sostizm Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 işte ben de onu sordum ama cevabını bulamadım. Donanımhaber'de anlatmış bişeyler ama anlayamadım.
ajmet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 kablo internet baglayan ekiplere sordum direk gelen kablo dan t bolucu ile dagitim yaparsan gurultu basmis olursun dedi onu onlemek icin internet icin bi sipliterdan bahsetti 2li olan ama ozellikle internet icin olan diye aramaniz lazim dedi nerden bulurum diye sordugum da turksat adina calisan ve ariza icin gelen ekiplerle irtibata gecerse onlarda temin imkani olur dediler eger sizler ekiplerle direk temasa gecerseniz sanirim onlar daha aciklayici bilgi vereceklerdir
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Teknik servisin elinde oluyor. Bozulduğunda onlar değiştirmişlerdi. Resim kötü ama idare edin.
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Evet frekansları varmış bu splitterların 8-) En iyisi bağlamaya geldiklerinde onlardan alayım. Teşekkürler arkadaşlar saolun.
Buzx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Şansa bak, apartmanda birisine kablo tv kurmaya gelmişler, teknisyeni apartmanda görünce splitter i sorayım dedim, hemen kuralım dediler :) Sostizm splitter la falan uğraşma abi, onlar kendileri kuruyolar kabloları çekiyolar herşeyi hallettiler, hepsi kurulum ücretine dahil. Hemende bağladılar interneti,256kb canavar gibi oh mis.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 dusurmusler bugun benim hizi tekrar 512 ye.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bu splitter'larin sadece bir cikisindan modeme hat cekebiliyosunuz, bendeki oyle en azindan. 1000 bilmemne yaziyodu tepesinde modeme gelen cikisin, oburlerinden cekerseniz giremiyo internete, anca televizyonlara goruntu goturuyo onlar. Sorun yasayanlar belki bundan yasiyodur, soyliyim dedim.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Teşekkürler cevaplar ve bilgi için. Hata yaptım o zaman ben. Gittim bir random splitter aldım onu taktırdım. Keşke gelen adama bıraksaydım kararı...
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ttnet 4mbit e geçişimin şerefine 123 lira fatura soktu niyeyse.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Hem eski hem yeni paketin fiyatini geciriyo olmasin lan bunlar, anaa. Ben de gecen ay 2Mbit kotalidan 4 Mbit'e gectim, faturayi da kontrol etmedim otomatik odemede, eyvah :p
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 bi bakıver vergi mergi ayağına bişeyler yapmışlar ya.
Crane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Abi su konuyu gordukce sinirim bozuluyor. :P 1 sene gecicek 2 sene gecicek hala bu konu burada olucak. Biz hala yeni fiyatlari bekliyor olacagiz. . .
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 www.kablotv.com.tr diye bir site açmışlar yeni, 6mbit bağlantı reklamı bile var ama linke bastığınızda eski tarife çıkıyor halen =P
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Turksat A.Ş tarafından arandım,bir kampanyamızı size bildirmek istiyoruz vs vs içimden diyorum oh geldi yeni tarifeler ama nerde,güvenlik paketi tanıttı yarım saat uyuz oldum.Sözde bu güvenlik paketi ile bilgisayarınız daha güvenli ve daha hızlı olucakmış,2 ay bedava sonrası üceretli.Sinir ettiler.
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Sansürün adını güvenlik koydular parayla satmaya çalışıyorlar. Böyle boş işlerle uğraşacaklarına doğru düzgün internet hizmeti verebilseler keşke.
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 AYYYNEN katılıyorum adiemus. Titanik batarken şezlongları düzeltiyor bunlar.
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Adamlarin da yapabilecegi fazla bisey yok. Telefon aciyosunuz destek birimleri super, ariza var deseniz ta aksamin 7 8'ine kadar ekip gonderiyolar ayni gun icinde. Sonucta TT'nin hatlarina muhtac yasadilar bugune kadar, TT ADSL'i hem 4'e katlayip hem ucuzlatma gibi bi sacmalik yapana kadar da ADSL'den cok daha iyi durumdalardi baglanti kalitesi olarak, fiyatlar da basabas gidiyordu. ADSL oyle olunca hem yetersiz yurtdisi cikislari yuzunden adamlarin baglantisi da etkilendi, hem de fiyatlar baya kazik kalmis oldu. Fiyatlarin bu kadar gecikmesi disinda haksiz yukleniyosunuz yani bence.
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 uplamayın şu topici. bende diyorum haber geldi heyecan oluyor boşuna..(:D
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 taze haber yeni fiat listesi 1 ocaktan itibaren gecerli olacakmis
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 internet sayfasında gormeden inanmıyorum artık.
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 ajmet said: taze haber yeni fiat listesi 1 ocaktan itibaren gecerli olacakmis ,nerden geldi o haber?
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 tv faturasinda da tarifeyle ilgili bisey vardi ama okumadim eski olabilir
ajmet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 haber eski degil yenı ogrendim ve gercektir uzumunu yiyip bagini sormayin
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2007 bagını somurucez sanki lol. cok onemli bir insansın sen bence, bizle paylasma boyle gizli bilgileri.
Öne çıkan mesajlar