Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Selam, Baggio ile zat-ı halim World of Warcraft forumunun moderatörü olmaya cesaret ettik :p Düzenli bir forum yapabilmek için şöyle birşey düşündük; daha önce, WoW forumları ilk açıldığı sıralarda, her Realm için ayrı bir Sticky açılmış, ancak sonraları daha fazla realm açılması, daha fazla kullanıcı gelmesi, migrationların başlaması ile düzensiz ve geçersiz bir hal aldı. Buna ek olarak, Guild Tanıtım ve Guild Başarıları başlıkları da açılmış, ancak yine guildlerin dağılması, yeterince ilgi görmemesi nedeniyle kaybolup gitmişti. Son zamanlarda birçok Guild Tanıtım / Recruit ve Başarı başlıkları görüyoruz ve herkesin daha kolay ulaşımı için bunları bir başlık ve/veya başlıklar altında toplamayı istiyoruz. Sizden ricamız, bu başlık altında, yukarıda saydığımız konuları nasıl görmek istediğinizi yazmanız. Örnek olarak: said: - Guild Tanıtım için bir Sticky - Guild Recruit için bir Sticky - Guild Başarı için bir Sticky - Türklerin yoğun olduğu / her farklı / her tip (Normal, PvP, RPPvP, RP) server için bir / birer Sticky. gibi.. Bu başlık yaklaşık 1 - 1.5 hafta Sticky olarak kaldıktan sonra, istekler doğrultusunda gerekli görülen değişiklikler yapılacaktır. Evet, duyalım önerilerinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Böyle çoğunluk yanaşacaksa alanında uzman kişilerden class guide hazırlamasını isterim.Katılım doğrultusunda bunlara özel sticky bir başlık altında derli toplu sunabiliriz. Eğer olacaksa shadow priest guide için kefilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Progress için guildler adına bir sticky bir de realmlar genel başlıgı olsa fena olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 recruit için sticky olursa biraz karışabilir topic, zaten rahatsız edici kadar fazla recruit topici yok şu anki halleri güzel gibi. progress için sticky güzel olabilir her realm forumunda olduğu gibi, hatta ilk posta bi tablo koyulup sürekli update edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Sticky Guildler Genel topici açılır, her guilde sticky olmayan bir link verilir buradan. Guildler genele giren kişi, linklerden istediği guildin topicine girer. Her guildin topici aynı formatta olmak zorunda olsun, rucruitleri, progressleri oyuncu sayıları vs. haftada bir kez güncellenmek zorunda olsun, güncellemeyenlerin linkleri sticky olan Guildler Genel topicinden silinsin. Hem az sticky olur hem öz :P Bir de classlar hakkında yazı yazdırmak isterseniz PvE rogue için gönüllüyüm hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bence ilk olarak bütün sayfayı sticky ile doldurmayalım. Zaten şuan 6 tane filan var daha da koyarsak yarısı sticky ile dolcak. Guild tanıtımları, recruitler vb. şeyler için bir stick olsun fakat kendi içinde bölünsün, belki başka topiclere yönlendirsin. Ya da şuan ki stickler biraz azaltılabilir. Örneğin wow-europe forumlarında olduğu gibi yararlı başlıklar bir başlık altında toplanır geriye kalan alanı guild recruitment vb. şeyler için kullanırız. Arkadaşın biri class'lar için guide'lar yazılsın demiş ve bence çok güzel demiş. Uygunsa aslında ben hemen şuan warrior için başlıyabilirim hatta sıfırdan guide yazmak yerine ciderhelm'in çok güzel bir guide'ı var. Yaklaşık 10 sayfa(?!), bölüm bölüm ayrılmış. Bölüm bölüm çevirmeye başlıyabiliriz. Hatta bir iki arkadaş ile bölüşebiliriz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 deadwoll ile ben de rogue olayını hallederiz, di mi canım? :P xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Bu arada söylediklerim yararlı linkler altında gayet güzel durur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Gerçekten güzel bi çalışma olmuş. Ama öyle 10 tane sticky olursa güzel olmaz bence, şuan ki sayı iyi görünüyor, gerekirse bir iki tane daha ilave edilebilir. Hunter la ilgili birşeyler lazımsa bende yaparım elimden geleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Beyler, Sticky sayısını hallederiz, o sorun değil :) Daha çok Guild Tanıtım / Recruit / Success hakkında konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Guild tanıtım/recuit tek başlık olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 realm başlıkları sticky olmasın. Guild tanıtım için bir başlık yeterli, gerçi arada kapanan, dağılan, birleşen çok oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Tek bir sticky olsun. Mesela Realmler ve Guildler diye. Baslık altında tüm realmlerin forumdaki başlıklarına link verilsin. Aynı şekilde guildlerin de başlıklarına linkler verilsin. Hepsi için ayrı sticky yaratılır mı hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Guild Tanıtımları Sticky'si ; Alfabetik sıra yazısı var burda.. X Guild'inin adı burda www.xguildininsitesi.com X guild'inin officer listesi X guild'inin recruitment durumu şeklinde olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 bu arada 2 küsür yıllık mage'im <3 mage class guide oluştura bilirim ve bunu da çok isterim. ancak ayın 17 sine kadar sınavlarım var. ok sen yap derseniz (:D sınavlardan sonra hazırlarım.. ayrıca ufak da bi mutluluumu paylaşmak isterim: sınavların bitti akşam illidan gg :)-D had yarlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tanıtım ve recruit bir sekilde halloluyor ama progress baslıgı bence artık olmalı gec bile kalındı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Catzee said: Guild Tanıtımları Sticky'si ; Alfabetik sıra yazısı var burda.. X Guild'inin adı burda www.xguildininsitesi.com X guild'inin officer listesi X guild'inin recruitment durumu şeklinde olabilir.. tam olarak gerekli olan sey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Ek olarak güncellemeye açık olması için, "Güncelle" opsiyonunun sınırsız olması gerektiğini düşünüyorum en azından bu tarz forum bölümlerinde. Yoksa recruitment vs. durumlarının update'i için sürekli moderatorlerin başını ağrıtacak olmamız pek hoş olmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Catzee said: Ek olarak güncellemeye açık olması için, "Güncelle" opsiyonunun sınırsız olması gerektiğini düşünüyorum en azından bu tarz forum bölümlerinde. Yoksa recruitment vs. durumlarının update'i için sürekli moderatorlerin başını ağrıtacak olmamız pek hoş olmayacaktır. Bunu bende söylemiştim sanırım en azından sticky postlarda güncelleme sınırsız tutulabilir?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 ad3m said: Catzee said: Ek olarak güncellemeye açık olması için, "Güncelle" opsiyonunun sınırsız olması gerektiğini düşünüyorum en azından bu tarz forum bölümlerinde. Yoksa recruitment vs. durumlarının update'i için sürekli moderatorlerin başını ağrıtacak olmamız pek hoş olmayacaktır. Bunu bende söylemiştim sanırım en azından sticky postlarda güncelleme sınırsız tutulabilir?! güncelleme olmazsa progress baslıgı bastan yalan olur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Güncelleme hakkında gereken işlemi sorarım şimdi. Edit: Güncelleme moderatörler tarafından yapılacak. Haftalık veya aylık olup olmayacağını tartışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Mümkünse günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 en kötü haftalık resetten sonra Çarşamba gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Cevaplarınıza bakarak bir Progress / Tanıtım / Recruit başlığı hazırlamaya başlıyoruz. Düzgün ve bilgilendirici olması için bize birkaç gün verin lütfen :) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar