Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 gs ordan çıkarsa çıkarsa 0 çıkarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 8 cıkarır gs cok rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 BaaL said: Diablo said: fener şl de gruptan cıksın istiyorum.nasılsa cıktıtan sora elenicektir :) o arada bizde ligde şampiyonlugu garantileriz işte İcktiktan sonra elenicektir degigin GS den 2 mac fazla yapicak? Sizde gruplardasınız sanirim yoksa saldiniz mi avrupayi noldu?. Bide sole bi fikstür var.1 hafta icinde ; FB-GS GS-A Wien GS - Sivas Burdan GS 9 puan cikarsin GSli oluyorum direk. Bide haftaya Trabzonda da gorelim sizide sonra konusuruz. Panioniosu yendiğimiz takdirede Austria Vienden 3 puan çıkartırız. Fener ve Sivas maçları hiç belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Fenerliyim filanda (hatta nadiren futbol bölümüne bakarım), maşallah Carlos u yeşil sahalarda değil boks ringinde görsek heralde spor adına çok daha yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 bu arada çok güzel 2 tane uydurma sarı kart vermiş hakem. bunlara faul ve elle müdahale diyenleri futbol öğrenmeye davet ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 yok hakem katletmemis biz kotu oynamisizda odan yenilmisiz ole genel kani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mike said: 8 cıkarır gs cok rahat cok rahat hemde ok bb zeka seviyen baya yüksek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Mike said: 8 cıkarır gs cok rahat 8 çıkarmak baya kabiliyet ister gollu beraberliğe 2 puan falan mı veriliyor artık da haberim mi yok benim... fb den 0 austria dan 3 sivastan 0 ya da 1 bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ordan ne kadar puan cıkarıcagımız fener maçına bağlı 4-5 tane yersek kendimize gelemeyiz:) ama olurda yenersek yada berabere kalırsak ne austria kalır ne sivas ama ben 2-1 yeniliriz diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 fener gs berabere kalıcak gibi gelio bana soora da gs austria ya yenilip sivasta da puan kaybetcek sivas lider bjk 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Diablo said: ordan ne kadar puan cıkarıcagımız fener maçına bağlı 4-5 tane yersek kendimize gelemeyiz:) ama olurda yenersek yada berabere kalırsak ne austria kalır ne sivas ama ben 2-1 yeniliriz diyorum hiç farketmez, 3-5 yiyebiliriz yine fenerden. bu oyun sablonu ile muhtemeldir yani. ama moralimizi kaybediceğimizi zannetmiyorum. iki sene önce de yedik, ama sonrasında tüm maçları kazanıp şampiyon olduk. önemli olan futbolcuların derbi kaybetmekle, herhangi bir maç kaybetmek arasındaki kayıp farkının olmadıgını bilmesi. tabi ki derbilerde her futbolcu kazanmak ister ama, kendi için değil takımı için oynayacak olanlar bunu kafaya takmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 fener galatasaray macinda avrupadaki gibi konsantre oynarsa kazanmamamiz icin bir neden yok.hakem disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 siz derbiden önce mutlaka bir hakem açıklaması yapar, durumu kurtarırsınız merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 gs nin defansına dayanarak 5-0 filan biter maç diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 toggie said: siz derbiden önce mutlaka bir hakem açıklaması yapar, durumu kurtarırsınız merak etme. hakemde sarı kırmızı formayla çıksın maça , kimse kurtaramaz sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 kurtulmak kimin umrunda, sizin olsun 3 puan lol. nasıl olsa yine acarız farkı dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 hakem sarı lacivert formayla cıkar siz rahat olun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 varsayımları bırakın.hakemlerin hepsi gs li. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 ee ligden mi çekilceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 evet pafla çıkıyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 herkes pafla cıkarsa biz ezeriz yalnız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 fenerin pafları 3 yedi kayseriden =) daha fena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 gsliler eziğe bağlamş artk yeniliriz ama şampiyon bziz falan lol vay be ezeli rekabet ezeli hezimet olmş size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ez mode'a geçmişsin ya ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar