Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşımı bir kızla yakaladım

Molto

Öne çıkan mesajlar

Benim katılmadığım (kızlar partisiydi çünkü) bir partide tanımadığım bir kızla yattığını yönünde bir duyum aldım, söyleyen kişi dalga geçiyor sandım o da ikisinin öpüşürken çekilmiş fotoğrafını gösterdi. Bu işi bir erkekle yapsaydı ayrılırdım ama bir kızla yaptığı için midir nedir kızamıyorum, henüz kendisine birşey belli etmedim o da gelip birşey demedi ama konuşsam da ne diyeceğimi bilmiyorum, aklıma birşey gelmiyor, sanki "beni aldattın" diye kızmak zorundaymışım gibi geliyor ama kızgınlık hissetmiyorum sonuçta başka bir erkek yok ortada. Bir seferinde şaka olarak bir erkekle eşcinsel ilişkiye girsem ne yaparsın diye sormuştum o da ayrılırım demişti şimdi burada çifte standart var gibi geliyor.
Birşey yapmazsam gurursuz mu olurum?
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk tepkim "Can i watch??" gibi bişey olurdu:D Şaka bi yana sen gene ağırbaşlılıkla davranmışsın.Ama şöyle bişeyde eğer mevzumuz lezbiyenlikse işin içinde yine duygusal bir paylaşım vardır yani ha erkekle aldatmış ha kızla.İkisininde senin gözünde bi farkı olmaması icab ediyor.Tabi yinede türkiyede çok denk! gelinin bi durum olmadığından mütevellit düştüğün ikilem gayet normal:)Bana sorucak olursan gidip konuşman en doğrusu.Belki ortada gerçektende bi yanlış anlama vardır.Sonuçta kızların şaka yollu öpüşmesi falanda çok abes bişey olmasa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...