Guru Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 evet guzel bi team yapip takilmak lazim ama cokda common class secmemek lazim daha sonra tek kalma ihtimaline karsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 hunter yok nedense? yoksa fps bakış açısından dolayı mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Ranger var aynı mantıkla. Petleri yok gerçi bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hunter yerine ranger var evet ve pet class değil. Oyun genelde 3rd person bakış açısından oynanıyor, hunterlar 3rd personda normal atışları yaparken 1st person açısından da sniper shot gibi atışları yapıyorlar. Bir de ranged comboları sadece rangerlar yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Birde mount üstünde range silah kullanabilen tek class ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 legolas gibi ortalikta dolascaklar desenize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Aynen o yüzden istiyorum zaten:) Ranger olucam ben. Ayrıca stealth şekildede ok atabiliyor tam sniper mantığıyla ağaçların arasına pusup bekliceksin avın gelmesini B). Track skilleri de mevcut ki world pvp ve conan evreninde çok işe yarıcağını düşünüyorum. En kısa zamanda comboları hakkında biraz daha bilgi alsam mesut olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 wow cok gözümüzü korkuttu ranged class konusunda :P o yüzden bu kez ranger olmayacam sanırım ama ne olucam onuda bilmiorm büyük ihtimalle guardian ancak ondada item yapmak vs hep guildine ve crafting yetenegine bagli olcaa icin tırstırıor acikcasi bende o kadar sabır yok yani item farm sux :p barbar açıp donla aoe whirlwind fln mı yapsam diorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 hic wow oynamadım.oradaki ranged classlarla ilgili olay nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 acikcasi AoC un siege sistemi shadowbane dekine benzedigi icin, bence ranger hayati onem tasiyor, cunku siege battle larda dusmanin hangi yonden ne zaman gelecegini ancak track le gorebiliyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 scorch said: wow cok gözümüzü korkuttu ranged class konusunda :P o yüzden bu kez ranger olmayacam sanırım ama ne olucam onuda bilmiorm büyük ihtimalle guardian ancak ondada item yapmak vs hep guildine ve crafting yetenegine bagli olcaa icin tırstırıor acikcasi bende o kadar sabır yok yani item farm sux :p barbar açıp donla aoe whirlwind fln mı yapsam diorm.. Keşke donla olabilse ama olmuyor ne yazık ki. 3 main class dan 2 si çok ağır item a depend ediyor. Sadece caster ların (ki sapık dps yaparım derdi yoksa) derdi yok bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 WoW gibi oyunlarda fighter ısrarla çirkin full plate armor giymesi zorunlu olduğu için, barbarian olcam bunda. en azından full plate dolaşmadan da savaşabilecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Combat ile craft birbirinden ayrı ilerleyebilen sınıflar şeklinde ise SWG gibi, ben ticaret erbabı olup, paraya para dememeyi planlıyorum. +18 bir oyunda bir çok yön düşünülmüştür diye umuyor, umudum boşa çıkmaz ise güzel bir female char açıp The Balık'ın en gözde çalışanı olmak istiyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Hahahah :D. SWGden talimliyim abicim o olaya. Hallederiz. İzin varsa paraya para demeyiz :D. Gladcim aşkolsun herzaman yerler. Ailenizin healer crafter + bayan saticisi olacagim mirin dedii gibi :D. The Balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ehau selam balık ben adrius swgden hatirlarsin belki:P bende simdi tekrar dusundumde ranger ftw gibi gorunuyor. ranger olacam sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ftw balik! eger balik geliyorsa crafting isini hallettik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 tek craft kolu olmayacak ki? hepsi icin bir kişi gerekmez ama en az 3 4 kisi lazım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 balik hepsini kasar merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 conqueror eger olmazsa eski adıyla halberdier olan guardian :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 "With a standard strapped to their back, the Conqueror leads the charge into battle. Wearing heavy armor and using 2-handed weapons, the Conqueror relies upon evasion to avoid enemy attacks. The standard carrier being around provides a boost the Conqueror team, typically increasing damage. In times of need, the Conqueror is able to take the standard and plant it into the ground in a devastating attack" conqueror birazcık lotrodaki captaine benziyor gibi anladım bufflıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Dark templar güney doğudan gelen kötülük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Merak etmeyin best crafter everiz şurda. Erdemi de kandırın da G&B yi açalım yine. Arka odadan da ben gizlice diğer işi yürütürüm :D. Selamlar adrius'cum. Together forever. İnşallah AoC beklentilerimizi karşılarda hep birlikte yine egleniriz bol bol D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 odiflame bu arada craft prestige classi ile her craft treesine ulaşılabiliyor. Ancak tüm guildi tek crafter goturemez tabii. Ben architecht e uzmanlaşmayı düşünüyorum yine ama prestige classi crafter yapip yapabilecegim her işi yapicam. Normal classimi da sececegimiz yone gore ya mytra ya seth ypriesti olma planındayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 architect yerinde söyle güzel bir armorer veya weaponcrafter olsada donatsa bizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2007 s_burti, crafter her craft tree'ye ulasabiliyor ama aynı anda 3 tanesini ogrenebiliyor benim bildigim, aocwiki'de oyle birseyler yazıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar