Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arsene Wenger " Beşiktaş gibi takımların Şlde Yeri Yok"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wenger'den 8-0'lık örnek
Arsenal Menajeri Arsene Wenger, UEFA Başkanı Michel Platini'nin Şampiyonlar Ligi'nde yapmayı planladığı değişiklik konusunda uyarıda bulundu.

Wenger, Platini'nin, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi ülkelerden daha az takım alınmasına ilişkin kararını doğru bulmadığını belirterek, "Platini'yi anlıyorum. Amacı Şampiyonlar Ligi'ni tüm Avrupa'ya yaymak ama bu karar, maçların bazılarını anlamsız hale getirecek. Geçtiğimiz günlerde Slavia Prag'ı 7-0 yendik. Liverpool da Beşiktaş'ı 8-0 mağlup etti. Güçsüz takımlara şans verilirse, Şampiyonlar Ligi'nin ne bir anlamı ne de bir önemi kalır." dedi.

Sözlerine devam eden Wenger, "Ben maraton koşucusuyum ve dinlenmek istemiyorum." derken güçsüz ekiplerin şampiyonada yer almasının, kendileri için sadece bir mola olduğunu belirtti.
10.11.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler
Mesaj tarihi:
Bu sistem gayet iyide Beşiktaş'ın yeri yok demesi iyi olmamış. Tamam belki Beşiktaş ŞL için iyi bir takım kuramadı ama onuçta Türkiye 2.si olup elemeleri geçip geldi. Demekki hak etmiş.
Mesaj tarihi:
anlasılan liverpool yenilgisi niyeyse koymus wengere.adam fransız,ingiliz bile degil.ayrıca slavia prag ı da asagılamıs.kim oluyor da diger takımlar hakkında boyle bir yorum yapma hakkına sahip oluyor.platiniye mi guveniyor,nedir.
Mesaj tarihi:
şampiyonlar ligini anlamıyorum ben.
Şampiyonlar Ligi'nde sadece Şampiyonların oynamadıgı için.

Champions League adı değişmeli ya da sadece Şampiyonlar oynamalı.

Yoksa Top Teams Cup falan olsun ismi.
Mesaj tarihi:
Kaynak link?Futbolun gelişmesini,genş oyunculara şans vererek sunan,takımında her milletten oyuncu barındıran birinin bunu söylemesine ihtimal vermiyorum.Bu tarz bşiler dediyse bile,sapma oranı çok yüksek bence
Mesaj tarihi:
Fistan said:
şampiyonlar ligini anlamıyorum ben.
Şampiyonlar Ligi'nde sadece Şampiyonların oynamadıgı için.

Champions League adı değişmeli ya da sadece Şampiyonlar oynamalı.

Yoksa Top Teams Cup falan olsun ismi.

E ona bakarsan lig de değil, toptan yanlış ismi.
Mesaj tarihi:
ezik ezik konuşmuş ya, geçen sene roma man utd den fark yedi onun da mı yeri yok cl de. salak salak konuşmuş arsene wenger ki zaten kendisi tükenmek üzere olan bi adam bence. yeter yani bassın gitsin arsenalin başından.
Mesaj tarihi:
Arsenal bu sene mükemmel. O kadar yıldızlarını sattılar ancak Arsene Wenger çok genç oyuncularla çok başarı bir futbol oynatıyor. Şuan ligde namağlup liderler ve Sampiyonlar Ligi'nde 4 maçta topladığı 10 puanla şimdiden gruptan çıkmayı garantiledi. Sampiyonlar Ligi'nde de şansları iyi giderse baya ilerleyebileceklerini düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
yorumu beğenmemek ayrıda arsene wenger tükenmek üzere dersen diğer sölediklerin pek ciddiye alınmaz normal olarak tükenmek buysa başarısında neler yapardı acep
Mesaj tarihi:
Saçmalamış Wenger , sanki Arsenal tarihinde hiç fark yemedi , Platini'nin düşüncesi çok güzel bence , CL de İng , İsp , İta ambargosu biraz olsun azalır , milletde zevk alır ...
Mesaj tarihi:
Bonjo said:
Saçmalamış Wenger , sanki Arsenal tarihinde hiç fark yemedi , Platini'nin düşüncesi çok güzel bence , CL de İng , İsp , İta ambargosu biraz olsun azalır , milletde zevk alır ...

Öneri hiç de güzel değil bence.. Düşünsene Manchester United şampiyon oldu diyelim. Arsenal, Chelsea, Liverpool hiç birini izleyemeyeceksin. Inter şampiyon oldu Juventus, Roma, Milan hiç birini izleyemeyeceksin. Düşünsene ManU'nun Arnavutluk Ligi Şampiyonu ile yaptığı maçı kim izler ? Saçmalamasınlar böyle güzel
Mesaj tarihi:
Luinir said:
Bonjo said:

Öneri hiç de güzel değil bence.. Düşünsene Manchester United şampiyon oldu diyelim. Arsenal, Chelsea, Liverpool hiç birini izleyemeyeceksin. Inter şampiyon oldu Juventus, Roma, Milan hiç birini izleyemeyeceksin. Düşünsene ManU'nun Arnavutluk Ligi Şampiyonu ile yaptığı maçı kim izler ? Saçmalamasınlar böyle güzel

Adı üstünde şampiyonlar ligi , İngiltere 4. sünün ne işi var ya acayip büyük bir saçmalık , Arsenali , Liverpool u , Juve yi felan izleyemeyeceksin belki ama onun yerini üst turlarda Celtic'i , Olympiakos u , Anderlecht i izleyeceksin , böylece Türkiyenin şampiyonunuda her sene minimum çeyrek finallerde görebilecez..
Belki sizin futbol keyfinizi biraz kaçıracaz ama Türk futbolu açısından olumlu bir gelişme olacaktır ...
Mesaj tarihi:
Bonjo said:
Luinir said:
Bonjo said:

Adı üstünde şampiyonlar ligi , İngiltere 4. sünün ne işi var ya acayip büyük bir saçmalık , Arsenali , Liverpool u , Juve yi felan izleyemeyeceksin belki ama onun yerini üst turlarda Celtic'i , Olympiakos u , Anderlecht i izleyeceksin , böylece Türkiyenin şampiyonunuda her sene minimum çeyrek finallerde görebilecez..
Belki sizin futbol keyfinizi biraz kaçıracaz ama Türk futbolu açısından olumlu bir gelişme olacaktır ...

Hadi Celtic Olympiakos falan geçtim de. Mesela Malta, Macaristan, Hırvatistan, İsveç, Arnavutluk, İsviçre vs. şampiyonlarını kim izler ki ? O zaman Liverpool'u Şampiyonlar Ligi'nde hiç izleyemeyeceksin mesela. Finalde Olympiakos ve Anderlechti izlemeyi istemezsin sanırım. Çok mantıksız. Artı olarak arkadaş da söylemiş elemelerde gücünün yettiği yere kadar geliyorlar.
  • Yeni Oluştur...