Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gül, Peres'i karşılamadı

Burax

Öne çıkan mesajlar

neden bu kadar derde düşülüyor
diplomatik kriz filan mı çıktı karşılama/karşılamama olayında

karşılarsa jesttir, karşılamassa olumsuz bir anlam ifade etmez, en üst düzey karşılama diye bir şart yoktur

arap diye huylanmanın, yahudi diye içerlemenin bir manası yok.

suudilerde deli para var, harcayacak yer arıyolar ama israil ne yapcağını, yatırımını çok iyi biliyor.

herşey mi canım para, israilin bölgede yaptıklarını kim kabul edebilir, ama para herşey bunun yüzünden kim israili karşısına almak isteyebilir, karşılamayarak belki ego tatmin etcez hem de bir sorun olmayacak, oh ne gzl

eleştirici için çok zorlama konular sçeiyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Cumhurbaşkanı için sudi neysa israil de o konumda olmalı şu an için, ambargo veya herhangi bir zıtlaşmanın resmi olarak olmadığı bir dönemde. Bu yüzden ikisinede aynı şeyi yapmalıydı. Başka zaman olsa tek tek geliyor olsalar sorun değil ama 1 gün ara ile gelen 2 ülkeye farklı karşılama sadece saçmalıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

dragonmax, sezer o rakamlara göre gene özal (görevinin ortasında öldüğünü anımsayalım) ve demirel'in gerisinde. ben de zaten onlardan sonra daha az geldiğini söylemişim ve gerisinde zaten ikisinin görevde geçirilen zamana oranla. yanlışım ortaya konursa da kabul ederim, merak etme sen. yeterince gururu burnunda arkadaşımız var zaten burada.

knowxville, dünyada başka bir müslüman nüfuslu ülkeyle bu kadar iyi anlaştığını sanmıyorum israil'in, yeterince iyi değilse nedir bu? içinde bulunduğumuz ortadoğu'daki bütün ülkelerin düşman saydığı bir ülkeyle ne kadar mümkünse o kadar iyi ilişkiler içindeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
bir tanesini karşıladı dile hepsini karşılamalı diye bir kaide yok birincisi, israil'le ilişkilerimiz gerektiğince iyi ikincisi, eleştirilecek mevzu kalmadı da bunu mu buldunuz üçüncüsü.

sezer insan karşılamak bir yana dursun yurtdışına çıkmadı bile nerdeyse. varsa yoksa köşkünde oturdu öyle. en azından gül dış gezilere başladı biraz biraz eğer dış ilişki kurma performansı eleştiri konusuysa.

böyle dedin ama
Sosyal ağlarda paylaş

hayır öyle birşey demedim, yukarıda söylenmiş bir söze cevaptı israil'le ilişkilerin durumu hakkında dediklerim.

"birinin karşılanması öbürünün de karşılanmasını şart koşmaz" demişim sadece konuyla ilgili. geri kalanı başkalarına cevaplar.
Sosyal ağlarda paylaş

diplomatik manevralar her zaman dışardan anlaşılmaz. tümden gelim yapmanız gerekir onun içinde durum okuması yapmanız lazım. bu kadar basitleştirmeyin. yok o arap o yahudi ondan öle falan biraz abes olmuş.

mesela durum okuması hedesini yapmak için kesinlikle pati ye başvurmamak gerekiyo ehe
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en baştan beri öyle bişi demedim. Sadece neden ayrımcılık yapıyor, onun konumundaki birinin bunu yapma keyfi yokturu savunuyorum. Ayrıca yobazlıkla alakası yok sadece para için yapıyor kralın peşindeki koşturmacasını ama biraz onurlu yapsın. Yani ülkene gelen birinin ayağına gitmişsin karşılarken bu doğaldır ama sonra onun da sana saygı olarak seni ziyaret etmesi gerekir. Ayrıca o madalya ne için verildi? Yani kimlere veriliyor neyi temsil ediyor veya bu adam TR için ne yaptı da verildi bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

diplomatik manevra mı? neyin manevrası? ne için yani?
şimdiye kadar bir manevra becermiş mi ki?
ermeni soykırım hedesi amerika'da geçti diye yahudi lobisine olan kızgınlığının mı manevrası mı bu? mauhauha
iş işten geçtikten sonra yapılan şey manevra mı oluyor yani? daha çok fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali bu

hayır bunlar da değilse nedir o kimsenin bilmeyip sizin bildiğiniz manevralar deyin bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

sana yönelik söylemedim zaten, başlarda başka mesajlar vardı.

ayrımcılık olduğunu sanmıyorum doğrusu, sadece cumhurbaşkanının kendi seçimlerine kalan şeyler değil bu protokoller zaten.

fahd'a madalya niye verildi vs bilmiyorum, o yüzden yorumum yok. ben de kişisel görüşüm olarak hoşlaşmam suudlardan o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:

hayır bunlar da değilse nedir o kimsenin bilmeyip sizin bildiğiniz manevralar deyin bakalım.

ben bildiğimi sölemedim mawru aslında burda kimsenin bilmediğini söyledim. o arap o yahudi karşılaştırmasına karşılık olaraktan.

sakin.

ha bak manevra yanlış olabilir ona katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Adam öleli 69 yıl olmuş. Hala Cumhurbaşkanı olarak gelen insanları O'nunla karşılaştırmanın mantığı nedir bir kere bunu anlayamıyorum.

Gül Peres'i karşılamasa ne olur karşılasa ne olur, Suudilere vermişiz İstanbul'un tepelerinden birini, adam milyarlar yatırıcak bize, peres ne yapacak? Olur mu karşılamamak? Peres'te alsın bi tepe bak karşılamayı gör sen...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır, ben de israil'le ilişkilerin iyi tutulmasından yanayım ancak cumhurbaşkanı onu karşılamış bunu karşılamamış ile bozulmaz zaten bu ilişkiler.

aksi yönde bir izlenim mi doğdu bilmiyorum ama israil'i suudlara tercih ederim haftanın hergünü şahsen. :p
Sosyal ağlarda paylaş

ascraeus said:
Revenant said:
ascreus adam gibi yorum yapicaksan yap yoksa yazma

sen kimsin ya. battı galiba ucu.

koca yobaz bir tabanın varken arabın ayağına gidersin ama yahudinin gidemezsin. yoksa yeni şafak, vakit köşe yazarları ağzına sakız yapar seni. korku bunun korkusu başka bişey değil işte.

asil sen kimsinde yahudilere dusman diyebiliyosun neye guvenerek ne haddine bi din'e saygisizlikta bulunabiliyosun?
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

sezer insan karşılamak bir yana dursun yurtdışına çıkmadı bile nerdeyse. varsa yoksa köşkünde oturdu öyle. en azından gül dış gezilere başladı biraz biraz eğer dış ilişki kurma performansı eleştiri konusuysa.

Kivir...
Adam tarihin en cok gezi yapmis 2. cumhurbaskani olmus.
Hani bilmiyorsun bari sus di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

rakamları görünce bende şaşırdım ama
sezer, siz de dış geziler açısından nasıl bir izlenim bıraktı ?
tc tarihinin en çok gezen 2. cumhurbaşkanı olabilceği aklınıza hiç gelir miydi?

bu en çok gezmek mevzuu da bayık zaten, önceki cumh. seyahat imkanı o zmanın koşullarından dolayı şimdiki kadar fazla deildir

hem bu AKP nin başarısı hahah
hükümet bağlantıları kurmasa nereye gidecek sezer
ecevit döneminde gezdikleriyle, RTE yi kıyaslayın farkı görün

ayrıca no siyaset plz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...