Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bi oyun vardı... belli bi alan içinde koyunları beceriyodunz.. sora köpek arkasını döndünde yakalyablrsenz onuda becereblyodnz fln... çok komplike bi oyun diildi o yüzden başka neyi becereblyodunz uzatmicamm :p ama oyunun adını hatırlayan fln varsa çok makbule geçer, geçen aklıma geldi eğlencelidi baya ama bulamadım hiç byerde.. o kadar sheep fucking game dye arattım fln nese .. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 haydaaa ben de hatırladım ve ismi gelmiyo aklıma kıl oldum şimdi çok makara oyundu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Sven Bomwollen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ya yeni topic açmayayım ama bende 2-3 senelik bi oyun arıyorum... deli gibi bagımlılık yapan bi freeware oyundu, 2d görüntülerle tam tepeden görüyoduk karakteri. Boş bi gezegende başlıyoduk oyuna, elde pistol, 4 bi yandan zombiler yaratıklar falan yürümeye başlıyo üzerimize... bi dolu silah, powerup falan var neydi bu oyunun adı ya, süper bi survivaldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Quel-Thul anladım oyunu ismi dilimin ucunda yaa of of of abi içimde kaldı neydi ya aaaaaaah offf uff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 owww yess=D tşkürr... hehe xD link http://www.pctipp.ch/downloads/unterhaltung/20674/sven_bmwllen.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 @quel-thul crimsonland gerçi türevi çok ama en iyisi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 OH BE abi çok sağol. içim rahatladı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 merak edip crimsonlandide indirdim..biraz zor geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Zordur ama güzeldir. Bi ara rekor sıralamasında ilk 3 e girmiştim ama sonra sıktı bıraktım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kukuman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 crimsonladn galiba söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 off evet crimsonland, çok çok teşekkürler, hemen abanayım oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bu Sven Bomwollen eglenceli bi oyuna benzioda bi turlu calıstıramadım o linktekinden indiremedi baska linklerden denedim oyuna giriyo level secince galiba (almanca anlamıyorum)kapanıyor oyun almancada yok anlamadım calısır bi link var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 karareis said: bu Sven Bomwollen eglenceli bi oyuna benzioda bi turlu calıstıramadım o linktekinden indiremedi baska linklerden denedim oyuna giriyo level secince galiba (almanca anlamıyorum)kapanıyor oyun almancada yok anlamadım calısır bi link var mı bendeki setupı attm bnm ftpye... Sven Bomwollen - Direct Download :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ya ben de bi oyun sorim burdan. "kolla götü" diye bi oyun vardı. bi adam çıplak işte elinde silah var, atraftan gelenleri vuruyo ama mermi de sınırlı, zamanında öldüremezse ordaki artık adam mı neyse onlar adamı düdüklüyodu :D bulamadım ben bu oyunu yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 saolasın calıstı.benim denedigim baska versiyonuymus herhalde. edit: 4 levelmıs bitti bu kuzular napıcaz simdi edit 2: vazgectim cevap vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hee şimdi RL uygulamasına geçyosn dye bi cvp alablrdn ii olmş sormadıın... köpeğede kaydın dmi.. eksik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kopege kaymadım.du kayim gelim nası oluyo denedim gerci ama beceremedim. edik kopek bana kaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 3. bölümden sora kayabiliyosun sadece... arada sırada domalıyo farkettiysen.. o vaziyette yakalyablrsen kayıyo... köpeğin daha uzun süre o vaziyette kalmasını sağlyoki sen rahat rahat işini gör, köpeğin üzerinde çok uzun kalırsan sinirleniyo dönüp dalıyo.. güneşine bulutuna dikkat et.. bide oyun 4 bölüm deil ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ehu tamam yaptım.sahiden 5 inci levela gecti simdi demin 4ten sonra bitirdi oyunu sonra dusundum sureden filanmı diede dildi bilmiyorum belki bilgisayarın kafası karısmıtır devam ediyo simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar