genial Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 telefon düştü açıyorum ama beyaz ekrana düşüyo bütün özelliklerini ezberden girince çalıştırabiliyorum ama görüntü yok daha yeni aldım teknik servis şartmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 pili çıkartıp tak dene dicem de (bir sürü problemi çözüyo ama buna olmaz herıld), ne olmuş ya ona öyle :D servislik gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ekran ile anakart arasındaki bir bağlantı sorunu olabilir. Oda olmadı ise, renk gönderen led kristalleri yanmış olabilir. Servisliktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ekrana ışık gidiyor fakat ne göstermesi gerektiği bilgisi ulaşamıyor. içinden bi kaç bağlantı yalan olmuştur, teknis servis halleder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar