evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Arkadaşlar ciddi şekilde zayıflıktan muzdarip bi insanım. Nurtopu gibi bir adet reflü sahibiyim ve kilo alamıyorum bi türlü. Ufak çapta kas erimesi de başladı anladığım kadarıyla vücudumda kollarım falan iyice zayıflamaya başladı. Bana kilo almak için bişeyler önerin noolur artık nefret ettim aynada kaburgalarımı saymaktan lan:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 vereyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 abicim hemen bir body salonuna başla, ilk 3 hafta adaptasyon programı yaptıracaklar sana, bu esnada bol miktarda beyaz et, yumurta, peynir gibi protein kaynaklarından beslen, adaptasyon sürecin bitip normal programa geçtiğinde protein tozu kullanmaya başla. protein dışında antrenmana başlamadan yarım saat önce enerji verici şeyler ye veya iç, örneğin makarna, bal, meyve suyu, çikolata gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 iyi bir gym'e gidersen zaten sana gereken yardımı göstereceklerdir, ama yine de ben buradan yardımcı olmaya çalışayım. antrenman başında sadece ısınma amaçlı 15-20 dk. koşu bandı yap ama sadece yürüme temposunda, sakın koşma temposuna geçme. antrenmana başlamadan önce vücudunu iyi ısındır, antrenman sırasında bol su iç ve gün içinde öğün atlama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 teşekkürler efenim. bodybuilding e başlamadan evvel bir miktar yağ birikimi oluşturmam lazım vücutta ona bişeyler önerseniz? şimdi başlarsam muhtemelen kaslarım iyice erir yağ birikim oranım çok düşük vücutta çünkü. iyice çökebilirim korkudan bşalayamıyorum spora :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bir miktar yağ oluşturman lazım değil. oluşturman kötü birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yağ oluşturayım kasa convert edeyim olayı olmuyor ne yazıkki. gerek yok yağa..git direk. ama bırakma 2,3 hafta ıcınde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 http://www.hardlinenutrition.com/hardline/products_details.asp?id=4&pid=11 Bizim salonda kullanan birini tanıyorum işe yarıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Valla hiç bir şey kullanmadan 5 ay içinde 70 kilodan 97 kiloya çıktım. Ama nasıl yaptığımı bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yağ almak kötü birşey. önemli olan o 27 kiloyu kas olarak almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 mesela cons un kemik harici kas oranı %98 yağa gerek yok adam aktif çünkü günün 15 saati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 kemik hariç diyorum, kasları da kemikli çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 can bunları konuşmayalım burda... şov yapmayı sevmiyorum... (canın bacağı 28cm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Cons said: (canın bacağı 28cm) UNDERCONS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 o bacağımdaki yara izinden bahsediyor. vietnamdan kalma. (cons ifşa etmeyelim dedik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 gece yatmadan önce yemek ya hayvan gibi tıkın yiyebildiğin kadar ye ! yat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Oha sivillik yaramistir ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 eisenheim said: gece yatmadan önce yemek ya hayvan gibi tıkın yiyebildiğin kadar ye ! yat.. Adam reflüsü olduğunu söylüyo, öldürecek misin adamı :) abi valla bana çok garip geliyo zayıflık problemi olanlar ya... Her gün şöyle bol bol waffle, iskender, künefe, börek, kebap, cheesecake, pastırma, sucuk... lan canım çekti ben yemek yemeye gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hahah yatmadan önce yemek çok sorun olmuyo henüz de, abarmaz isem =) karpuz bu arada kıbrıs ta gayet dış dünyaya kapalı bi kampüste yaşadığımı söyledim mi ben sana? o saydıklarının neredeyse hiçbirini bulamıyorum burda ühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 adam gibi tek çaren gidip spor salonuna kayıt olman, sonrada düzenli gitmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 tek care body building kardesim.kendimden biliyorum cunku.57 kilioydum 2 ay icinde 63 kiloya cıktım.yani saglıklı bir sekilde ayda 3-5 kilo alabilirsin.ama sun protein tozu/hapından kullanırsan belki cabuk kilo alırsın ama saglıklı olur mu onu bilemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 sakın kimyasal bişi kullanma sonra çok pişman olursun... hertürlü yağ çeşidini bol bol tüket genelde.Fast food ye yatmadan önce ballı muzlu ballı süt ile nutellelı kaymaklı ballı ekmek ye(bu ayrı bi güçte verir).Cips,kola,abur cubur tarzı şeyleri herzaman tüket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 body buildingle olur bu iş ama hayvani yiyip hayvani çalışman lazım kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ah yanımda olsan. 1 ayda 5 kg garantisi veriyorum. sabah boş geçiyorsun. öğlen ucuz pizzacılardan en az 1 büyük boy yiyorsun. ikindi de 1 dürüm çif köfte akşam lahmacun, fast food yada evde çorba + makarna,pilav vb. ondan 1 saat sonra 2 efes şişe + tuzlu fıstık akşam eve gelince börek filan, yoksa tekrar bira fıstık. + birde body salonuna gidersen. edit: yok hiç acıkamıyorum diyorsan çözüm yine tekelde. 35 lik tekel votka ( tekel olmazsa olmaz :( ) alıyorsun yanınada 1 litre kola. 1. bardaktan sonra miğdendeki acı hissini ancak sağlam yiyerek bastırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 E al biz tutmayalım seni :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar