Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12.Hafta Kayserispor-Fenerbahçe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ağır oldu bence. ilk pozisyonda sarı kart dogruydu, hızlanmıs gidiyordu gokhan unal, gol pozisyonuna girecekken foul yaptı ve gordu kartı.

ikincisinde koluyla topun gidisini engelledigi için sarı kart gordu. top gecse yine gokhan unal posizyona girecekti. eger elle oynama degil de carpma diye karar verse hakem bişey olmayacaktı, ama elle oynadıgını dusunup foulu verince sarı kartı da vermek zorunda kaldı.

garip bi pozisyon topa dogru egiliyo ama carpma mı, yoksa isteyerek mi yaptı bir tek kendisi biliyordur herelde ben karar veremedim :)
Mesaj tarihi:
yenilirsek pafla çıkçak hakem hatası var :))
edunun bu sene performansı çok düşük yahu. bi can arat vardı noldu ona?
moskova maçında da 2 gol yemiştik,çok iyi oynamıyor edu.
yasin girmeli şimdi devidin yerine.
Mesaj tarihi:
Fenerbahçenin golü ofsayt gibi geldi bana..
Kayserispor'un ise ofsayt olmayan 2 net pozisyonunu ofsaytla kestiler..
Ama medyamız kırmızı kartı konuşup durur 1 hafta
Mesaj tarihi:
appiah gidici gibi
tribalfootball.com'da durmadan appiah ile ilgili haber çıkıyor

biliyorsunuz yazın da sözleşmesi bitiyor, o yüzden ara transfer döneminde satıp bonservis almak istiyormuşuz... yazın çünkü bonservissiz bedavaya gidicek...

neyse juventus tekrar kadrosuna katmak istiyormuş appiah'ı
Mesaj tarihi:
kırmızı kart pozisyonunda topun elle alakası yok 5 dkka flan soora kayseri kalesinn arkasındaki kameradan gosterdiler top direk kaburgalara çarpıo top kolun yanından bile gecmio ztn edu da kolunu geriye cekio top kaburgalarına carpmadan once
Mesaj tarihi:
kaburga nedir ya? göğüs desene şuna :D
göğsünün sol tarafı ile kolu arasına carpıyo gibi gördüm ben. kolu ile alakası yok da diyemezsin sadece göğsüne carpıyor bile olsa. topun gittiği yöne dogru egiliyor edu.
typo
  • Yeni Oluştur...