forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 neden bu kadar derde düşülüyor diplomatik kriz filan mı çıktı karşılama/karşılamama olayında karşılarsa jesttir, karşılamassa olumsuz bir anlam ifade etmez, en üst düzey karşılama diye bir şart yoktur arap diye huylanmanın, yahudi diye içerlemenin bir manası yok. suudilerde deli para var, harcayacak yer arıyolar ama israil ne yapcağını, yatırımını çok iyi biliyor. herşey mi canım para, israilin bölgede yaptıklarını kim kabul edebilir, ama para herşey bunun yüzünden kim israili karşısına almak isteyebilir, karşılamayarak belki ego tatmin etcez hem de bir sorun olmayacak, oh ne gzl eleştirici için çok zorlama konular sçeiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ne demek karşılarsa/karşılamazsa. izah et lütfen. gül'ün böyle bi lüksü olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sam + sezer = kapak off diorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bi de sam çıkıp ilişkiler yeterince iyi demiş. bu mudur? bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Cumhurbaşkanı için sudi neysa israil de o konumda olmalı şu an için, ambargo veya herhangi bir zıtlaşmanın resmi olarak olmadığı bir dönemde. Bu yüzden ikisinede aynı şeyi yapmalıydı. Başka zaman olsa tek tek geliyor olsalar sorun değil ama 1 gün ara ile gelen 2 ülkeye farklı karşılama sadece saçmalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Revenant said: ascreus adam gibi yorum yapicaksan yap yoksa yazma sen kimsin ya. battı galiba ucu. koca yobaz bir tabanın varken arabın ayağına gidersin ama yahudinin gidemezsin. yoksa yeni şafak, vakit köşe yazarları ağzına sakız yapar seni. korku bunun korkusu başka bişey değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 dragonmax, sezer o rakamlara göre gene özal (görevinin ortasında öldüğünü anımsayalım) ve demirel'in gerisinde. ben de zaten onlardan sonra daha az geldiğini söylemişim ve gerisinde zaten ikisinin görevde geçirilen zamana oranla. yanlışım ortaya konursa da kabul ederim, merak etme sen. yeterince gururu burnunda arkadaşımız var zaten burada. knowxville, dünyada başka bir müslüman nüfuslu ülkeyle bu kadar iyi anlaştığını sanmıyorum israil'in, yeterince iyi değilse nedir bu? içinde bulunduğumuz ortadoğu'daki bütün ülkelerin düşman saydığı bir ülkeyle ne kadar mümkünse o kadar iyi ilişkiler içindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sam iyi anlaşıyoruz diye mi karşılamadı Gül? Böyle komik bi yorum olmasın lütfen yaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sam said: bir tanesini karşıladı dile hepsini karşılamalı diye bir kaide yok birincisi, israil'le ilişkilerimiz gerektiğince iyi ikincisi, eleştirilecek mevzu kalmadı da bunu mu buldunuz üçüncüsü. sezer insan karşılamak bir yana dursun yurtdışına çıkmadı bile nerdeyse. varsa yoksa köşkünde oturdu öyle. en azından gül dış gezilere başladı biraz biraz eğer dış ilişki kurma performansı eleştiri konusuysa. böyle dedin ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hayır öyle birşey demedim, yukarıda söylenmiş bir söze cevaptı israil'le ilişkilerin durumu hakkında dediklerim. "birinin karşılanması öbürünün de karşılanmasını şart koşmaz" demişim sadece konuyla ilgili. geri kalanı başkalarına cevaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yanlış demişim, ama daha az gezdi 90'lardan bugüne cumhurbaşkanları arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Benim de dediğin normal zamanda haklısın ama peşpeşe gelen 2 misafiri benzer karşıalaması lazımdı. Allah aşkına fanatik düşünmeden bir kez olsun mantıkla cevapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 diplomatik manevralar her zaman dışardan anlaşılmaz. tümden gelim yapmanız gerekir onun içinde durum okuması yapmanız lazım. bu kadar basitleştirmeyin. yok o arap o yahudi ondan öle falan biraz abes olmuş. mesela durum okuması hedesini yapmak için kesinlikle pati ye başvurmamak gerekiyo ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 burada bir fanatiklik varsa o da zorlama eleştiriden yola çıkıp cumhurbaşkanına yobaz demektir abso. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ben en baştan beri öyle bişi demedim. Sadece neden ayrımcılık yapıyor, onun konumundaki birinin bunu yapma keyfi yokturu savunuyorum. Ayrıca yobazlıkla alakası yok sadece para için yapıyor kralın peşindeki koşturmacasını ama biraz onurlu yapsın. Yani ülkene gelen birinin ayağına gitmişsin karşılarken bu doğaldır ama sonra onun da sana saygı olarak seni ziyaret etmesi gerekir. Ayrıca o madalya ne için verildi? Yani kimlere veriliyor neyi temsil ediyor veya bu adam TR için ne yaptı da verildi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 diplomatik manevra mı? neyin manevrası? ne için yani? şimdiye kadar bir manevra becermiş mi ki? ermeni soykırım hedesi amerika'da geçti diye yahudi lobisine olan kızgınlığının mı manevrası mı bu? mauhauha iş işten geçtikten sonra yapılan şey manevra mı oluyor yani? daha çok fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bu hayır bunlar da değilse nedir o kimsenin bilmeyip sizin bildiğiniz manevralar deyin bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sana yönelik söylemedim zaten, başlarda başka mesajlar vardı. ayrımcılık olduğunu sanmıyorum doğrusu, sadece cumhurbaşkanının kendi seçimlerine kalan şeyler değil bu protokoller zaten. fahd'a madalya niye verildi vs bilmiyorum, o yüzden yorumum yok. ben de kişisel görüşüm olarak hoşlaşmam suudlardan o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ascraeus said: hayır bunlar da değilse nedir o kimsenin bilmeyip sizin bildiğiniz manevralar deyin bakalım. ben bildiğimi sölemedim mawru aslında burda kimsenin bilmediğini söyledim. o arap o yahudi karşılaştırmasına karşılık olaraktan. sakin. ha bak manevra yanlış olabilir ona katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Adam öleli 69 yıl olmuş. Hala Cumhurbaşkanı olarak gelen insanları O'nunla karşılaştırmanın mantığı nedir bir kere bunu anlayamıyorum. Gül Peres'i karşılamasa ne olur karşılasa ne olur, Suudilere vermişiz İstanbul'un tepelerinden birini, adam milyarlar yatırıcak bize, peres ne yapacak? Olur mu karşılamamak? Peres'te alsın bi tepe bak karşılamayı gör sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sam, eleştirdiğim nokta ilişkilerimiz iyiyse boşlamamalı diyorum ben. en azından senin cümleden onu çıkardım ben. zaten ilişkiler iyi ne gidecek karşılamaya gibi bi yaklaşımın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 hayır, ben de israil'le ilişkilerin iyi tutulmasından yanayım ancak cumhurbaşkanı onu karşılamış bunu karşılamamış ile bozulmaz zaten bu ilişkiler. aksi yönde bir izlenim mi doğdu bilmiyorum ama israil'i suudlara tercih ederim haftanın hergünü şahsen. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ascraeus said: Revenant said: ascreus adam gibi yorum yapicaksan yap yoksa yazma sen kimsin ya. battı galiba ucu. koca yobaz bir tabanın varken arabın ayağına gidersin ama yahudinin gidemezsin. yoksa yeni şafak, vakit köşe yazarları ağzına sakız yapar seni. korku bunun korkusu başka bişey değil işte. asil sen kimsinde yahudilere dusman diyebiliyosun neye guvenerek ne haddine bi din'e saygisizlikta bulunabiliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Sam said: sezer insan karşılamak bir yana dursun yurtdışına çıkmadı bile nerdeyse. varsa yoksa köşkünde oturdu öyle. en azından gül dış gezilere başladı biraz biraz eğer dış ilişki kurma performansı eleştiri konusuysa. Kivir... Adam tarihin en cok gezi yapmis 2. cumhurbaskani olmus. Hani bilmiyorsun bari sus di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 diğerleri çok gezdiler zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 rakamları görünce bende şaşırdım ama sezer, siz de dış geziler açısından nasıl bir izlenim bıraktı ? tc tarihinin en çok gezen 2. cumhurbaşkanı olabilceği aklınıza hiç gelir miydi? bu en çok gezmek mevzuu da bayık zaten, önceki cumh. seyahat imkanı o zmanın koşullarından dolayı şimdiki kadar fazla deildir hem bu AKP nin başarısı hahah hükümet bağlantıları kurmasa nereye gidecek sezer ecevit döneminde gezdikleriyle, RTE yi kıyaslayın farkı görün ayrıca no siyaset plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar