Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid - Bear/Cat form, Model Reskin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Blizzard oyun içi modellerini herhangi bir şekilde değiştirmek Exploit olarak geçiyor bu arada.

Herhangi bir şekilde yakalanmanız durumunda (ki bu daha önce oldu) Suspend edilmeniz büyük bi olasılık.
Mesaj tarihi:
exploit diye geçiyor evet. ama çok dikkat çekecek birşey yapılmadığı sürece bir şey olmaz gibime geliyo. campfire'ı tutup bir towera çevirmek gibi :)
Mesaj tarihi:
Blizzard da düzgün model yapsın kardeşim :P
Harbiden ya.. bazı modelleri hiç bişeye benzemiyor. Formlar dışında,
Troller nedir öyle ya? Hiç bir şeye benzemez. Hiç bir item yakışmaz!
Nerde o eski troller :P
Mesaj tarihi:
Valla Tradix die bi horde druid var (moonkin) stage6 sitesinde süper bi divx videosu mevcut orda bile reskinned adam. moonkin yerine panda form yapmış cat yerine worgren yapmış. o adam da hala aktif oyuncu. banlansa o banlanmaz mıydı en önce
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ayrıntılı bir Türkçe kaynak yokmu bu model değiştirme işini anlatan. Human warriorımı gnome veya orc yapabilme şansımda varmı mesela ? Ayrıca seslerde değişirmi acaba böyle bişey mümkünse.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:
Valla Tradix die bi horde druid var (moonkin) stage6 sitesinde süper bi divx videosu mevcut orda bile reskinned adam. moonkin yerine panda form yapmış cat yerine worgren yapmış. o adam da hala aktif oyuncu. banlansa o banlanmaz mıydı en önce

Uyuzun biri şikayet ederse banlanır.
Mesaj tarihi:
olay o deil cat formunda (daha öncede bi yerde yazmıstım) tee wow cıktıgından beri bug vardır oda range bug ı cat formundayken hala human formundaymısın gibi range algılıor buda aslında bazen adamın dibinde dursanda vuramıosun falan o tür skinlerle nası durucagını cok daha iyi ayarlıosun...
Mesaj tarihi:
Druid cat form (NE) fixlendi demişlerdi ama nanay yani, bir de üstüne bizim latency eklenince, oh, imkansız..

Adamın dibine giriyorum pounce için, "you cant" dio, en son dayanamayıp treekin veya boomkin olcem :p
Mesaj tarihi:
aynı şekilde skin i karşı tarafa yapabileceğiniz için banlanma sebebidir.

mesela AB de tauren açıyor kodoyu bayrağın üstüne geliyor bayrajk tıklanamöaz hale gelkiyor ya da gnome lar mousela zor targetlanıyopr özelikle av lerde vs

peki ne yapılacak? gnome tauren olacak tauren de gnome olacak skin değişimiyle

işte ban sebebi olsa olsa böyle olur :)
Mesaj tarihi:
Gangren said:
Druid cat form (NE) fixlendi demişlerdi ama nanay yani, bir de üstüne bizim latency eklenince, oh, imkansız..

Adamın dibine giriyorum pounce için, "you cant" dio, en son dayanamayıp treekin veya boomkin olcem :p

bu sorun benim için en büyük sorundu zaten druidle oynarken.
diğer türlü eksiklik pek hissetmiyordum classta.
  • Yeni Oluştur...