumhurbaşkanımda ne ederse iyi eder. Oldu artık eleştiride yapılmasın. Milliyet olayla alakadar haberlerden bitanesi. Bunun gibi daha çok var. Ama dimi canım bunda tartışılacak ne var. Zaten biz b.k atmak içi yer arıyoruz zira onlar ederse iyi eder. İslami basını da takip etmek lazım aslında şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ged'cim yukarda yazmışım bak: Sam said: özal ve demirel'den sonra daha az gelmiş bana, rakamlar öyleyse tabii durum başka. yanlış izlenimde olduğumu belirtmişim ki genelde insanlar ya tümüyle görmezden gelip konu değiştirir ya da başlığı hiç görmemiş gibi yaparak başka mesaj atmaz. başlığın kendisi peres'in neden ve kimin davetlisi olduğunu bilmeden desteksiz sallayan insanla kaynarken biraz abes oluyor beni uyarmak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Valla sir'in mesaji bana kapak olmadi o konuda sorun yok. Abdullah Gul'un cumhurbaskanligini destekliyorum. Hicbir sorunum da yok kendisiyle. Lakin Sezer'le ilgili yaptigin yorumda tabiri caizse `sictin`. Zorlama iste. Oluruna birak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Zaten isin komigi bu ulkede Israil'i seven politikalarini destekleyen kim var ki? Amerikan-Israil'ci AKP'nin zaten mantiken Israil baskanina asiri ilgi gostermesi, Chp kesiminin de buna tepki vermesi gerekirdi normalde. Su an yapilan `nerden laf atsak kardir..` mantigi. Adam 1 krala ozel ilgi gosterdi diye bundan sonra ulkeye gelen her devlet baskanina aynisini yapmak zorunda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar