ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Klavye delikanlılığı olsa ana bacı kayardım dimi?Birde yaşım15 olsa! Diyorum ya çay içelim diye..Yüzyüze içilir çay,klavyesiz... Kendimi ifade şeklim rahatsız ediyorsa okumayın mesajlarımı ggbb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ya yok, zaten mesajların silinecek konuyu temizlemek için de, ben insan yerine koyup anlatmayı deneyeyim dedim, nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hahahaha arkadas boksör çıktı. Ayrıca Sedat Peker'in yeğeni ve Polat Alemdar'ın kız kardeşi imiş. İçelim yavrum çay, mekan olarak yörüngeyi uygun gördüm ben. Uyar mı sana da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ya uğraşmayın işte allah allah. Hadi yavrucum git aynayla oyna sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tovbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Penth yapma olm, editle şu mesajını. Zaten gideceği yer belli olan bir adam için, sen de tehlikeye atma kendini. Son zamanlarda baya bi gidip geldin zaten ehuehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 toggie said: Hahahaha arkadas boksör çıktı. Ayrıca Sedat Peker'in yeğeni ve Polat Alemdar'ın kız kardeşi imiş. İçelim yavrum çay, mekan olarak yörüngeyi uygun gördüm ben. Uyar mı sana da? Gel hürriyet yapalım şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ben 'kemalist' değilim, ancak atatürk'ü türk tarihinin muhtemelen en büyük devlet adamı olarak görürüm, ülkemizin kurucusu ve kurtulmasında en büyük emeği geçmiş, çalışmalarıyla ülkeyi doğrultmuş bir insan olarak sever, sayarım ve düşünceleriyle eylemlerini öğrenmeye ve kendime ders çıkarmaya çalışırım. ancak kendisi yine de bir insandır. kendisini aşılmaz ya da eksiksiz bir varlık olarak görmek, hatta "dirilsin de bizi kurtarsın tekrar" demek ona da büyük bir saygısızlıktır. ölü bir insandan medet umacak kadar aciz bir gençlik mi hayal etmişti, o gençliğe mi seslenmişti atatürk? ancak türkiye'de maalesef personality cult olarak bilinen bir olay sözkonusu, (putlaştırma demeyelim) ama bunu net'te şöyle bir araştırırsanız başka ülkelerde yapılan örnekleri de görebilirsiniz. atatürk'ün ölümünden sonra rejimi halk nezdinde sağlamlaştırmak için yapıldı bu. atatürk'ün zaten icraatları ve kişiliği belli, kesinlikle böyle suni desteklere gerek yok. o yüzden bu kültü yıkma vakti geldi de geçiyor. atatürkçü geçinen, bana gerici yakıştırması yapan bazı kişiler burada utanmadan atatürk'ün kendi söylediği en meşhur sözlerden bazıları için bile "atatürk sadece halkı uyutmak için söyledi onları" demiştir. dolayısıyla kendilerinden ricam lütfen şimdi göz boyamaya çalışmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Noldu pent...Sözünn arkasında duramayıp editliyosun haha ggthx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Allah uyardi, sil o sevdigim kulum dedi. ok dedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hakkaten moderasyon lazım artık ama, it kopuk fink atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 of ortam gerilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bunu tartışmak için dogru topic diil ama bu lafları sam veya bi kaç mesaj önce fedaykinin saydıgı kadrodan birisi söylememiş olsaydı eminim ahalinin yarısı altına +1 yazardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sam efendi silkin ve kendine gel, omuz omuza yürüdüğün şeriatçılar ile zamanında İran'da ki liberallerde aynı şekilde yürümüşlerdi. İran'da istediklerini alana kadar özgürlük maskesini çok güzel kullandılar, solcuları, liberalleri, aydınları kullandılar amaçlarına ulaşmak için. Benim bacanağım İran'lı, o da "ben bu filmi görmüştüm" diyor. İran'ın gittiği yoldan bizde ilerliyoruz ve sizler kendinizi bilmeden kullandırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 exalted aga buralarda yenisin,yörünge dışı ne demek bilmessin... edit:ben yazana kadar sayfa atlamış.isim yazdım başa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Penthesilea said: Allah uyardi, sil o sevdigim kulum dedi. ok dedim ben de Desene korktum banlacam diye..Kıbhrahk tirşikler ya edik : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sam said: ancak kendisi yine de bir insandır. kendisini aşılmaz ya da eksiksiz bir varlık olarak görmek, hatta "dirilsin de bizi kurtarsın tekrar" demek ona da büyük bir saygısızlıktır. ölü bir insandan medet umacak kadar aciz bir gençlik mi hayal etmişti, o gençliğe mi seslenmişti atatürk? atatürkçü geçinen, bana gerici yakıştırması yapan bazı kişiler burada utanmadan atatürk'ün kendi söylediği en meşhur sözlerden bazıları için bile "atatürk sadece halkı uyutmak için söyledi onları" demiştir. dolayısıyla kendilerinden ricam lütfen şimdi göz boyamaya çalışmasınlar. Ne diyebilirimki,+++++++ lar eksik kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Killer said: exalted aga buralarda yenisin,yörünge dışı ne demek bilmessin... edit:ben yazana kadar sayfa atlamış.isim yazdım başa. Yeni ???? Hahaha...Bak bakıyım yeni gelenlere kimmişim...Yeni diyen eski olsa bari nb gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Yani diyor ki, bir kere gittim yörünge dışına, aklım başıma gelmedi. Aferin, durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 KULA KULLUK EDENDEN hayır mayır gelmez...Nasıl bir zihniyettir atatürkü bu kadar yüceltmek,isterseniz uğruna ibadet edin haşaaa töbe.. ? Siz devam edin yalnışınızı anladığınızda geç olmasın dkkt edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 modlar varsa şu tartışma mesajlarını silsinler lütfen bende birkaç resim koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Gerçekleri silmek kaçışmıdır ? :)9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Şu hıyarı kaile alıp cevap yazmayın yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ben kimseyle omuz omuza yürümüyorum, düşüncelerim de kendime aittir. ülkemin ayakta kalması ve gelişmesine şekilci önyargılarla balta vuramam. atatürk'ün hayatında da örneklerini görmek mümkün bunun, ideolojisi birebir uymasa da ilişkilerinde ülkenin çıkarını gözetmiştir. bu onların ideolojilerini benimseyelim demek değildir kaldı ki. türkiye'nin çağdaş, gelişmiş, tam anlamıyla hür ve demokratik bir cumhuriyet olması için atatürk'ün izlerinde tökezlemek kafi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 fedaykin said: Şu hıyarı kaile alıp cevap yazmayın yav Hıyar?Neyse anneler kutsal varlık laf etmicem şimdi..Ama senin ailende problem , seni böle yetiştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar