Killer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 birincisi şu kvdeki kel avukat neydi hah tuncayın adamı çok sinirimi bozuyo.tezip buyurursanız falan ekrana elimi sokup tokatlıyasım geliyo.harbi adam diziden soğutuyo. ikincisi LAN EŞŞEK KADAR REKLAM KOYUYOSUNUZ EKRANIN YARISI GÖZÜKMÜYO.BELA OKUYCAM ŞİMDİ DELİ OLDUM YA.HATTA OKUMUŞTUM SİLDİM DFHD OH BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kv ye hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 montla sicmayi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kv ile nasıl dalga gecersınız adam mısınız la sız kafalarınıza sıkacam sımdı ben racon kesmem adam keserım ona gore haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Masakari said: kv ile nasıl dalga gecersınız adam mısınız la sız kafalarınıza sıkacam sımdı ben racon kesmem adam keserım ona gore haaa işte bu tarz çıkışlar gençlerde bol bol var bu yuzden kv ye hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 adam kurtlar vadisi izliyo nası sinir yapmış bak. sıkaydın olm ekrana iki el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ah ömer aahh.. yoksa sende hala cicitürk yok mu? http://www.youtube.com/watch?v=ylvytroMJl8 http://www.youtube.com/watch?v=hcKaI3OCYxM bu arada 1.si uncut versiyonudur reklamın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Ya ama siyah saçlı kız cok güzel ya, reklamı izleyince moralim bozuluyor depresyona giriyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Sarışın daha bomba bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 RUSLAR UFODUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 reklam ıyı guzelde bırı cıksa desekı "bu reklam kotu ornek oluyor genclere komsu kızlarına yaz gozle,kotu gozle bakıyorlar vs vs" ne olcak bı kere orf ve adetlere ters olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Anlaşıldı Ömer uydu bağlatmış adultları izliyor, ihtiyacı yok digitürkçü kızlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kv ii bir dizidir..beğenmeyen izlemesin bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 KV NE LAN UZUN ADI YOK MU BUNUN!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kurtlar vadisi bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 deadwoll said: Ya ama siyah saçlı kız cok güzel ya, reklamı izleyince moralim bozuluyor depresyona giriyorum :( eheh.. ben de çok çirkin diyodum siyaha.. sarı hoş ama.. paylaşalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ikiside güzel şimdi.. hakkını yemeyek hatunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 of hocam cok iyi reklam ya ahaha. bu arada hatunlar 10 nomero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Orcun olm ne zamandan beri KV izliyon lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar