Vodan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 penaltıyı yedi hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bitti mi maç bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 son 20dk dediğiniz maçın başlamasına 20dk kala ise dolar tabi ki. gs kapalısı önceki seneler kombine oluoyrdu bu sene de aynı seviyede kombine varsa doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 en başta bana da penaltı gibi geldi de kale arkasından izleyince direk kendini yere attığı bariz görülüyor at gözlüğünü çıkarırsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 daha dokunmadan salmış amcam kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Anlamlı bir galibiyet,her açıdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 ewt bende ilk başta dedim penaltı keşke verseydi felan ama yakın çekimde hemen bırakmış kendini belki az mücadele edip beklese olacaktı penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 geçen sene bülent erciyeste oynattığı defans futboluyla övgüler almıştı ama 1-0 öne geçtiği maçı ii kapanıp elinde tutmasını nsl beceremedi anlamadım.bu arada maçı izlemedim onun için sadece skor yorumu yapıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 3-2 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kapanacak kapasite yok bu takımda. işi zor bülent'in. 3-2 oldu. yine birine carptı lol ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yine gol yine defansa çarparak. 3-2 oldu uzatmalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 macta 5 gol var 4 ü carparak girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hakeme itirazlar yağıyor ehuh. neyse güzel oldu bu galibiyet, açıkçası gb daha avanajlı diyordum maç başlamadan ama koruyamadılar skor üstünlüğünü ele geçirmelerine rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yine ne itirazı yağıyor yahu hakeme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 4 tane seken top golü ha? böyle bi maçta mağlup takımın teknik direktör olmak istemezdim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 guzel oldu bu uc puan. taraftar da cok guzel destek verdi. sayinin az olmasina ragmen baya bi ses geliyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 toggie said: kapanacak kapasite yok bu takımda. işi zor bülent'in. 3-2 oldu. yine birine carptı lol ya. ŞANSINA KÜS DOSTUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 @pasha: Mikrofonların sesini açmışlardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 tuna denen adam top kendine çarpıp girdi diye vicdan azabından gidip gidip ceza sahasında kendini yere attı.sorada penaltı bekledi hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bizsiziarariz said: toggie said: kapanacak kapasite yok bu takımda. işi zor bülent'in. 3-2 oldu. yine birine carptı lol ya. ŞANSINA KÜS DOSTUM neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 beyler internetten ligtv-maraton programı izlenicek bi yöntem var mı? yardımcı olurmusunuz varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bu gençleri yenemeyen takımı bu ligten düşürmeli valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar