ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kingpin said: selen selam. (:D ahahah süperdi bu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 aaaaaa bakın yaaaa kar yaıyooo way ne kadar ilginç beyaz beyaz vgsdgg * antalyadan ankaraya gelmiş yıllardır kar gormemiş neye benzediini unutmus insan* bilkentte birazıcık wardı o bile yetti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kar laylay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 aa. kar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 haramilerin şarkısı vardı kar yağıyor ankaraya diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hayret benim burda yağmıyor...(dikmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 abi bize ilk meteor düştü ama. location : ay. şaka bi yana göremedim lan bi bakiim hala bişi var mı diye. edit : yokmuş. location : güneş sokak (sun street) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kayseride dün çatımızdan 50 civarında kiremit koptu balkon kapımız koptu bina deprem oluyomuş gibi sallandı camdan bakınca trafolar patladığı için kapkaranlık bina sürüleri gördük korkudan 4 kişi bi odada(ayrı yataklarda)yattık sabah millet hiçbiey olmamış gibi davranıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 dün gece antalyada gözümdeki gözlük uçtu lan rüzgardan. sabah erkenden gittim düştüğü yere yarım saat aradım gözlüğü ancak buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o.O nerde düşürdün ki gözlüü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 tüh bukdar geç uyanınca kardanda olduk göremedik ehuh :D Aykan said: buluşmalardan haberimiz olmuoki yok artık 2 (bulusma-event bölümü pls) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 mADmaXimus said: Aykan said: buluşmalardan haberimiz olmuoki ankara bulusuyor surekli lan nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kapımız koptu diyorum be =( =( =( =O) =(D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Laraken said: mADmaXimus said: Aykan said: buluşmalardan haberimiz olmuoki ankara bulusuyor surekli lan nası? caktirma sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 safasfa saatlerimizi ayarlayalım.yarın herzamanki yerde gizli tapınakta bulusup oradan langırt oynamaya asdasd :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 evet bilkentte de epey yağdı dün akşam. samsunda - derecelerde hiç olmaz hava. ne mok yicem burda bilemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 huun said: dün gece antalyada gözümdeki gözlük uçtu lan rüzgardan. sabah erkenden gittim düştüğü yere yarım saat aradım gözlüğü ancak buldum. e bulmuşun gene hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 YAĞDI DA TUTTU MU ARKADAŞIM ? tutan kardan haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 lodos/istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kingpin said: YAĞDI DA TUTTU MU ARKADAŞIM ? tutan kardan haber verin. elma dagda tutmustur...:D ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kingpin said: YAĞDI DA TUTTU MU ARKADAŞIM ? tutan kardan haber verin. tutsa kartopu oynicaz desek,hastayım der sen onada gelmezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 sabah9da istanbulda yagmur, 12de ankaradayım aksamustu kar bunyem kaldıramadı walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 biz bahçelide göremedik kar :( yorgun argın yoldan dönmüştük o yüzden olabilir tabii. ama yağsın da ona göre giyinelim. sabah donuyordum şimdi pişiyorum. nemsiz memleket işte. ve ayrıca kartopu güzel olur. istanbul'a yağacağı yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 odtüye kar yağdığında bahara kadar kalkmazdı, yerdeki karlar donardı zaten, hergün birileri düşerdi. hey gidi günler heey.. şimdi paso yağmur yağıyor buraya da. (adana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 kar yağsa nolacak ki? bilkent gibi bi okulda ne kar ne yağmur ne çamur ne fırtına ne kasırga okulu tatil eder. doğramacı kardeşler özel kar temizleyicisi falan aldılar zamanında. ama işin ilgincide sadece bilkent köprüsüne kadar olan kısmı temizleyip, okula geç gelirseniz veya hiç gelmezseniz karışmam diyolar. ulan or-anda oturan adam nasıl gelsin onu söyle bize.hoş bazen hocalarında gelemediği oluyo ama nadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar