Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karrrr yağıyor [ANKARA]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DadashNik0F said:
kar yağsa nolacak ki? bilkent gibi bi okulda ne kar ne yağmur ne çamur ne fırtına ne kasırga okulu tatil eder. doğramacı kardeşler özel kar temizleyicisi falan aldılar zamanında. ama işin ilgincide sadece bilkent köprüsüne kadar olan kısmı temizleyip, okula geç gelirseniz veya hiç gelmezseniz karışmam diyolar. ulan or-anda oturan adam nasıl gelsin onu söyle bize.hoş bazen hocalarında gelemediği oluyo ama nadir.

abi kar yaginca oranda hayat duruyor zaten, herkes evine kapaniyor, tatil olsun olmasin ne yapcan sen okula gitmeyi hehehe :D
Mesaj tarihi:
Black_Lupin said:
evet sevgili patiler gördüm çok hoşlaştım güzide şehrimiz Ankara'ya yılın ilk karı düştü...

Location=Abidikpaşa

muhalefetlik olsun baykal modeli hesabı:D:D kaynak?
Mesaj tarihi:
kingpin said:
sende mi bilkentlisin dadasnikof :P

evet bende bilkentliyim ve söyleyecelerim daha bitmedi (:P). sen gel bütün yolları temizle kar falan kalmasın ama kaldırımları karlı bırak. gözümün önünde servisten inerken düşen çok eleman gördüm.

kar yağsın her tarafa ama bilkente yağmasın. yararından çok zararı var okula.
Mesaj tarihi:
LucifeL said:
Black_Lupin said:
evet sevgili patiler gördüm çok hoşlaştım güzide şehrimiz Ankara'ya yılın ilk karı düştü...

Location=Abidikpaşa

muhalefetlik olsun baykal modeli hesabı:D:D kaynak?

:D
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Şu an ORANda resmen donuyoruz. Kar yağdı yapıcak ama esas sıkıntı buz gibi esen kuru rüzgar.

of o rüzgar yok mu... daha doğrusu Ankara'nın kuru soğuk havası adamı felç ediyor resmen. bıçak gibi kesen bi soğuğu var. o yuzden akdeniz kışlarını sevmişimdir.
Mesaj tarihi:
Eheh,ben alışkınım niyeyse ehu.Sıkı giyinmek lazım,akdenizde kış olmuyoki yahu.Hiç unutmam küçükken bikere zatürre oldum ve tam o dönemde de kar yağdı,millet şoka girmişti kar yağıyo diye :D

edit: location: alanya
  • Yeni Oluştur...