Luinir Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Tarih: 11 Kasım Pazar Yer: Ali Sami Yen Saat: 19:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gençler halı saha takımı gibi. sanki maçtan maça toplanıyor bu takım. ne bir takım ruhu var nede inanç. adamlar disiplinsiz tabir uygunsa. gs nin puan kaybetmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 berabere kalırsak yada yenilirsek şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 gençlerden cacık olmaz, fark gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 berabere biter bu macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yeneceğemize olan inancım çok düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 böyle bir dönemde gb nin denk gelmesi gs için büyük sans iyi bir galibiyet iyi moral olur bence gs alır büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bülent korkmaz geçti ya şimdi gençlerin başına kesin bi cenabetlik olur ama yine de kazanırız gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hakan Şükür ve Barış antrenmanda sakatlanmış. Durumu yarın çekilecek MR'den sonra belli olacakmış. Linderothun kasığındaki şikayetler tekrarlamış. Antep maçı kadrosunda yokmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 bülent korkmaz olması nedeniyle bu maçta gençlerbirliğine şans verilebilirdi en azından beraberlik için ama galatasaray şu durumda bırakmaz gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 0 -3 gençler alır. gs liyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 denk güçlerin mücadelesi 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Fistan said: denk güçlerin mücadelesi 1-1 nesi denk söyler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Luinir said: Hakan Şükür ve Barış antrenmanda sakatlanmış. Durumu yarın çekilecek MR'den sonra belli olacakmış. Linderothun kasığındaki şikayetler tekrarlamış. Antep maçı kadrosunda yokmuş...hakanın sakatlanması gs için büyük şans dsdsd hakan yoksa gs alır. (artık gs taraftarı hakan şüküre baki mercimek muamelesi yapıyo en cok ona kopuyorum nedense:D:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Luinir said: Fistan said: denk güçlerin mücadelesi 1-1 nesi denk söyler misin ben söyliyim yerine.takım kalitesi denk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Lorrotar said: Luinir said: Fistan said: denk güçlerin mücadelesi 1-1 nesi denk söyler misin ben söyliyim yerine.takım kalitesi denk Söyle bakayım nasıl denkmiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 denk takımlar tabi yahu fsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Nası denk be hayret bişey adam haklı.. Gençler çakar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 benim pek ümidim yok. berabere kalırız ya da yeniliriz gibi geliyo (gs yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 1-0 biter. gs bu gazı bırakmaz... gençlerin işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bu arada maç 7 de değil 8 de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 normalde fark atarak kazanabileceğimiz maç. ama hem bjk ve fb'nin yenilmesi, hem de gençlerbirliği'nin teknik direktörünün bülent korkmaz olması nedeniyle sakata geleceğini düşünüyorum maçın. umarım yanılırım ve hakem hatası olmadan, oyunun hakimi olarak kazanırız maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 kalli maç bitse de eve gidip biramı içsem diye düşünmezse 90 dakika boyunca ve maça konsantre olup takımın eksiklerini taktiksel anlamda kapatırsa GS kazanır. Aksi taktirde 0-0 ya da 1-1, kısır bir maç olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 alehinize hatamı olacak lol , güldürme , nonda penaltılarla gol kralı yapılacakmış bu sezon .. neyse gençler kazanamaz inş , ilkleri kadıköyde biz yaşatcaz size , çok yakındaaaaaa ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Bizde çok eksik var, onlarda da Korkmaz var. Zor maç. E diğerleri yenildi bu durumda da bizimkiler gazsa gelmek yerinde onların kaderine razı olur hep. Berabere veya gençler diyorum. Umarım beni haksız çıkartırlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar