zydar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Öncelikle bu benim ve arkadaşımın yazdığı bir yazıdır. Tamamen Beşiktaşlı arkadaşlara takılma oalrak yapılmış bişidir. Sadece espiridir lütfen bu açıdan yaklaşın. Kendi aramızda gülmek için. Beşiktaşlı arkadaşlardan bir nebze olsun anlayış bekliyoruz =) Beşiktaş JİMLASTİK Kulübü'nden Kamuoyuna Duyuru Kulübümüz üzerinde oynanan oyunlar Liverpool'da devam etmektedir. 1-Platini en kısa sürede görevinden istifa etmelidir, 2-Markus Merk düdüğünü asmalıdır, 3-Anfield Road süresiz kapatılmalı, olası eşleşmede yara deşilmemelidir, 4-Kuru üstüne pilav yasaklanmalıdır, 5-Özümüze dönüp, jimlastik faaliyetlerine ağırlık verilmelidir 6- Başkanlığa da Tan Sağtürk (jimnastik) getirilmelidir 7-Wilson-Wolsh-Milne-Seba başkanlığında ihtiyar heyeti kurulup, eski günler yaad edilmelidir, NOT: 06 Kasım 2007 gecesi gerçekleşen maç skorunu görüp de üzülenler için bir tavsiye. Lütfen, Liverpool - BJK skor tabelasına uzaktan bakınız. Çünkü 8-0'a uzaktan bakınca 0-0 gibi gözüküyor. Bir de gs'liler için notumuz var; Lütfen artık 06 Kasım'da yalnız başınıza içip, kederlenmeyin. Artık yanınızda bu geceyi paylaşacak bizim gibi yakın ve gerçek bir arkadaşınız daha var. Baş başa içer, dertlerinizi unutmaya çalışırız. Hepimize geçmiş olsun. Kamuoyuna duyurulur , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 6 kasım hakkaten böyle garip bi tarih. gsliyim ehe ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 spordaydı bu? orda silindimi veya burayamı taşındı? bu arada komik mi? bence değil. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 bidahaki 6 kasımı sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 aga tan sağtürk balet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 hahah Tan Sağtürk ve 0-0 olayı güzel olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 komik degil ama güldüm cünkü sekiz tane yenmis gol var ortada sekiz 8 8 tane el insaf fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 ben anlamadım bişey. alakam da yok gerçi futbolla sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 2-3 yeseler kafa bulcamda, 8 olunca kelimeler anlamsız kaldı asdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Lopeth said: olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Tarih 06.07maç08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 pafla çıkıcaz dedikleri bumuydu? bu kadar kötü olduğunu sanmazdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Espriyi parantez içinde açıklayınca işin büyüsü bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 HEHEHEHEHE YARILDIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 zydar said: Öncelikle bu benim ve arkadaşımın yazdığı bir yazıdır. Tamamen Beşiktaşlı arkadaşlara takılma oalrak yapılmış bişidir. Sadece espiridir lütfen bu açıdan yaklaşın. Kendi aramızda gülmek için. Beşiktaşlı arkadaşlardan bir nebze olsun anlayış bekliyoruz =) Beşiktaş JİMLASTİK Kulübü'nden Kamuoyuna Duyuru Kulübümüz üzerinde oynanan oyunlar Liverpool'da devam etmektedir. 1-Platini en kısa sürede görevinden istifa etmelidir, 2-Markus Merk düdüğünü asmalıdır, 3-Anfield Road süresiz kapatılmalı, olası eşleşmede yara deşilmemelidir, 4-Kuru üstüne pilav yasaklanmalıdır, 5-Özümüze dönüp, jimlastik faaliyetlerine ağırlık verilmelidir 6- Başkanlığa da Tan Sağtürk (jimnastik) getirilmelidir 7-Wilson-Wolsh-Milne-Seba başkanlığında ihtiyar heyeti kurulup, eski günler yaad edilmelidir, NOT: 06 Kasım 2007 gecesi gerçekleşen maç skorunu görüp de üzülenler için bir tavsiye. Lütfen, Liverpool - BJK skor tabelasına uzaktan bakınız. Çünkü 8-0'a uzaktan bakınca 0-0 gibi gözüküyor. Bir de gs'liler için notumuz var; Lütfen artık 06 Kasım'da yalnız başınıza içip, kederlenmeyin. Artık yanınızda bu geceyi paylaşacak bizim gibi yakın ve gerçek bir arkadaşınız daha var. Baş başa içer, dertlerinizi unutmaya çalışırız. Hepimize geçmiş olsun. Kamuoyuna duyurulur , fenerliler espri yapmasın beceremiyorlar, aziz baba parasını verip yazdırsın profesyonellere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 jimlastik değil jimnastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 tan sağtürkü jimlastikçi sanan zihniyet ayrı bir konu, jimlsatik nedir o zaten ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 top yuvarlak, olur böle şeyler ÇARŞI 9'a KARŞI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 said: ÇARŞI 9'a KARŞI (tu) çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 http://www.facebook.com/group.php?gid=14049275526&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 toggie said: Lopeth said: olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 sakin olmaya calışıyorum + komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2007 gerçekten komik değil mi yoksa 8-0 komedisinin yanında ezik mi kalmış pek anlayamadım ama gülemedim nedense. sanırım her ikisi de:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar