Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Benim katılmadığım (kızlar partisiydi çünkü) bir partide tanımadığım bir kızla yattığını yönünde bir duyum aldım, söyleyen kişi dalga geçiyor sandım o da ikisinin öpüşürken çekilmiş fotoğrafını gösterdi. Bu işi bir erkekle yapsaydı ayrılırdım ama bir kızla yaptığı için midir nedir kızamıyorum, henüz kendisine birşey belli etmedim o da gelip birşey demedi ama konuşsam da ne diyeceğimi bilmiyorum, aklıma birşey gelmiyor, sanki "beni aldattın" diye kızmak zorundaymışım gibi geliyor ama kızgınlık hissetmiyorum sonuçta başka bir erkek yok ortada. Bir seferinde şaka olarak bir erkekle eşcinsel ilişkiye girsem ne yaparsın diye sormuştum o da ayrılırım demişti şimdi burada çifte standart var gibi geliyor. Birşey yapmazsam gurursuz mu olurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kızma tabi olm, üçgen yapın birlikte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben ondan başkasına el süremem ki zaten o da tahammül edemez başka kıza :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 kız tahammül etmekten öteye geçmiş, sen ne diyorsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ayrılmak istiyorsan söyle bence. Yani kızın altta kalıcağını sanmıyorum çünkü üste çıkmaya çalışıcak filan ''iyi o zaman ayrılalım'' dediğinde de sap gibi kalmak var ortada. Çok fena durum yalnız elin kolun bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 fotoğrafı koymadan inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 beni bi erkekle yakalasan naapardın de, sonucu etkilemez. aksiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 diğer kız ile tanış, tanışıyorsan daha da kaynaş. ona bi arkadaş bul (erkek olsun), erkekler konusunda aydınlansın kız biraz. belki işe yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bazen buyuk ıkramıye degısık ınsanlara cıkar onlarda bu para haram dıye gıdıp almazlar. canım benım buyuk ıkramıye vurmus ama sen hala olmaz dıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sende bir kızla öpüş, ödeşin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ÜÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Xaenin said: adamin manitasini binilecek bir obje olarak gostermissin, ayip. benim tavsiyem su olacak, ustteki abla yengeyi sembolize ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Sen resmin içeriğini anlamamışsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 benim ilk tepkim "Can i watch??" gibi bişey olurdu:D Şaka bi yana sen gene ağırbaşlılıkla davranmışsın.Ama şöyle bişeyde eğer mevzumuz lezbiyenlikse işin içinde yine duygusal bir paylaşım vardır yani ha erkekle aldatmış ha kızla.İkisininde senin gözünde bi farkı olmaması icab ediyor.Tabi yinede türkiyede çok denk! gelinin bi durum olmadığından mütevellit düştüğün ikilem gayet normal:)Bana sorucak olursan gidip konuşman en doğrusu.Belki ortada gerçektende bi yanlış anlama vardır.Sonuçta kızların şaka yollu öpüşmesi falanda çok abes bişey olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 how i met your motherdan arak yaptigindan bahsetmek bile istemiyorum, ozgun icerik pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Dolaylı anlatım kullandım en azından . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ama arak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aehaeh arakçı zihniyete hayır! olur öyle takma fazla kızlarda vardır bu bu istek mi diyim dürtü mü artık sarhoş olunca birden coşar "aehahe bak hedeyle öpüşüyorum" şeklinde dışa vurulur genelde içkili ortamlarda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ortamda bol alkol varsa, alkolün etkisinden olabilir. ama kararı bize sorma, sevgili senin sevgili bizim değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 THREESOME!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 öğk ne biçim kız arkadaşlar ediniyosunuz yaw (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 şanslı ınsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Asteroth said: THREESOME!!! şansını dene, yaptın yaptın dahada bu fırsat cıkmaz karşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar