Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12.Hafta: Galatasaray - Gençlerbirliği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gençler halı saha takımı gibi. sanki maçtan maça toplanıyor bu takım. ne bir takım ruhu var nede inanç. adamlar disiplinsiz tabir uygunsa. gs nin puan kaybetmemesi lazım.
Mesaj tarihi:
Hakan Şükür ve Barış antrenmanda sakatlanmış. Durumu yarın çekilecek MR'den sonra belli olacakmış. Linderothun kasığındaki şikayetler tekrarlamış. Antep maçı kadrosunda yokmuş...
Mesaj tarihi:
bülent korkmaz olması nedeniyle bu maçta gençlerbirliğine şans verilebilirdi en azından beraberlik için ama galatasaray şu durumda bırakmaz gibi duruyor.
Mesaj tarihi:
Luinir said:
Hakan Şükür ve Barış antrenmanda sakatlanmış. Durumu yarın çekilecek MR'den sonra belli olacakmış. Linderothun kasığındaki şikayetler tekrarlamış. Antep maçı kadrosunda yokmuş...
hakanın sakatlanması gs için büyük şans dsdsd hakan yoksa gs alır. (artık gs taraftarı hakan şüküre baki mercimek muamelesi yapıyo en cok ona kopuyorum nedense:D:D)
Mesaj tarihi:
Lorrotar said:
Luinir said:
Fistan said:
denk güçlerin mücadelesi
1-1

nesi denk söyler misin

ben söyliyim yerine.takım kalitesi denk

Söyle bakayım nasıl denkmiş ?
Mesaj tarihi:
normalde fark atarak kazanabileceğimiz maç. ama hem bjk ve fb'nin yenilmesi, hem de gençlerbirliği'nin teknik direktörünün bülent korkmaz olması nedeniyle sakata geleceğini düşünüyorum maçın.

umarım yanılırım ve hakem hatası olmadan, oyunun hakimi olarak kazanırız maçı.
Mesaj tarihi:
kalli maç bitse de eve gidip biramı içsem diye düşünmezse 90 dakika boyunca ve maça konsantre olup takımın eksiklerini taktiksel anlamda kapatırsa GS kazanır.
Aksi taktirde 0-0 ya da 1-1, kısır bir maç olur.
Mesaj tarihi:
alehinize hatamı olacak lol , güldürme , nonda penaltılarla gol kralı yapılacakmış bu sezon ..
neyse gençler kazanamaz inş , ilkleri kadıköyde biz yaşatcaz size , çok yakındaaaaaa ;)
Mesaj tarihi:
Bizde çok eksik var, onlarda da Korkmaz var. Zor maç. E diğerleri yenildi bu durumda da bizimkiler gazsa gelmek yerinde onların kaderine razı olur hep. Berabere veya gençler diyorum. Umarım beni haksız çıkartırlar :D
  • Yeni Oluştur...