4Ever Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Bunları yazanlar Şampiyonlar liginde 0 puan aldıklarını unutuyorlar. 8 Gol yemek utanç duyulacak birşey degil. ama 0 puan olmak gercekten utanç verici not: galatasaraylıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 4Ever said: 8 Gol yemek utanç duyulacak birşey degil. msdfhahsdhasdhasdhgasdhgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 hayır komik olsa gülerimde suratımda en küçük bir tebessüme bile yol açmadı yanımda fenerli arkadaşım bile aynı şeyi söyledi İĞRENÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Werewolf said: msdfhahsdhasdhasdhgasdhgas O.o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 8 gol yemek utanç verici değil ama sonuç 3-4 farkla bitiyorsa...Bu yüzden 8-0 gayet de komiktir benim gözümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 kendi ülkende ikinci lig takımından 10 yesen koymazda avrupa'da 8 yiyince koyar ya :) Espriler hiç güzel değil,hatta iğrenç bile değil.Nedir bu her konuşulan olay hakkında bu tip yazılar yazmak,yapılacaksa geyiği güzel yapılsın cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Katılıyorum. Böyle güzel bi malzemeden çok daha kaliteli espriler çıkarılabilirdi bence. Aceleye getirilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 mumkunse fenerli arkadaslar espiri felan yapmasin. oyle bir gaflete dusmuslerse bile paticige gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 olmuş ezelim bjkyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gol yaz 1903e gönder, beşiktaş senin için de gol yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 çarşıdan Aldım bi tane Eve Geldim 8 tane. İşte Günün Sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar