Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fuck that Sheep...

Sevenos

Öne çıkan mesajlar

Bi oyun vardı... belli bi alan içinde koyunları beceriyodunz.. sora köpek arkasını döndünde yakalyablrsenz onuda becereblyodnz fln... çok komplike bi oyun diildi o yüzden başka neyi becereblyodunz uzatmicamm :p ama oyunun adını hatırlayan fln varsa çok makbule geçer, geçen aklıma geldi eğlencelidi baya ama bulamadım hiç byerde.. o kadar sheep fucking game dye arattım fln nese .. xD
Sosyal ağlarda paylaş

ya yeni topic açmayayım ama bende 2-3 senelik bi oyun arıyorum...

deli gibi bagımlılık yapan bi freeware oyundu, 2d görüntülerle tam tepeden görüyoduk karakteri. Boş bi gezegende başlıyoduk oyuna, elde pistol, 4 bi yandan zombiler yaratıklar falan yürümeye başlıyo üzerimize... bi dolu silah, powerup falan var neydi bu oyunun adı ya, süper bi survivaldı..
Sosyal ağlarda paylaş

karareis said:
bu Sven Bomwollen eglenceli bi oyuna benzioda bi turlu calıstıramadım o linktekinden indiremedi baska linklerden denedim oyuna giriyo level secince galiba (almanca anlamıyorum)kapanıyor oyun almancada yok anlamadım calısır bi link var mı

bendeki setupı attm bnm ftpye...
Sven Bomwollen - Direct Download :D
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de bi oyun sorim burdan.
"kolla götü" diye bi oyun vardı. bi adam çıplak işte elinde silah var, atraftan gelenleri vuruyo ama mermi de sınırlı, zamanında öldüremezse ordaki artık adam mı neyse onlar adamı düdüklüyodu :D
bulamadım ben bu oyunu yaa
Sosyal ağlarda paylaş

3. bölümden sora kayabiliyosun sadece... arada sırada domalıyo farkettiysen.. o vaziyette yakalyablrsen kayıyo... köpeğin daha uzun süre o vaziyette kalmasını sağlyoki sen rahat rahat işini gör, köpeğin üzerinde çok uzun kalırsan sinirleniyo dönüp dalıyo.. güneşine bulutuna dikkat et.. bide oyun 4 bölüm deil ya??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...