Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tesadüf...

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Böyle bir konu çok garip gelecek ama ilginç bir tesadüf başıma geldi. 1 yıl 2 aydır beraber olduğumuz kız arkadaşımla 25 ağustos 2006'da çıkmaya başlamıştık. Geçen gün paticiğe girmiş ve kayıt tarihimin 25 ağustos 2004 olduğunu farketmiş. nasıl bir tesadüftür yahu :) nikahı paticikte kıydıracam :p
Sosyal ağlarda paylaş

gece diye mi böyle yoksa paticik cidden bu kadar değişti mi yahu? sırf ayar alıp vermekse bütün olay bir anlamı kalmamış. kendi konumu da baltalamak istemezdim belki bir kaç insan gelir mesaj atardı ama birisi komik olana kadar herkes espri yapmaya çalışacak herhalde. neyse vazgeçtim.

tekrar edit: sinir
Sosyal ağlarda paylaş

allahallah yahu, ne kadar sap varmış forumda, biriyle birlikteyim diyince bu kadar garibine gitti insanların. oysa aradan 2 yıl geçmişti, sandım ki herkes büyüdü, iş güç ilişki sahibi oldu.. umarım bu paticiğe yazdığım son mesajım olur. gereksizleşmiş çoğu insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kişisel bölümünde bari ayar kaygısı içinde olmayın ya.
İnsanlar buraya gelip hissettiklerini paylaşıyor, duygularını aktarıyor sizlere ve siz sadece alay ediyorsunuz.
Titre ve kendine gel diyorum size sadece.

Doruk güzel tesadüf olmuş :) Kız arkadaşın üye değilse bekleyin 25 ağustos 2008'de üye olsun :P
Sosyal ağlarda paylaş

çok romantik bi tesadüf daha ekleyebilirsiniz o tarihe:

25 ağustos 2003'te Bombay'da yapılan bombalı saldırıda tam 52kişi ölmüş..

ve şansa bakın 2007 yılında haydarabad'da olan bombalı saldırıda ise tam -sıkı durun- 43kişi ölmüş.. ^_^

yani bomba gibi bir aşkınız var(!?)

nasıl tesadüf ama..
her neyse pi filminden alıntılayalım;
said:
Hold on. You have to slow down. You're losing it. You have to take a breath. Listen to yourself. You're connecting a computer bug I had with a computer bug you might have had and some religious hogwash. You want to find the number 216 in the world, you will be able to find it everywhere. 216 steps from a mere street corner to your front door. 216 seconds you spend riding on the elevator. When your mind becomes obsessed with anything, you will filter everything else out and find that thing everywhere.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...