Rahan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: PiNk, 14 January 2004 21:33 tarihinde demiş ki: Konu'nun abukluguna sastim... Gidip gelip bakip bakip boyle tipleri'de ceken kizlar varmi diyorum kendi kendime.. Ayrica bir cinsiyet bunalimi yasiyor olabilirsin.. Erkekler diil,kizlar naz yapar genelde,git bir psikologa gorun istersen... Anlık kızgınlığın, bilimsel sanılan bilgiyle birleşip saçmalığa doyurulduğu an. Cinsiyet bunalımıymış peah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 aaaaaaaaahh ah pişmanlıklar,pişmanlıklar.........[signature][hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 şimdi...bu blackchaosun yazdıkları çok abartılı şeyler. orda ikinci yazan şeylerin ardından çok sabırlı değilseniz &99.9 ihtimal ayrılmış olurdunuz. Ama (gerçekten) seven bir kız/erkek arkadaşa sahipseniz zaten bunlardan en çok 1 ya da olmadı 2 si başınıza gelir. Ki bu sizi sevmediği anlamına gelmez.En kötü ihtimal karşı taraf özür diler bu olay kapanır.[signature][hline]The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight The number you have dialed is walking with his wife please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: hasansemre, 15 January 2004 10:31 tarihinde demiş ki: black abi başlıkta yazdıklarını yapabilecek bi hanzo tanıyorsan gönder bi onu dövelim. En kendini beğenmiş kızlar bile bu dediklerini yapmaz. o hanzo benim işte dayak lazım bana dayak :([signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 said: LevieMaxilack, 15 January 2004 16:17 tarihinde demiş ki: şimdi...bu blackchaosun yazdıkları çok abartılı şeyler. Abartılı deme seninde başına gelebilir.Yada sırf beni buluyor böyle şeyler ?[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Bence sen de çok büyük bir şanssızlık var bu dediklerin olması için karabahtlı olmak lazım :)[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 direk birakirdim.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 abi ben kızın yerinde olsam ...seler çıkmam bi daha...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar