DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Böyle bir konu çok garip gelecek ama ilginç bir tesadüf başıma geldi. 1 yıl 2 aydır beraber olduğumuz kız arkadaşımla 25 ağustos 2006'da çıkmaya başlamıştık. Geçen gün paticiğe girmiş ve kayıt tarihimin 25 ağustos 2004 olduğunu farketmiş. nasıl bir tesadüftür yahu :) nikahı paticikte kıydıracam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 pff komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 said: 1 yıl 2 aydır beraber olduğumuz kız arkadaşımla kac kisi beraber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bu da komik değil. ininize dönün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 acilmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gece diye mi böyle yoksa paticik cidden bu kadar değişti mi yahu? sırf ayar alıp vermekse bütün olay bir anlamı kalmamış. kendi konumu da baltalamak istemezdim belki bir kaç insan gelir mesaj atardı ama birisi komik olana kadar herkes espri yapmaya çalışacak herhalde. neyse vazgeçtim. tekrar edit: sinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DoruK said: pff komik değil DoruK said: bu da komik değil. ininize dönün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 nikah memuru Dynun olur şahitler seçeriz forumda nikah kıyarız aga seni mi kırcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 eyv diablo :) seni seçtim o zaman 10 yıl sonra falan düşünüyorum uygun olur musun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DoruK said: emin ol masturbasyon yapmak için hayalini bile kuramayacağın kızlarla birlikte oldum bak bu komik. kimle yattın çok merak ettim. hayır bana da carmen electra verdi de o yüzden merak ettim. görüşüp kaynaşalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 yok maksat laf sokmak ya, kimseyle yattığım yok. en iyi laf sokan kazanıyor sandım bi an. ondan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 DoruK said: emin ol masturbasyon yapmak için hayalini bile kuramayacağın kızlarla birlikte oldum demek o kadar igrencler ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 veya afroditle yatmış. e ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bana kimse vermiyooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 afroditi çağır versin olm. da bi ücreti var tabi sana çağrışı öğretmemin. e öle. alacaksın bi büyük rakı : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 rakıyıda alırım, afroditide D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 allahallah yahu, ne kadar sap varmış forumda, biriyle birlikteyim diyince bu kadar garibine gitti insanların. oysa aradan 2 yıl geçmişti, sandım ki herkes büyüdü, iş güç ilişki sahibi oldu.. umarım bu paticiğe yazdığım son mesajım olur. gereksizleşmiş çoğu insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 sanada 1 küçük alırızzz ya. niye tavır yapıyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 bana pek tesadüf gibi gelmedi ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Spastik_Serce said: bana kimse vermiyooo. aga banada vercek gibi yapıp kandırıyorlar çok pis koyuyor adama rakı lazım cidden ama zam geliyor zulalasam mı= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Kişisel bölümünde bari ayar kaygısı içinde olmayın ya. İnsanlar buraya gelip hissettiklerini paylaşıyor, duygularını aktarıyor sizlere ve siz sadece alay ediyorsunuz. Titre ve kendine gel diyorum size sadece. Doruk güzel tesadüf olmuş :) Kız arkadaşın üye değilse bekleyin 25 ağustos 2008'de üye olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 ayar kaygisindan degil abicim, adam abuk subuk laf etmis yok ininize donun komik degil felan, kendi kasinmis bide yok sunla birlitke oldum yok sapsiniz diye konusuyor(sidik yarisina girerdim burda ama neyse) susalim mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 çok romantik bi tesadüf daha ekleyebilirsiniz o tarihe: 25 ağustos 2003'te Bombay'da yapılan bombalı saldırıda tam 52kişi ölmüş.. ve şansa bakın 2007 yılında haydarabad'da olan bombalı saldırıda ise tam -sıkı durun- 43kişi ölmüş.. ^_^ yani bomba gibi bir aşkınız var(!?) nasıl tesadüf ama.. her neyse pi filminden alıntılayalım; said: Hold on. You have to slow down. You're losing it. You have to take a breath. Listen to yourself. You're connecting a computer bug I had with a computer bug you might have had and some religious hogwash. You want to find the number 216 in the world, you will be able to find it everywhere. 216 steps from a mere street corner to your front door. 216 seconds you spend riding on the elevator. When your mind becomes obsessed with anything, you will filter everything else out and find that thing everywhere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 @Holy üye olmuştu bir ara ama onay maili gelmemiş sanırım, sağol ayrıca :) @dasaaa öeh hakkaten çok sağlam malzeme çıkarmışsın teşekkür ederim =) aramana hayran kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar