Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karrrr yağıyor [ANKARA]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aaaaaa bakın yaaaa kar yaıyooo way ne kadar ilginç beyaz beyaz vgsdgg * antalyadan ankaraya gelmiş yıllardır kar gormemiş neye benzediini unutmus insan* bilkentte birazıcık wardı o bile yetti:)
Mesaj tarihi:
kayseride dün çatımızdan 50 civarında kiremit koptu balkon kapımız koptu bina deprem oluyomuş gibi sallandı camdan bakınca trafolar patladığı için kapkaranlık bina sürüleri gördük korkudan 4 kişi bi odada(ayrı yataklarda)yattık sabah millet hiçbiey olmamış gibi davranıyordu
Mesaj tarihi:
huun said:
dün gece antalyada gözümdeki gözlük uçtu lan rüzgardan. sabah erkenden gittim düştüğü yere yarım saat aradım gözlüğü ancak buldum.

e bulmuşun gene hehe
Mesaj tarihi:
biz bahçelide göremedik kar :( yorgun argın yoldan dönmüştük o yüzden olabilir tabii. ama yağsın da ona göre giyinelim. sabah donuyordum şimdi pişiyorum. nemsiz memleket işte.

ve ayrıca kartopu güzel olur. istanbul'a yağacağı yok sanırım.
Mesaj tarihi:
odtüye kar yağdığında bahara kadar kalkmazdı, yerdeki karlar donardı zaten, hergün birileri düşerdi. hey gidi günler heey.. şimdi paso yağmur yağıyor buraya da. (adana)
Mesaj tarihi:
kar yağsa nolacak ki? bilkent gibi bi okulda ne kar ne yağmur ne çamur ne fırtına ne kasırga okulu tatil eder. doğramacı kardeşler özel kar temizleyicisi falan aldılar zamanında. ama işin ilgincide sadece bilkent köprüsüne kadar olan kısmı temizleyip, okula geç gelirseniz veya hiç gelmezseniz karışmam diyolar. ulan or-anda oturan adam nasıl gelsin onu söyle bize.hoş bazen hocalarında gelemediği oluyo ama nadir.
  • Yeni Oluştur...