adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Herkez bahsedip duruyo bi sürü efsane topic vardı diye hatta çoğu kişinin imzası bu topiclerdeki konuşmalardan alıntı.O efsane topicleri bulup garabe'ın altında yeni bi yer açıp koymak lazım bence tabiki kitlenmiş bi şekilde.Mesela benim aklıma gelen o Liverpool-bjk maçı topiği her sayfası ayrı bi efsane.güsel fikir değil mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Garbage'a çöp gözüyle bakıyoruz yani oraya sevilen değil sevilmeyen şeyler gidiyor. Fikir çok güzel. Böyle mazisi olan bir foruma yakışan bir fikir. Şimdi aratınca görüyorum defalarca istenmiş, 2003 senesinden bile konu çıktı. Hatta ben de istemiştim yeni sistemde olsun diye, ne iyi yaparız da denmişti. Yeni sistem telaşında yalan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 onu bilmemde kanımca en efsane topik budur; stajerler neden hep ezilir? http://forum.paticik.com/read.php?13,1654954,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 paticik tarihi diye kuytu köşeye bi yer açılsa da bari bu günden sonra başlasa olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yaw bence bi ekip kurulsun 9 kisilik. basvurular yapilsin 5 inin onayindan gecerse o topic oraya tasinsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Böyle bir sisteme karşıyım. Geçmişte yapılmış hatalar var bunu insanların gözüne sokmamak lazım ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 senin de vardır tabi bi sürü topic jandor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 eskiden ekranda o topikte geçen bi cümle olurdu sonunda da linki olurdu ufacık çıkardı, hepimiz zenjiyiz fln yazardı orda tıklayınca o topiğe giderdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 paspatur said: onu bilmemde kanımca en efsane topik budur; stajerler neden hep ezilir? http://forum.paticik.com/read.php?13,1654954,page=1 kesinlikle, zamaninda karin kasi yaptik gulmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bir ara efsane topiclerdeki o can alıcı quote'lar her sayfada çıkıyordu, değişerek. O gayet güzel bir yöntemdi. Adım gibi eminim o konular, GHOST1989'un konusunu yıllarca up'layan gençliğe teşhir edilirse piç edilecek çünkü. Ayrıca paspatur, verdiğin konu hakkaten inanılmaz komikti. - Arda Bey?? + Hıı hıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kilitlenip konabilir bence, güzel de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 sonrada 2472384632809742098423 kisi fake acar efsane topic yapmaya kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 MaD +1 =) Onlar saklı ve gizli güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 paspatur said: onu bilmemde kanımca en efsane topik budur; stajerler neden hep ezilir? http://forum.paticik.com/read.php?13,1654954,page=1 aahauhauha efsaneymiş harbiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 OMFG!WTF! o arda bey olayı gerçek mi hahahahahahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maddog35 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 arkadaş 2 sene sonra okumak nasip oldu bukadar güldüğümü hatırlamıorum ben hahahaha biri orda direk altına busted yazmış ona direk yarıldım.. HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Ya arkadaşlar, benim bi topiim vardı. "İki Kızla Birlikte Aynı Evde Yaşamak [erkeğim]" adında.. o topik harbi aşmış efsane olmuştu.. fakat o dönemki sevgilim paticiği keşfetmişti. gitmiş benm eski hatunlarla alakalı topiklerimi bulmuş (konudışında). ama daha kişiseli farkedememişti. o kişisele girmeden önce ben cepten bi takım arkadaşları arayıp topiği sildirmiştim :( topik gitti, sonra ben kızdan da ayrıldım. peh keşke sildirmeseymişim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 o topiği hatırlıyo gibiyim sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 TURBOFURKAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ahahah koptum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bide keremcan keremcan diye siir vardi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?47,740042,740046#msg-740046 efsane cem_jedi BENİ KIZDIRMAYIN SİTEYİ HACKLETİRİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Latency için Çözüm Rehberi Konu dışı yada garbage da değil ama wow bölümünün efsanesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 paspatur said: onu bilmemde kanımca en efsane topik budur; stajerler neden hep ezilir? http://forum.paticik.com/read.php?13,1654954,page=1 ofofofofof çok iyi ya katıldım gülmekten.(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar