Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efsane topicler

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Herkez bahsedip duruyo bi sürü efsane topic vardı diye hatta çoğu kişinin imzası bu topiclerdeki konuşmalardan alıntı.O efsane topicleri bulup garabe'ın altında yeni bi yer açıp koymak lazım bence tabiki kitlenmiş bi şekilde.Mesela benim aklıma gelen o Liverpool-bjk maçı topiği her sayfası ayrı bi efsane.güsel fikir değil mi ama?
Sosyal ağlarda paylaş

Garbage'a çöp gözüyle bakıyoruz yani oraya sevilen değil sevilmeyen şeyler gidiyor.

Fikir çok güzel. Böyle mazisi olan bir foruma yakışan bir fikir. Şimdi aratınca görüyorum defalarca istenmiş, 2003 senesinden bile konu çıktı. Hatta ben de istemiştim yeni sistemde olsun diye, ne iyi yaparız da denmişti. Yeni sistem telaşında yalan olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir ara efsane topiclerdeki o can alıcı quote'lar her sayfada çıkıyordu, değişerek. O gayet güzel bir yöntemdi.

Adım gibi eminim o konular, GHOST1989'un konusunu yıllarca up'layan gençliğe teşhir edilirse piç edilecek çünkü.

Ayrıca paspatur, verdiğin konu hakkaten inanılmaz komikti.

- Arda Bey??
+ Hıı hıı
Sosyal ağlarda paylaş

Ya arkadaşlar, benim bi topiim vardı. "İki Kızla Birlikte Aynı Evde Yaşamak [erkeğim]" adında.. o topik harbi aşmış efsane olmuştu.. fakat o dönemki sevgilim paticiği keşfetmişti. gitmiş benm eski hatunlarla alakalı topiklerimi bulmuş (konudışında). ama daha kişiseli farkedememişti. o kişisele girmeden önce ben cepten bi takım arkadaşları arayıp topiği sildirmiştim :( topik gitti, sonra ben kızdan da ayrıldım. peh keşke sildirmeseymişim :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...