Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tolkien'in son kitabı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bu hurinle ilgili anılar zaten silmarillionda wardı yeterince bilmiorum bnde almak istedim ama sonra gereksiz olabilr die dusundum cunku tolkienın oğlu sureklı babasının notlarından derleme yapıo we hepsi 3 asaı 5 yukarı aynı silmarrilonu okumadısan olabilir
Mesaj tarihi:
valla aldım ben. okuyorum. silmarillionu yarısında bırakmıştım 1-2 yıl önce. pek bilmiyorum silmarillionla ilişkisini ama gayet akıcı ve zevkli bir kitap.

silmarillionda anlattıklarının aynısı bile olsa kesinlikle daha detay ve hikaye gibi gerçekten tarih kitabı gibi değilde. mesela sayısız gözyaşı savaşını okurken epey heycanlandım sinirlendim duygulandım ben.
Mesaj tarihi:
doğrudur walla okumadım bnmki biraz onyargı bnde silmarillionu baya sabrederek bitirdim tabi sonucta deydi işte oğlu kayıp hikayeler 1-2 die kitaplar cıkardı onları aldım baktım ama okuyamadım silmarilliona bi iki sey eklenmıs gibi ama bu akıcıysa okurum bunu
Mesaj tarihi:
Silmarillion orta dünyanın tarih ansiklopedisi gibiydi bu daha roman havasında galiba bi ara alırım mutlaka

ayrıca Silmarillion u okumak benim bile baya vaktimi almıştı ki bir kitabı elime aldımmı bitirene kadar okuyacak sekilde hazırlarım kendimi kendisi istisna bir kitaptır benim için
Mesaj tarihi:
hmm, hurin'in oğulları'nda sayısız gözyaşı anlatılıyorsa (ki anlatılıyodur hakkaten be) alayım yav. hele fingolfin'in morgoth'la düellosuna ayrıntılı olarak değindiyse (sayfa 187, sfd, ezberimde lan resmen sçs silmarillion) gidip kapayım hemen
Mesaj tarihi:
Saeros said:
yeni nesil çok düdüx sdf
eskiden böyle miydi, düşmüş dal parçalarından ok yapar birbirimize eşşek şakası yapardık :/

lol.
birbirimize taş felan atardık anca, di mi?
  • Yeni Oluştur...