LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 allahın botu dela biliyorsun demi erkek adam 8 yiyen takım tutmaz bu arada unutmadan liverpool çarşıya karşı biliyon demi dsdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Carsi da 9'a karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 9 da Beşiktaşa karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 pwnbot said: once puani alacaksin, sonra averaj hesabi yapacaksin. 0 puancilari da kaldirmadilar hala durur arsivlerde =((( 0 (sıfır) rekoru kırılamaz matematik gerçeği bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: allahın botu dela biliyorsun demi erkek adam 8 yiyen takım tutmaz bu arada unutmadan liverpool çarşıya karşı biliyon demi dsdsadsa erkek adam takimini gol atmadan da destekler, golden sonra 5 dakika bagirip susmaz. ustune iyi gunde kotu gunde destekler, doneklik yapmaz. erkekligimizi sorgularsan annene kufure yol acarsin, ama sonucta carsi kufure de karsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ahahah taraftara bak çay demle ulan nankör taraftarsınız siz be ben bağırdım dimi seba gitsin ahmet dursun şimdi kıçınıza kına yakın yıldırım demirören ne hale getirdi takımı bu yönetimin sorumlusu nankör bjk taraftarıdır.bu arada destek bağırmaktan ibaret değildir bunu unutma senin gibiler anca böle konusur sanal alemde.bu arada anne küfüre girersen üzülürsün ona göre.bu arada yalnız bi gerecek carsı kolpaya karsı değil unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Beşiktaş'ın başarısızlığının en büyük sebebi Çarşı grubudur. Yönetim işlerine çok fazla burun sokuyorlar. Kimin gidip kimin gideceğini adeta Çarşı belirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 pwnbot said: erkek adam takimini gol atmadan da destekler, golden sonra 5 dakika bagirip susmaz. ustune iyi gunde kotu gunde destekler, doneklik yapmaz. Onun icin Liverpool mac topiginde mesajin yok galiba, 3-4 gun sonra gelip EHUE 0 PUAN diye takiliyosun ortalikta. onur'u da goremedim o topikte ayni sekilde, halbuki nice BJK taraftari (bazi hic beklemiycegim insanlar hatta) gelip kendileriyle bile dalga gectiler, bize de gecmeye hakkimiz oldugunu soylediler. Demek onlar hazmedebiliyordu, kotu gunde okula gitmeyen nete girmeyen telefona cikmayan taraftarlar gibi degillerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 İmzama bak yeterli. Kümede düşse beşiktaşlıyız. Kendileri bulgar takımlarından 7 gol yemiş olanlar ne kadar unutkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 liverpool 8-0'lik mac topicinde mesajim olmamasinin sebebi, zegna'yla aramda gecen diyalog sonucu. taraftarligi kimseden ogrenecek degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 allahın sana verdiği bela belli besiktas :D:D:D:D onurdolar said: İmzama bak yeterli. Kümede düşse beşiktaşlıyız. Kendileri bulgar takımlarından 7 gol yemiş olanlar ne kadar unutkan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: allahın sana verdiği bela belli besiktas :D:D:D:D kabulumdur oyle bela, allah fenerli yapmasın. FB yi tutacağıma aklımdan sayı tutarım daha iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 onurdolar said: LucifeL said: allahın sana verdiği bela belli besiktas :D:D:D:D kabulumdur oyle bela, allah fenerli yapmasın. FB yi tutacağıma aklımdan sayı tutarım daha iyi... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: allahın sana verdiği bela belli besiktas :D:D:D:D onurdolar said: İmzama bak yeterli. Kümede düşse beşiktaşlıyız. Kendileri bulgar takımlarından 7 gol yemiş olanlar ne kadar unutkan. sen fenerlisinde noluyo çok fenerli gördük adam gibi burda ama sen artık fenerlide değilsin girip milletin takımına laff atmaktan başka bi haltı olmayan beyinden zekadan yoksun bi adamsın. sonra gelipte kendini savunursun millete suç atarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 diğer topic gitti sıra bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sey olayı çok komik ya böyle sagdan soldan eksiden felan maçları görüp "uu sizde eskiden bulgar takımına yenilmissiniz." veya galatasaraylıların " biz sizi su tarihte 10 0 yenmisiz" demeleri.komik cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ne diyosun sen ya beyinsiz olan sensin aklını basına devsir eğer varsa ulan sabahtan beri burada ortalığı toz duman ettiniz be ne bu anlamadım ya bjk maçı var ve siz hala fb ye laf sokuyorsunuz ne bu anlamadım yok 8-0 var ama o cekenleri unutmayalım falan benim takımıma laf sölersen bende lafımı sölerim eğer biraz beynin olsa kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmazdın kermit efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Luinir said: diğer topic gitti sıra bunda diğer topicin gitmesinin sebebi nedir ? 2 3 tane gereksiz insanın gelip laf atması provoke etmesi değil diyenede cidden yazık derim biz gidipte başka takım yenildiğinde sadece off yenildi deriz yazarız çıkarız bu kadar uzatmayız ha gelipte bizim takımımıza bu kadar laf söylenirsede arkasında durur her şeyide söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kusura bakma kermitcim, beni böyle kabul et lütfen sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sparkcaster said: sey olayı çok komik ya böyle sagdan soldan eksiden felan maçları görüp "uu sizde eskiden bulgar takımına yenilmissiniz." veya galatasaraylıların " biz sizi su tarihte 10 0 yenmisiz" demeleri.komik cidden ben Sigma Olomouc maçını izledim Aykut falan vardı o takımda sağdan soldan görmedim yaşım geçkin biraz. gerçi Sigma bulgar takımı değilmiş az önce öğrendim. Eksi ye de hayatımda girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: ne diyosun sen ya beyinsiz olan sensin aklını basına devsir eğer varsa ulan sabahtan beri burada ortalığı toz duman ettiniz be ne bu anlamadım ya bjk maçı var ve siz hala fb ye laf sokuyorsunuz ne bu anlamadım yok 8-0 var ama o cekenleri unutmayalım falan benim takımıma laf sölersen bende lafımı sölerim eğer biraz beynin olsa kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmazdın kermit efendi. yok yok bu yazdıklarından sonra aklndan şüphe duyuyorum kilitlenen topice girip msj yazan fb li benim evet ahaha doğru bjkliyim ve kendi takımımın maçının olduğu konuya girip laf atıyorum sağa sola gs lilere fb lilere öyle de bi sapığım ben evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 işte sorun o senin takımına laf sokulması sen yaptın mı bilmem ama bazı bjk fanı olan diğer üyelerin fb topiclerinde laf sokmasından dolayı yani ne ekersen onu biçersin olayı o yuzden bence hiç bozulma kurunun yanında yasta yanıyor kermit said: Luinir said: diğer topic gitti sıra bunda diğer topicin gitmesinin sebebi nedir ? 2 3 tane gereksiz insanın gelip laf atması provoke etmesi değil diyenede cidden yazık derim biz gidipte başka takım yenildiğinde sadece off yenildi deriz yazarız çıkarız bu kadar uzatmayız ha gelipte bizim takımımıza bu kadar laf söylenirsede arkasında durur her şeyide söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 LucifeL said: ne diyosun sen ya beyinsiz olan sensin aklını basına devsir eğer varsa ulan sabahtan beri burada ortalığı toz duman ettiniz be ne bu anlamadım ya bjk maçı var ve siz hala fb ye laf sokuyorsunuz ne bu anlamadım yok 8-0 var ama o cekenleri unutmayalım falan benim takımıma laf sölersen bende lafımı sölerim eğer biraz beynin olsa kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmazdın kermit efendi. ne soyledin ki sen? biz liverpooldan 8 yedik, siz pendike yenildiniz, biz sizi kalecisiz yendik deplasmanda, siz hakem oyunlariyla bizi yendiniz guc bela. kim fb'ye laf sokuyor ki durup dururken? fenerliler kasinmis, sadece ufak bir hatirlatma yapildi burda 0 cektiginizi unutmayin diye. goller sonsuza kadar gider, 0 puan daha asagiya inmez. gun gelir baska bi takim 9 yer, ama 0 puan =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Olay yenilmeniz degil, zor bi lig macinda yenildiniz diye dunyayi ayaga kaldiracak degiliz, mesaj bile atmam en azindan kendi adima. Esas olay gecen hafta derbiyi kaybettiniz vik vik vik bi ton laf, baskan birinci agizdan PAF dedi. Sonra borsaydi suydu buydu bi kivirma arayisina girildi, sampiyonlar ligi rekor(!)u da bu bahaneleri pekistirdi, "tamam lige pafla cikmiyoruz asilicaz artik" dendi. Gidip kendi sahanizda yenildiniz ondan sonra, ve suclu gene hakem. Bu kadar bilenmis istekli iddiali vs. vs. bir takimi hakem degil cumhurbaskani gelse gene durduramaz, cikip 3-4 tane atmaniz gerekirdi, normalde yani. Yapamadiniz, kotu oynadiniz, suc gene hakemde kaldi, insaf yani. Bu kadar laf edilmesinin ve sahsen bu kadar eglenmemin sebebi bu yani, dandik bir lig maci degil. Sinirinizi zaptedemiyosaniz, forumun ortasinda monitor delikanliligi yapip saga sola (ustu kapali veya degil) kufur edecekseniz girmeyin mac aksami, bi yatin uyuyun sakinlesin, ertesi gun yazarsiniz macla ilgili gorusleri. Olmaz mi oyle, fazla mi medeni bir cozum acaba? Ben birak kufuru hicbi zaman hakaret bile etmiyorum burada, edildigi zaman da cahil gozuyle bakma hakkim oluyor bu durumda, "sen kendine bak" bir savunma degil yani. Oldu dalga gecmeyelim, laf etmeyelim, prpvokasyon olur soyle boyle diye, BJK formasi da giyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 suçlu hakem evet kalkıpta ümit karanın penaltısını verem hakem ! ve o pozisyonda penaltı yoksa bende futbol izlemeyi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar