Stalin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Kıristofır babasının notlarını yine derlemiş bir kitap çıkarmış okuyan varmı? Yorumlar nedir? Bu sıkışık zamanımda alayımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 kitabın adı Tolkien'in son kitabı mı isim versen bizde bilsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 dur geliyor... http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForBook.aspx?work_no=0000000233436 Hurinin çocukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ok burdayım ben ögrenince yazıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 haulin ya da hulin'in çocukları gibi bişey miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 hurin olmasın? bende görmüştüm sanki ama incelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 la adam öleli asır oldu nasıl kitabı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 oğlu babasının notlarından derlediği şeyleri kendi düzenliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Stalin said: Kıristofır babasının notlarını yine derlemiş bir kitap çıkarmış Oğlu hazırlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 ya bu hurinle ilgili anılar zaten silmarillionda wardı yeterince bilmiorum bnde almak istedim ama sonra gereksiz olabilr die dusundum cunku tolkienın oğlu sureklı babasının notlarından derleme yapıo we hepsi 3 asaı 5 yukarı aynı silmarrilonu okumadısan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 valla aldım ben. okuyorum. silmarillionu yarısında bırakmıştım 1-2 yıl önce. pek bilmiyorum silmarillionla ilişkisini ama gayet akıcı ve zevkli bir kitap. silmarillionda anlattıklarının aynısı bile olsa kesinlikle daha detay ve hikaye gibi gerçekten tarih kitabı gibi değilde. mesela sayısız gözyaşı savaşını okurken epey heycanlandım sinirlendim duygulandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 doğrudur walla okumadım bnmki biraz onyargı bnde silmarillionu baya sabrederek bitirdim tabi sonucta deydi işte oğlu kayıp hikayeler 1-2 die kitaplar cıkardı onları aldım baktım ama okuyamadım silmarilliona bi iki sey eklenmıs gibi ama bu akıcıysa okurum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Bende Silmarillion'a 2 kere başlayıp bitiremeyenlerdenim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ölmedi mi lan bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Silmarillion orta dünyanın tarih ansiklopedisi gibiydi bu daha roman havasında galiba bi ara alırım mutlaka ayrıca Silmarillion u okumak benim bile baya vaktimi almıştı ki bir kitabı elime aldımmı bitirene kadar okuyacak sekilde hazırlarım kendimi kendisi istisna bir kitaptır benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 ya oğlu da derlese sonuçta bitmemiş şeyler bunlar boşlukları oğlu tamamlamıştır ki bu ikisinin ortak kitabı yapar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Silmarilion'u nasıl bitiremezsiniz yahu? Akıcıydı o kitap da gayet, gerçi karakter isimleri karışabiliyordu sık sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hmm, hurin'in oğulları'nda sayısız gözyaşı anlatılıyorsa (ki anlatılıyodur hakkaten be) alayım yav. hele fingolfin'in morgoth'la düellosuna ayrıntılı olarak değindiyse (sayfa 187, sfd, ezberimde lan resmen sçs silmarillion) gidip kapayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Saeros'u anlatsınlar ayrıntılı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 lan daha ne ayrıntısı istiyosun, vücut hatlarını filan mı anlatsınlar herifin, yeter adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Evet abi, Fantastik edebiyat değil mi bu olayın adı, fantezi istiyorum biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 yeni nesil çok düdüx sdf eskiden böyle miydi, düşmüş dal parçalarından ok yapar birbirimize eşşek şakası yapardık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 silmarillion çok da kalın bi kitap olmasa da okunması zordu. bi başa bi sona bakmaktan gına gelmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 2 kere okudum silmarillionu. 1. chapter dısındada oldukca akıcıydı. bırakanlarda 1.chapterda bırakıor genelde.. bu kıtaptan haberım yoktu hemen atlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Saeros said: yeni nesil çok düdüx sdf eskiden böyle miydi, düşmüş dal parçalarından ok yapar birbirimize eşşek şakası yapardık :/ lol. birbirimize taş felan atardık anca, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar